130222

Tjabba tjena hallå!
Nyss packat klart allt, lyckats fixa spotify och även duschat så nu väntar jag bara på mina päron sen drar vi till Norrland, äntligen får jag gosa med mina norrlänningar igen! Mycket mer än så finns de väl inte att säga men kan ju meddela att bloggandet kommer suga nu några dagar då mitt internet är slut i mobilen så.. kommer vara rätt off. Men instagram ska jag försöka få upp nån bild på iallafall - matildaawallin , följ mig om ni inte redan gör de! Puss på er och ha en bra helg nu!
 

130222

Självklart kan jag skriva lite om min träning och så, men skriv namn på kommentaren nästa gång, hatar anonyma.
 
Kan väl börja med mitt mål med det hela, självklart är de för att se bra ut men de är även för att jag ska må bättre. Jag vill sova bättre och orka mer, men mest är de väl för kroppen, som för de flesta. Då jag har lite problem med stress och hjärtat osv så behövs de verkligen!
 
Jag tränar ungefär sex dagar i veckan, om vi inte kör dubbelpass, de brukar faktiskt hända. Men vi har några dagar då vi har bestämt att vi ska gå;
 
Måndagar: Core + 30 löpband
Tisdag: varierar de
Onsdagar: PULS
Torsdagar: varierar de
Fredagar brukar vi ha vila.
Lördagar: Medel
Söndagar: Intervall-flex
 
Som dem flesta vet så har jag då sällskap av min kära mamma som oxå tränar som en galning nu, jag som tycker de är så jäkla hemskt att träna själv är riktigt glad att jag har med henne annars hade jag nog gett upp för längesen och vi tränar på friskis och svettis tillsammans med alla andra miljoner människor, nej men de är alltid så jäkla mycket folk där, haha. De är inte så att jag har börjat äta annorlunda och så, däremot äter jag väldigt sällan chips, godis och annat då suget försvinner rätt rejält efter träning.
 
Idag har jag tränat såhär i nästan 3 månader och märker stor skillnad, både fyiskt och psykiskt. Jag sover bättre och jag äter bättre, hade problem förr med att jag nästan aldrig var hungrig. Och även på kroppen börjar jag nu se skillnad. Känns riktigt grymt faktiskt. 
 
Idag sitter jag med fetaste träningvärken efter gårdagens träning då vi körde lite extra hårt för att vi åker till landet över helgen, blir inte så mycket träna då! Hoppas du fick svar på de mesta, bilder kommer dock inte riktigt än, haha! :) Kram!

130222

Idag är en bra dag, jag har fått lov gjort naglar och min kära vän Hnerik fyller 17 idag. Helt okej!
eftersom att vi är lediga imorgon blir det städning och packning som gäller, åker ju till norrland imorgon äntligen!
Men nu tänkte jag inte säga så mycket mer än godnatt, tänkte knäppa på en film och somna till den. Ha en bra kväll ni som ska vara vakna! pusshejj!

130220

Idag är jag världens lyckligaste för min största förebild och idol har nu släppt en singel efter att ha varit borta ett tag. Jag är så glad så ni anar inte, in på spotify nu gott folk. Kommer somna med honom i lurarna ikväll iallafall!
Oskar Linnros ♥
 

130220

Hej mina fina läsare!
Idag har det varit en sån där konstig dag, snoozade alldeles för länge imorse och hade knappt några lektioner idag, fått riktigt bra betyg i ämnen jag trott gått åt helvete och hunnit med både städning, plugg och träning. Ja de är skapligt skönt faktiskt! Endast två dagar kvar till lov nu och imorgon har jag det sista provet innan lovet. Herregud vad skönt efter dessa veckor, de var riktigt mycket ett tag där. Nu ska jag krypa ner i sängen till Bert, kände att de var ett bra filmval ikväll. haha. Sov så gott nu så hörs vi imorgon! pusshejj!
 

