Gooodmorgon!

Självklart har jag försovit mig så ska hoppa in i duschen och sen dra mig till centrum. mys med fina vänner står på schemat, hör av mig senare. Puss!


Svensson Svensson

Sitter & kollar Svensson Svensson, haha sjukt kul faktiskt. Kvällen blev inte som planerat, men ah. Imorgon kommer min första lön in på kontot, skapligt fet lön för 4 dagar. Yeeah. så ska till centrum såklart & sen packa lite imorgon. På fredag drar jag iväg till Gävle för ännu mer shopping med Wiwwi & sen blir jag kvar på landet i några veckor. Sounds great! puss på er!


Godmorgon, eller nått..

Hej på er! har typ vaknat arton hundra gånger inatt så ligger fortfarande i sängen. Sjuk är jag också, halsfluss tror vi. men jag lever & så, tänkte trycka i mig en fet frukost om de nu går sen kanske kolla en film, krya lite för att sen träffa några goa vänner ikväll. Laddade precis ner blogg.se appen igen så om den fungerar uppdaterar jag lite då & då. hörs senare! Bjuder på 2 ganska nya instagram bilder också.


Dem senaste veckorna..

Sådärja, nu är jag tillbaka! Tänkte väl berätta lite kort vad som har hänt under dem senaste veckorna: jag har ju somsagt gått ut nian, vilket känns otroligt skönt sen har jag varit på 3-årskalas, sovit, festat litegrann och juste, har även sommarjobbat en vecka också! som dem flesta vet har jag typ bott uppe på landet under dessa veckor, galet skönt att komma bort från Sollentuna.. hm vad mer.. Midsommarafton var ju bara kaos så behöver inte ens berätta om den men de var grymt sålänge de var lugnt, haha. Tänkte slänga in lite bilder från skolavslutningen också, dem har ni ju inte sett än. Somsagt jag är tillbaka lite smått men uppdateringen kommer inte vara lika bra som förr innan jag fått en fungerande dator, men det kommer väl nått inlägg då & då - följ mig på instagram annars så vet ni vad jag gör, använder de rätt mycket! @matildaawallin 
Nu ska jag gosa ner mig i sängen framför en film, det är ju åska och typ storm ute såå vi hörs senare. puss på er!


Jag är tillbaka..!

Hej alla glada, har fått hur många kommentarer & sms som helst om att jag ska börja blogga igen sååå varför inte. Anledningen till att jag inte har gjort de eller gör de är för att jag inte har någon dator längre, haha. Men ska fösöka uppdatera via mobilen osv. Första riktiga inlägget kommer om nån timme, ska bara fixa till bloggen lite. Puss på er!

Goodnatt!

Hejsan alla glada!
fått order om att jag ska blogga så tänkte väl göra det då ;) Kom nyss hem och ligger nu och kollar film, fryser typ ihjäl.. har iallafall haft världens mysigaste kväll med världens mysigaste människor. Köpte min skolavslutningsklänning idag också, den får ni se på tisdag! Nu ska jag kolla film igen, hihi. sov så gott kära ni! pusshejj!
gamla bilder, ohyes.

räknar ner, 1 dag kvar.

hej på er!
Gokarten idag var så jävla kul, och gissa vem som vann..? ;)
Iallafall, tänkte slänga in ett inlägg och säga att jag lever, mår bättre än bäst eftersom att de endast är 1 skoldag kvar, med avslutningslunch och städning av skåp + fotbollsmatch, ja sen på tisdag är det avslutning. Då kommer min klass splittras efter 10 hela år, i min skola har jag hunnit med väldigt mycket - mobbat, blivit mobbad, gråtit, gråtit, bråkat, bråkat och.. bråkat lite till och haft möte med rektorn, haft möte med lärare, haft möte med andras föräldrar. Ni ser ju, jag har absolut inte varit den lättaste eleven att ha och göra med, jävla unge jag är alltså! hah
Men iallafall så slutar vi då och jag är mer glad än ledsen, slipper skolan som har plågat mig senaste året, dock jävligt ledsen för att jag kommer splittras med mina fina. Men så de är!
Men snart är de flera veckors lov och som vanligt spenderas mesta delen av lovet uppe på landet, wohooo!
Innan jag säger hejdå måste jag också säga grattis till mina fina vän Alle som tog studenten idag, jag är inte ett dugg avis - nejnej, haha. men iallafall, grattis! ♥
vi hörs senare! pussheeeejj!
haha 2 hela år sen. gaaah, kommer börja gråta snart - jag kommer sakna mina pojkar så otroligt jävla mycket, vem ska jag nu tjafsa & retas med om dagarna??

titta på videon vafaaan ;)

klippte ihop en video från när vi var i stan idag, hade så fruktansvärt roligt och som ni ser gillar vi att skämma ut oss, fyfan goa vänner jag har! nu ska jag ta och hoppa in i duschen, hörs heeejj!

BALEN 2012- del 1



Jaaa!

2 dagar till balen.
8 dagar till skolavslutningen
7 dagar till avslutningslunchen
Inga mer läxor eller uppsatser i grundskolan, fööör - JAG GJORDE KLART DEN SISTA NYSS.
Så fucking grymt, jaa det är slut på skiten. Jag, som inte kan ett skit och som har nojjat över uppsatsen om Pellets och pelletspannan i flera veckor är äntligen klar med den och den är inskickad till läraren. Ni förstår inte hur glad jag är just nu! yesyesyes, gjorde även klart engelskan idag - vilket innebär att jag har en redovisning kvar sen är jag helt klar med allt sånt i 9:an, dagarna nu kommer bestå av att lämna tillbaka böcker, folks datorer ska in och vi ska väl även klura på nått att sjunga på avslutningen kanske, vi får väl se! Och lite plus där så vann Hanna Big Brother och hon om nån förtjänar det ju nå fruktansvärt så grattis till henne och ah. det går bra nu!
Imorgon ska jag göra naglar och även ta fram allt till balen, aja vi hörs mer imorgon. pusshejj!

sjukt, sjukt och ännu mer sjukt.

Tack tack & tack, hur det här gick till vet jag inte eftersom att jag har typ 170 läsare och ah, stockholm är rätt stort. haha men det gjorde min kväll iallafall - tack så hemskt mycket, blir så fruktansvärt glad. pusspusspuss!

typ väldigt bra.


hey I just met you and this is crazy but here's my number so call me maybe?

.

RSS 2.0