uppdatering!

Väntar på att BB ska börja, kollar fuskbyggarna. Har köpt en fet godispåse och cola. Orkar inte skriva nå mer nu hörs senare eller imorgon. puss på er!

angående mitt tjat om att flytta osv.

Jag älskar själva grejen att ha 10 minuter till att gå till tåget, att tågen går var 12:de minut. Att ha 10 minuter till närmsta shoppingcenter och 20 minuter in till stor stockholm. Det är underbart. Men jag älskar också själva grejen att kunna ta en skoter och åka ut närsomhelst på vintern & grilla, eller vadsomhelst eller att det är nära till stranden på sommaren. Att man har en stor skola mitt i allt och man är tajt med många istället för några få. Att komma till såkallade "stan" och kunna gå igenom den på 10 minuter. Jag kan inte gå i sollentuna på natten utan att vara orolig för dessa otroligt äckliga människor som finns - det tänker jag aldrig på i norrland.
Jag tycker om sollentuna, men älskar stor stockholm. Bor liksom fel. Jag älskar också Bollnäs, eller ja, kilafors. Folk frågar varför jag jämt tjatar om att komma här ifrån och det enda jag kan svara då är att jag är så fruktansvärt trött på sollentuna, skitsnack och samma gamla "sätt att leva". Vakna,skola,hem,sova,vakna,skola,hem,sova.
okej, jag gör saker efter skolan men oftast är det så dystert här. Det finns inget bättre än att ta bilen upp, det tar 2 timmar. Träffa mina fina vänner på kvällen, vara ute och ränna på "byn" halva natten och bara prata eller ta en tripp på skotern ut till sjön.
Så ja.. ni frågar om jag vill flytta och ja det vill jag. Men till Bollnäs isånnafall & ett tag iallafall.. men det lär jag få drömma om ett tag.
& när jag skrev det här känner jag mig lite som en norrlänning, men jag har väl lite sånt i blodet gissar jag ;)



jag kan leva utan dig, det är inte det.

Vad är det för fel på folk? nån slänger in en sliskig kommentar om att dem håller med idioten som kommenterade, en annan ska bara vara jävligt dryg och påpeka nått riktigt onödigt. Jag menade inte att jag inte skulle lägga ner nån tid på personen utan att jag inte skulle lägga ner ännu mer tid, det är skillnad. Och du som slängde in en kommentar om att du håller med, skriv till mig på fejsbok ska jag förklara hur det ligger till. ni andra urgulliga människor, puss på er & tack så jättemycket!

JA, jag lever. Men har riktigt fullt upp bara. Har oliver här på besök ett tag, sen på torsdag åker jag & han till landet med min familj. Var i stan idag, shopping! det var riktigt länge sen så de var underbart. Sen vart det svull framför typ den mest störda men bästa film jag sett i mitt liv. haha, dog! nu ligger oliver och sover som en stock och jag kan verkligen inte somna trots min trötthet.. undra vad som är fel.. :/. Men vi hörs nog nått mer ska ni se! hare gött sålänge! pusshejj'!
somnar man i min soffa blir det foto & sen fejsbok, och tydligen fick jag tillbaka idag när jag däckade i soffan..
kan ju säga att det kommer vara lite "krig" medan han är här, man vill inte somna i soffan nu..speciellt inte jag som alltid lyckas somna roligt..

Svar på tal.

fick den här kommentaren nyss och jag tänkte ta det här så att du förstår.
för det första: vem jag har legat och inte legat med angår fan inte dig men jag har inte legat med en enda person i sollentuna, vart du har fått de ifrån vet inte jag. så bara det kan du ju stoppa upp nånstans.
för det andra: Ja, jag är smal. Men tänk såhär då, har du någongång tänkt på varför jag ser ut som jag gör? tydligen inte. att du ens har mage att kommentera sådär förstår inte jag.
förmodligen är du en omogen lite skit som inte är nöjd med dig själv så du måste trycka ner andra. Men jag orkar inte ens lägga ner energi på dig. hela du är patetisk. skaffa lite självförtroende istället för att klandra ner på andra.
peaceout!

Norlie & KKV ♥ älska.

Jag säger.. ooof.. vart har du fått din kropp ifrån? 
dina söta små läppar och lockigt hår, får mig vilja hoppa i taket. 
Jag lockas av saker som kostar mig galet mycket mer än vad budgeten klarar 
men jag vill smaka en gnutta av kakan. 
Du är utomordentligt, förbaskat, fruktansvärt, jävla, snygg. 


Snabb uppdatering.

ska ta och bädda min bäddsoffa så att min kära vän har nått att sova i imorgon, sen ska jag kolla big brother. ah det är det jag ska göra ikväll. Sounds great! Imorgon blir de gym, shopping och sen kommer Oliver. yesyes. hörs väl mer inatt eller nått! ♥
ge mig sommar!