130220

 
Eftersom att jag vet att den här snyggingen läser min blogg tänkte jag slänga in ett inlägg, endast för henne.Idag är de nämligen hennes 19 årsdag och jag tänkte bara passa på att säga hur mycket jag tycker om denna tjej, vi har fått så bra kontakt dem senaste månaderna och de är jag så sjukt glad över.
Vi ses när jag kommer upp snygging! 
Hoppas du får en grym dag nu, massa pussar!

130219

Av: Lisa
Kan du inte skriva ett inlägg typ, 10 saker om dig själv som du alltid gjorde förr?
 
Självklart! Här kommer de:
 
Om jag kollar in en kille kollar jag alltid ansiktet först sen hur rumpan är, hockeyrumpor ska det ju helst va, mums!
Jag räknar mig själv mer som en norrlänning än Stockholmare även fast jag bor i Stockholm och har bott här i fjorton år. Flyttade ner när jag var 2.
Jag gråter otroligt lätt. Mest till filmer och annat men de behöver inte ens vara sorgliga filmer, kan gråta till skräckfilmer också har jag märkt. 
Jag är tyvärr väldigt duktig på att jämföra mig med andra, dock brukar jag inte bli speciellt avundsjuk på andra tjejers kroppar då jag faktsikt är rätt nöjd med mig själv. Men självklart finns de alltid nått man vill ändra på!
Ger man sig in i en diskussion med mig får man vara beredd på att jag verkligen börjar tjafsa och argumentera emot, jag ska ha rätt. hehe.
Jag tycker inte om varken kaffe eller te. Tycker de är vidrigt.
Jag somnar nästan alltid efter skolan, händer det inte så är de för att jag är med någon, annars somnar jag.
Jag vill utbilda mig till polis, det är lite av mitt drömyrke.
Jag har typ aldrig uppsatt hår och jag klipper mig nästan aldrig. - tycker inte om de, alls.
Jag har åkt skidor endast 3 gånger i mitt liv, är alltså helt jävla värdelös på de! 

130218

Tjenare babes!
Inte hänt speciellt mycket idag, de är som vanligt alltså. Hade telefondejt med Oliver hur länge som helst sen nu tänkte jag ta tag i lite plugg nån timme, bättre sent än aldrig.. huh? Känner att de ska bli otroligt skönt med lov och få komma upp till lite andra goa människor ett tag. Äntligen! Nu ska jag fortsätta dampa på spotify som inte vill starta sen krypa ner i sängen och sova nån timme. Kommer in ett tidsinställt inlägg om nån timme oxå. Pusshejj!

130218

Tänkte bara slänga in ett inlägg innan jag tar en dejt med sängen. Tränade ju somsagt tidigare, intervall + flex, riktigt jobbigt och grymt enda tills man skulle ta av sig skorna och strumporna, jag dog lite och gick därifrån. Inte lätt med fotfobi, vidrigt rent ut sagt.. massa svettiga fötter, uscha. Nu ska jag iallafall lägga mig för att få lite sömn, vi hörs imorgon. Sov så gott nu babes! pusshejj! ♥

Mhmm

 
Ja hörrni, vet inte varför de har blivit en slags grej att skriva långa texter på sin blogg eller att skriva olika statusar om hur dåligt man mår eller hur ens liv suger, men jag tänker iallafall med de här inlägget gå emot den otroligt tråkiga "trenden" och säga,
Fyfan vad jag mår bra, tjohoo! 
 

130217

 
2 pass inbokade idag, första börjar nu snart. Vi hörs senare ikväll!

130217

Riktigt bra kväll igår, träffade mina saknade vänner från nian och åh, de var helt grymt. Tror vi var hemma runt 2 inatt och jag fick sen sovsällskap av Emma. Riktigt mysigt faktiskt! Idag har jag bara legat i sängen och kikat film och mått lite sådär halvbra. Men ska försöka ta mig till gymmet runt 4 iallafall och sen försöka ta tag i spanskan då jag har sista nationella imorgon, satan va skönt! En vecka kvar till lov och Bollnäs och även två veckor kvar tills jag och Emma drar på kryssning. Underbart! Vi hörs senare om jag hinner, annars hörs vi imorgon!
pusshejj!
 

