vi kör igen!

helg hörrni!
Skolan idag var väl helt okej. bra trött nu bara. får se vad som exakt händer i helgen lite senare, inte riktigt bestämt de än faktiskt men jag kommer iallafall spendera den med en massa goa människor.
ha en bra fredag allihopa så hörs vi imorgon! pusshejj!



30 Augusti - torsdag

Hej på er!'
Spenderat dagen i skolan och hos tandläkaren, och nu har jag dator så tänkte uppdatera. Dock är den nya blogg.se riktigt dålig tycker jag så får se om jag ens förstår hur det här fungerar. haha!
Iallafall, läxorna är igång igen, skapligt drygt. 3 stycken till imorgon. fett. Igår tog jag med lillasyster på bio och myste där, bara vi i hela salongen, grymt.
Har ingen aning om vad jag ska skriva om längre eftersom att det inte händer speciellt mycket i mitt liv just nu. Några bilder från dem senaste dagarna:



Måndag 27 augusti.

vi har gått i skolan i en vecka och några dagar, men de känns som att jag har gått i flera månader. Nå sjukt trött och ah, ganska trött på dessa tidiga mornar, och tanken av att de bara är måndag är sjukt jobbig. Ska hoppa in i duschen och sen lägga mig och sova lite smått. Som ni märker har min lillasyster nu fått en dator som jag lånar ibland och uppdaterar. Nu måste alla läsare komma tillbaks bara annars är de ju väldigt ovärt - haha.
Hörs mer imorgon iallafall, sov så gott hörrni!
ojoj, gammal bild.

Mitt lov i instagrambilder.

"en bild säger mer än tusen ord"
Åkt hemskt mycket bil, varit riktigt uttråkad (sista bilden, haha), festat, the voice, shoppat, badat, solat, myst med mina fina vänner och även träffat nå galet med nytt folk. Har typ bott i norrland hela lovet och umgåtts med en massa goa norrlänningar.
Bästa lovet någonsin - helt klart! Tack till alla inblandade!

Döm inte allt du ser. Tro inte allt du hör. Säg inte allt du vet


- när ska folk lära sig?



Godmorgon!

Haft en så jävla bra helg med grymma människor, bästa helgen på länge! lördagen spenderade vi somsagt i Bollnäs på Björn, träffade massa goa människor & hade riktigt kul faktiskt! sen på söndagen vart de mest lugnt, vi drog och badade sen middag hos min farmor & farfar innan vi drog oss hemåt. Så nu är vi hemma igen, i Stockholm & ångesten över att lovet snart är över börjar nu komma. 8-9 dagar kvar för mig, åh herregud.. men drar upp i helgen igen så får vi väl se om vi kan avsluta lovet med nått riktigt skoj..kan ju säga att de här lovet har varit riktigt underbart, lärt känna så sjukt mycket nya människor & gjort helt galna grejer.. Nu pratas de även om en resa utomlands, så hoppas hoppas, de skulle verkligen vara perfekt de! Men nu ska jag hoppa in i duschen iallafall, hörs senare! Pusshejj!


Tjaaa!

Är på landet över helgen så uppdateringen blir som den blir. Iallafall, ikväll blir de Björn Rosenström vet jag men vad som händer fram tills dess har jag ingen aning om, sånt som märks! Men jag lever & ikväll ska jag ha kul! hare bra hörrni'


torsdag 2 augusti

godmorgon! eller nått'
Har inte hunnit blogga för har varit hos tandläkaren & även solat lite. Vaknade vid 10 imorse, väldigt tidigt för att vara mig, haha. ska packa & bada lite sen drar jag till landet imorgon för lite mer galenskaper. idag är en jävla bra dag, varför säger jag inte de får ni veta om nån månad, hihih' hörs senare, puss!


goodnatt'

ska sova fett inatt. Målat staket & klippt gräset hela dagen, de tar på krafterna kan jag lova. Så nu ska jag se till att få några timmars sömn innan jag ska till tandläkaren imorgon. sov så gott, puss på er!


vi är inte såna som i slutet får varann..

-

äh vi kör igen!

Hemma efter några veckor på landet, har varit helt galet härligt med massa nytt folk dock inget internet så bloggandet har ju gått åt helvete. Har försökt med appen men det gick inge bra alls faktiskt. Tänkte berätta lite kort vad som har hänt under dessa veckor, persmässan förra helgen, galet kul trots lite kaos. Sen var det Tranan för några veckor sedan, var också helt galet kul sen spenderade jag några dagar med Alle, Diggiloo och var i hans stuga men annars har det mest varit shopping, fiske, badning och annat skoj, var även i Sundsvall några dagar, skapligt tur med vädret drog ifrån regn och blixt till 30 grader varmt och sol! Jamen det är väl det jag kommer på nu, åker upp i helgen igen för att gå på Björn och träffa lite sköna människor. Och om 2 veckor nästan exakt börjar jag även mitt första år på gymnasiet, hm.. ganska spännande faktiskt, inte precis så att man längtar men äh, skitväder ändå! Bilder och sånt kommer med tiden men här är några stycken. Nu ska jag gå och vara social med min farmor och farfar som är här tills imorgon! hörs inatt! pyss!

image descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage description


RSS 2.0