130116

Godmorgon! 
Tänkte bara slänga in ett inlägg innan jag drar till skolan, de är nationella i svenska och några andra lektioner som står på schemat, fya! Vi hörs senare ikväll, hoppas ni får en bra dag! 

130115

Tjena!
Tänkte slänga ihop ett inlägg efter skolan men jag somnade och blev liggandes till halv 7, hade ren panik då jag skulle va på gymmet 7. Så tog mig dit och blev precis klar, sitter och väntar på min skjuts nu sen ska jag äta. Aldrig varit såhär hungrig tror jag, haha. Men slänger in ett inlägg till imorgon om jag hinner. Morgondagen kommer va förjävlig med nationella och grejer, men somsagt, de tar vi imorgon! Ha en bra kväll nu allihopa! pusshejj!


130113

Åh men skapligt drygt med söndag då!
Känner att jag inte orkar med den här veckan, en massa prov och simning och nä, blää.
Men men, får nöja mig med att vi har många inställda lektioner och komp också så det kanske blir bra ändå om jag har tur! Ska försöka lägga mig i tid ikväll tänkte jag, men får väl se hur de går, sitter och kollar skräckfilm nu så känner jag mig själv rätt blir de inte alls mycket sömn, haha! men sov gott nu så hörs vi imorgon! pusshejj!
(och lägg märke till mitt otroligt tjocka ben på bilden, haha)

130113

Tjena! varit en jäkla skitdag idag, varit på sämst humör och ah, är bara allmänt trött på allt. Så tar tag i mitt liv och gymmar nån timme. Hörs senare! Pusshejj!


130112

Tjenare flickor och pojkar.
Har precis lagt mig i min nybäddade säng och ska snart ta och ringa Fanny för lite nattprat, kan säga att de ska bli otroligt skönt att få prata lite skit nu, haha. Idag har de inte hänt så mycket, tränade idag, med mina päron. Körde 80 minuters pass och jag kan säga att jag höll seriöst på att dö, men så värt de. Detta innebär alltså att jag knappt kommer komma ur sängen imorgon också men de är ju så de ska va! Fick även en klocka av pappa, ännu en till samlingen! Har inte så mycket mer att skriva men vi hörs imorgon, sov gott nu! pusshejj!
 

  

130112

Tjenare alla goa människor som sitter framför datorn istället för att festa, som mig, haha.
Hade planerat min fredag helt annorlunda med icke, de blev lite ändrade planer och jag sitter nu här och häckar framför en sjukt dålig film. Får väl nöja mig med att jag åt en så fruktansvärt godmiddag med mina päron idag iallafall! Min helg är inte alls planerad så de blir nog bara en sån där skön helg då jag ligger i sängen och kollar film, de kan jag behöva faktiskt! Nu ska jag krypa ner i min säng och sova, halv ett en fredag, satan va skönt!
Vi hörs mer imorgon! Puss på er!

såå bra!

 

130110

Godkväll snyggingar!
Sitter och kollar andra avenyn och har kollat de hela kvällen, egentligen skulle jag läsa engelskaboken men de är lite svårt när man knappt förstår någonting, haha. Imorgon är de fredag och de är verkligen så fruktansvärt skönt, veckan har inte varit speciellt jobbig men jag har bara haft riktigt svårt att gå upp på morgonen. Men nu får jag snart sova ut, dör va skönt. Nu ska jag krypa ner i min säng och somna till andra avenyn, ha de bra så hörs vi imorgon! pusshejj.
 

7 Januari 2013

 
åker iväg och gör av med lite pengar i centrum, spenderat mitt lov uppe i Norrland vilket innebar inte speciellt mycket shopping, ganska skönt att vara hemma faktiskt! Har även en hel del presentkort som jag ska spendera, jag och spara går inte riktigt ihop. Hörs senare!

Nytt år, ny start.

Hej på er!
Eftersom att de nu är ett nytt år så tänkte jag även försöka blogga lite bättre, nu när de händer lite saker också. Jag ska försöka pilla lite med bloggen men märker redan nu att de går som de går, haha. Men ska kolla de ikväll. Idag var första skoldagen det här året och jag kan väl säga att jag känner mig fruktansvärt hurtig idag, har både tränat, simmat i 2 timmar och gått hem istället för bussen då jag frös ihjäl och bussen aldrig kom, okej från norrviken men ändå. Nu ska jag knäppa på en film och vila lite, de kan jag behöva efter idag. Hoppas ni får en fortsatt bra dag! :)

RSS 2.0