Life is a bitch, then you die.

Hello, sitter och väntar på att maten ska bli klar. Känns som att det tar år att göra den här rätten men ah. Iallafall, har nyss kollat klart på en film. En grym film där snyggingen Taylor Launter vad med, vilket innebar att den helt plötsligt blev en "dräggelfilm" haha. Tänkte gymma idag men sparar det tills imorgon och åker dit med Calle istället!
har inte så mycket mer att skriva, men vi hörs senare! pusshejj!
2  bilder från imorse.

lite halvt onödigt inlägg.

har gjort naglar så skriver nu sms & inlägg väldigt sakta, haha.
hursomhelst. vettefan vad jag ska göra idag, ska snart äta sen kanske vi ska till någon och kolla big brother tillsammans. om någon vill.. imorgon eller på tisdag får jag besök utav oliver också, trevligt! :))
hörs senare, nu ska jag ta och kolla in en massa bloggar. puss!
bild från idag.

Gooooddag!

sitter och kollar lite tv & har nyss käkat semla. Ska ta och fixa mina naglar. Söndag idag, men en hel veckas ledighet är framför mig. Galet skönt! underbart! hörs senare! pusshejj!'

Krya mitt hjärta.. ♥

tänker på dig lillgos ♥
bild från i somras

.

feber, hosta, halsont..+ att jag är sveriges mest ledsna brud just nu. det kan inte bli så mycket värre nu, jag orkar inte mer.
godnatt.

Bara för att jag älskar det här.

På sista tiden har jag mått så jävla bra & bara själva grejen att jag har lov gör det hundra gånger bättre.
nu gör vi detta lov minnesvärt!

Lite småsur brud.

för det första:
jag vet någon som är med en kille som redan har en brud, vilket gör mig arg..
varför i hela helvete vara otrogen?

för det andra:
Det är inte big brother idag.
för det tredje:
Jag är trött på allt bullshit som går, tydligen så är det en hel del skitsnack i Sollentuna pga en liten käft. och den här käften är tydligen någon jag känner. vet inte vad jag ska tro.

för det femte:
några utav mina killkompisar har börjat spela wow igen & jag hatar det eftersom att man automatiskt blir väldigt osocial pga det.
för det sjätte:
Mamma & pappa kommer hem med ostkrokar efter en 2 dagars kryssning när de egentligen skulle köpa massa grejer från taxfreen.

Ja det var väl det jag hade på hjärtat! tackohejj!

ge mig..

Den här månaden eller nästa tänker jag lägga ner några hundra på en snygg keps. Jag känner att de är ett måste.
En såkallad "killkeps".
men vad jag vill ha en.. nuuuu.
bilder från weheartit.com

Nu slänger ni in en kommentar!

Jag ska fixa mitt hår i veckan, vet bara inte själv om vi ska köra på mörkare eller ljusare.. nått ska jag göra.
Lite brun eller ännu blondare?
Hjälp mig!


sleep all day and party all night..

hittade lite fräna bilder i min kamera, alltid lika kul att titta på. älskade vänner ♥

Jag kommer nog dö inatt...

har fetaste förkylningen med värsta hostan, sen har jag ju även astma på det vilket innebär att jag mår fruktansvärt dåligt och andas genom ett sugrör, jag driver inte. lite luft får jag in iallafall, men finns en risk att jag dör inatt ;)
gah, rädda mig någon.. nu lägger jag mig i sängen och kollar på BIG BROTHER. godnatt!

tro inte att du kan ta leendet ifrån mig.

Hej på er!
Tänkte uppdatera lite lätt sådär. Dagen spenderades i stan med 3 utav mina fina vänner! Pizzahut, toalettbesök under marken i gamla stan, fika, museeum.. haha ja vad gjorde vi inte? Jag och Calle failade med tåg och buss hela tre gånger idag också, grymt! men nog om det. Tänkte berätta att jag lever och att allt rullar på.. har det galet bra med mina kära vänner. Och imorgon får vi även lov, det kan inte bli så mycket bättre. Oliver kommer ner på lovet också, blir bra det här! :) Nu ska jag fortsätta titta på Elsas värld sen dra ner och käka lite! vi hörs nått! puss på er!

ohyeah.

MEN JA, äntligen går nått bra. fyfan vad underbart! wehoooo! :D

Skolarbete, från när vi var i Romme.

Grymt! kolla vettja, sista gången vi åkte dit allihopa tillsammans. kommer sakna min underbara klass och pararellklass alltså, bara några månader kvar med dem.. buhu

bara för att uppdatera!..