130216

Tjenare babes! 
Ska göra mig iordning för att sen träffa alla goa vänner en sväng, riktigt kul! Vi hörs imorgon, ha en jäkla bra lördag för det ska jag ha! pusshejj
bjuder på fyra sommarbilder, snart är det dags igen, sommarlov, sena kvällar och massa goa människor. ååh vad jag längtar!

130216

 
 
spenderat min dag i täby, kollat i lite butiker och så. Nu väntar jag på att Emma ska komma hit för att fixa sig sen drar vi vidare och träffar lite kompisar, låter bra det! ha en bra lördag!

Min kinaresa

Fick frågan för några veckor sen om jag kunde berätta lite om mina kinaresa och ja, det är väl klart att jag kan göra de. Varför ni vill veta de nu vet jag inte då de var 2011 jag åkte dit men det är klart!
 
Som dem flesta vet så gick jag på kinesiska från sexan till nian, i åttan åkte jag och åtta personer till kina i 12 dagar, på en utbytesresa. Den värsta resan någonsin typ, eller bra också men mest hemsk. Då jag skulle bo hos en familj där borta helt ensam. Den första dagen gick väl bra, enda tills jag insåg att det inte fanns en enda riktig toalett, det var hål i marken, inget lås på dörrarna eller någonting och såhär var de tillochmed på restaurangerna. I mitt hem fanns varken dusch eller en dörr till toaletten, vilket gjorde det hela väldigt jobbigt. Min familj var hur snälla som helst och försökte verkligen, men den dagen dem serverade lever insåg jag att jag bara ville hem, det hade gått 2 dagar och jag mådde redan skit. Vi svenskar gjorde allt för att spendera hela dagarna med varann, vi shoppade, körde karaoke, åt på donken och KFC. Och nu skämtar jag inte om vi käkade där 10 av 12 dagar, alla måltider. Ni förstår ju hur vi mådde tillslut.
Resan gav mig kanske inte så mycket som jag hade hoppats på, kostade en hel del pengar och lät roligare än vad den var. Dock kommer jag aldrig glömma vissa saker;
Hur skolan var, kinesiska muren, alla fakemarkets och alla olika parker vi besökte, riktigt häftigt faktiskt! Kan inte ens räkna på mina händer hur många gånger jag blev stoppad och folk ville ta kort med mig för att jag i deras ögon var "Lady gaga", kunde stå i kön på donken och folk ville knäppa kort, huh..
Tyvärr lyckades ju vi åka då de var riktigt kallt också, vilket gjorde det lite halvjobbigt. Men jag har nog aldrig varit så glad över att komma hem som jag var då, jag kom hem med en jäkla massa converse och en hel del andra fake saker. Halvt lyckad resa men ändå någonting jag aldrig kommer glömma.

130215

Gårdagen och den här dagen har jag spenderat i min säng då jag haft feber och galen jäkla migrän i flera dagar, så jag kunde väl knappt ta mig upp utan att typ svimma, riktigt konstigt. Men jag mår mycket bättre nu iallafall och ska ta och vila upp mig för morgondagen då jag äntligen ska få träffa mina kära vänner igen. Får även sovsällskap av världens bästa Emma, det var bra längesen! Men nu ska jag kika på en film sen krypa ner i sängen, hoppas ni får en fortsatt bra fredag! pusshejj!

130210

tjenare! 
Har haft fullt upp den här helgen vilket gjorde att jag inte har bloggat någonting, så kan de vara ibland! Men nu är jag ensam vilket innebär att jag har tid att slänga in ett inlägg. Ska snart plocka fram min mattebok och plugga lite, senare idag tänkte jag baka lite semlor också, de får man faktiskt unna sig om man pluggat, haha. Hoppas ni haft en toppenhelg! uppdaterar när jag kan, de blir bättre om nån vecka då alla nationella och andra prov är slut.. Hörs senare! pusshejj!

