så galet bra!

 

Grekland 2012

 
Kom hem 8 imorse, underbar vecka med mina underbara familj - de behövdes, komma bort från allt folk och kalla Sverige, nu är jag tillbaks hörrni! men nu ska jag sova, vart inte en enda timmes sömn inatt. galet. pusshejj!
 

Grekland inatt!

Hej all glada barn! 
självklart ska jag slänga in ett inlägg, har lite mycket i skolan nu bara därför jag inte har uppdaterat. Men iallafall, klockan står på 4.00 och inatt åker jag till Grekland, ni anar inte hur skönt de ska bli att slippa den här äckliga kylan. hua. Åker till chania och blir borta en vecka - det kommer ju alltså inte precis göra mitt bloggande bättre men när jag kommer hem får ni förmodligen massa grymma bilder och så. Hare så bra hörrni så hörs vi när jag är hemma igen, pöss"

-

Sitter i skolan & har Sam, slutar skolan om nån timme sen blir de hem & plugga! Kanske kommer upp ett videoinlägg ikväll eller imorgon, om jag lyckas göra ett.. Haha.
Har en hel del plugg oxå men vi hörs iallafall efter skolan, pusshejj!


Fotboll & plugg?

Sitter & dricker te och kollar fotboll, jag vet, nu är de nått som är fel men ibland är de riktigt mysigt att bara sitta & kolla trots att jag inte är intresserad, alls. Haha. Har även gjort klart allt plugg till imorgon, men de där matteförhöret vi har imorgon kommer ju gå... Åt helvete. nu börjar de bli svårt faktiskt, men iallafall. nu ska jag fortsätta kolla hör sen blir de sängen, sov gott hörrni! Pusshejj'


elfteseptembertvåtusentolv

Hemma från skolan! Ska snart dra mig till polisen en snabbis, sen blir det bada och plugga. Inte så speciell dag precis, så har inte så mycket att skriva mer än att jag är helt galet trött.. gaaah.
Hörs när jag kommer hem, pusshejj! 



Instagram

Juste hörrni, lägg till mig på Instagram så ser ni vad jag gör dagligen, uppdaterar ju rätt sällan här nuförtiden, men skicka förfrågan så kanske jag accepterar ;) 
Matildaawallin
 




Vi drar dit palmerna bor ..

igårkväll fick mina päron nått ryck och bokade en resa till Grekland! Så om exakt 10 dagar drar vi till Kreta i en vecka, åh värme och sol - som jag har längtat! Blir dock en hel del pluggande men de är de värt! som de ser ut nu blir de minst 32 grader hela veckan, åååh! 
så alltså, här är jag om 10 dagar;








haaaallå?

nu behöver jag hjälp hörrni, va vill ni se i bloggen?
 
Mer videobloggar? 
 
Vanliga inlägg? 
 
Bilder?
 
"dagens outfit"?  - haha
 
nu får ni säga vad ni vill läsa så drar jag igång bloggen igen, pööööss!
 

Torsdag 6/9 - 2012

Godmorgon bloggen!
 
Skola om en timme, otroligt skönt med sovmorgon, slutar 4 sen blir de plugg, kom på att jag faktiskt har en hel del kvar ändå, i spanska. Men men, vi hörs senare ikväll. Ha en bra dag! :)



we ♥ it

Inspiration från we ♥ it.











De hjärta som skulle bli ditt på nåt vis, de fryser nu sakta till is..

-
 


 
Lars winnerbäck ♥
 
 

Plugg, plugg, plugg?

Usch vad bra jag känner mig nu, hade helt sjukt mycket plugg tidigare. Tog mitt feta arsle och satte mig i sängen och pluggade, jag gjorde.. typ allt. Så sjukt skönt. Har kvar att läsa 25 sidor i en bok som vi läser i engelskan men de läser jag innan jag lägger mig. fett! Nu ska jag vänta på att Efterlyst börjar sen blir de sängen för min del. Börjar sent imorgon och kom även på att de blir skola på lördag, ska iväg till nån ö med min naturgrupp men får 8 timmars kompensation så de är ju lätt värt. otroligt ointressant men äh, har inte så mycket annat att säga. Allt rullar på i skolan och allt är som vanligt. Hörs senare, eller imorgon. pusshejj!



Tjohooooo

underbar kväll igår, med mina finaste. Hade riktigt kul, Ikväll står plugg och bad på schemat. Tänkte bara slänga in ett inlägg så det inte är så dött på bloggen. Ha en bra söndag hörrni!

RSS 2.0