130205

hej hej, hemskt mycket hej! 
Har så jäkla mycket i skolan, därav dålig uppdatering men tänkte försöka slänga in ett inlägg ändå! Fick sluta en timme tidigare idag vilket var jäkligt skönt, åkte hem för att plugga och så, lyckats bli klar med matten iallafall! Nu ska jag kolla lite på dem där jäkla valen som ska göras innan fredag, vad jag vill gå i tvåan osv. Uscha, beslutsångest, alldeles för mycket att välja på! Men somsagt, har fått några goa kommentarer också, tack för dem och fortsätt med de! Roligare att blogga då, nu lär jag hoppa i träningakläderna för snart kommer min skjuts och då drar vi till gymmet i nån timme, tänkte även köra ett medelpass. Vi hörs senare! Pusshejj!

Nämen en resa utomlands hade inte suttit så fel i det här vädret och med allt de här pluggandet. ååh, jag vill till värmen..

130204


126 dagar kvar till sommarlov, ska jag skratta eller gråta. Fy vad jobbigt de känns just nu, har så mycket den här veckan.. de är helt sjukt. Kämpa kämpa. Ska försöka uppdatera då jag har tid! Men nu ska jag börja på min svenska sen plugga lite spanska innan jag ska dra iväg för ett corepass och även nån timmes gym med mamma. Pusshejj!
 

130204


126 dagar kvar till sommarlov, ska jag skratta eller gråta. Fy vad jobbigt de känns just nu, har så mycket den här veckan.. de är helt sjukt. Kämpa kämpa. Ska försöka uppdatera då jag har tid! Men nu ska jag börja på min svenska sen plugga lite spanska innan jag ska dra iväg för ett corepass och även nån timmes gym med mamma. Pusshejj!
 

130204

Någon som ville att jag skulle slänga in lite bilder på hur mitt rum ser ut, så tänkte att jag skulle göra de nu när jag har städat, lite halvdåliga bilder då kameran knappt hade batteri men de får ni stå ut med! pusshejj!

130204

(bilden är gammal..)
Skulle kolla film med mina päron ikväll men båda två tvärslocknade efter 10 minuter och jag förstod inte filmen alls så då gav upp och la mig i sängen istället, och har nu legat här och kollat lite bloggar i några timmar. Tänkte försöka sova lite nu så jag inte är allt för trött imorgon ochjuste, då slänger jag in lite inlägg med bilder från mitt rum osv. spännande? haha, sov så gott nu! pusshejj! 
 

gå in och kika?

Eftersom att min fina vän Jesper länkade mig i sin blogg tänkte jag nu länka honom, grym blogg de här! 
Klicka häär för att gå in och kika!

130203

 
Tänkte slänga in en bild på mina senaste köp, då jag känt att jag inte riktigt haft pengarna men ändå vart tvungen att handla på mig lite nytt. Ett par svarta nya jeans från SALT, stickad vit tröja från H&M, armband från Lindex, Klockan är ifrån Ur & Penn och den andra tröjan är ifrån A&F. Låg och tänkte imorse på att jag ville ha lite nytt och även vad jag skulle vilja ha, åkte med päronen till centrum en halvtimme innan dem stängde och köpte mig den vita tröjan och jeansen, några hundra fattigare men de är alltid lika härligt med nytt. mhmm ♥

130203

Jag vet att min bloggande har sugit! men jag har haft fullt upp med skolan. Just nu har jag sådär äckligt mycket i skolan med nationella, kursprov och extra lektioner. Nä fya. Och på sidan om pluggandet tränar jag 6 dagar i veckan nu för tiden, vilket jag verkligen behöver då stressen tar över mig typ. Som ni vet fick jag nå fel med hjärtat för nån månad sen, och fick åka in akut då jag bara föll ihop och fick ont i skolan. Detta gjorde att jag tog tag i träningen och det hjälper, att liksom få släppa allt och för att få sova bättre om nätterna. Så just nu tycker jag bara att de är fruktansvärt kul att träna och komma bort lite från allt pluggande osv. men jag ska försöka ta tag i bloggandet också. har ingen data heller då den är trasig, men ska försöka låna lillasysters för att blogga ibland. Vi hörs senare, pusshejj!

RSS 2.0