1. Om du hade fått en dotter nu, vad hade du döpt henne till? - Oj, ingen aning.. tycker Emma är fint.

2. Vad kan du verkligen INTE äta? - hm.. spenat, så jävla äckligt.

3. Vilken var den senaste filmen du såg? - Beck, i bussen påväg till Romme.

4. Har du bra självförtroende? - Nej inte alls.

5. Äger du en onepiece? - Jajjemen, eller en "Allover"

6. Snusar eller röker du? - Nej bara onödigt.

7. Beskriv ditt drömutseende.. - på en kille? lång, lite småbrun, tränad. (har inte varit så mycket för de förr, men det är galet hett, har jag faktiskt kommit fram till, haha. mums..)

8. Skriv namnet på någon du ser upp till - min Faster - Viktoria Wallin.

9. Någon du har kysst - Robin..

10. Den du saknar - Mina fina vänner från uppåt i landet.. Ludvig, Alle, Wiwwi, oliver, Danne, alla dem...

11. Den du senast sov över hos - Oj, öööh.. vet inte riktigt.

12. Vem skrev du senast med på Facebook? - Calle såklart!

13. Är du nöjd med din profilbild på Facebook? - Nej jag har den bara ändå..?

14. Vad väljer du, godis eller chips? - chips. hihi

15. Hur många har du haft sex med? - 1-2-3-4- vem vet?

16. Skäms du över någon som du haft sex med? - nej-

17. Har du rykten efter dig? Vad isåfall? - har säkert haft, men kommer inte på nått speciellt nu.

18. Din absolut sämsta egenskap? - Svartsjukan.

19. Din bästa egenskap? - att jag jämt är glad, typ.

20. En låt du är beroende av just nu - MASKINEN - LIV OCH DÖD.

21. Vad stod det i ditt senaste inkomna sms? - no life..

22. Har du kysst ett ex efter att ni gjort slut? - nej det har jag inte gjort.

23. Kan man vara vän med sitt ex? - Ja kan man väl?

24. Har du kysst en kompis? - Självklart.

25. Hur ofta dricker du alkohol? - jadul.

26. Vad är din åsikt om droger/folk som tar droger? - tycker de är rent ut sagt idiotiskt & att man ens provar en gång är sjukt. men ah ..

27. Har du provat på droger någongång? - aldrig gjort - kommer aldrig göra.

28. Hade du kunnat ha distansförhållande? - Har haft de förr och det funkade fint från min sida. så ja.

29. Vad handlade din senaste dröm om? - Om att min pappa hade köpt en resa helt random till thailand och att vi skulle vara borta i 5 veckor. härliga dröm

30. Vad väger du? Är du nöjd med det? - Skit i det ni. nej jag är inte nöjd, men snart är jag tackvare träningen.

31. Hur lång är du? Är du nöjd med det? - typ 165, jarå, det är jag!

32. Vilken är den bästa svenska filmen? - oj, älskar wallander, beck och Irene huss. Som dem flesta hatar. haha.

33. De bästa svenska skådespelarna? - Helena Bergström in my ♥ - finns ingen bättre, svär

34. Vilken väljer du, Harry Potter eller Twilight? - ingenting!

35. Ditt humör för tillfället? - sjuk, ont i magen som ett svin så är väl mest irriterad på allt..

36. En vacker person - måste nog ta min käre vän Anna där, hihi gullet!

37. Accepterar du okända som vänner på Facebook? - vissa!

38. Vem kramade du senast? - Paulina eller Sandra, nån utav dem ;)

39. Vem träffade du senast? - Min mamma? haha.

40. Är du kär just nu? - nej det är jag inte.

41. Någon du vill träffa - Just nu vill jag träffa många..

42. När grät du senast? Varför? - Nyss, min mage.

43. Sminkar du dig varje dag? - nej verkligen inte men nästan varje dag.

44. Vem är du mest lik, mamma eller pappa? - Min mamma!

45. Är du helsvensk? - jajjemen.

46. Den bästa bloggen? - oj, ingen aning. Elin Gustavssons tycker jag är rätt bra.

47. En artist du inte gillar - GÄNGET MANGE MAKERS, skjut dem.

48. En artist du gillar - Oskar linnros & Daniel Adams-Ray, helt klart

49. Är du en nagelbitare? - nejnej!

50. Vad vill du bli när du blir äldre? - Polis - tro det eller ej.



..


Ursäkta min deppblogg, men på sista tiden är det liksom det som händer just nu.
Egentligen behöver jag en paus från allt ett tag, skolan, livet, vänner.
Tar en liten paus härifrån - vilket alltid slutar med en dag eller två.
drar mig till Romme imorgon med klassen,
dock får jag ta det väldigt lugnt av olika anledningar.
Men ha det bra sålänge så hörs vi när jag mår bättre.

åh kusin alltså, lyssna på henne. haha!


man måste dö några gånger innan man kan leva.



Jag har fått gått igenom någonting som jag inte ens i min vildaste fantasi kunde tänka mig.
Sjunker ihop och försöker andas, men det är inte längre samma sak.
Det är nu mycket svårare.
Det är ungefär som att någon där uppe vill straffa mig.
Det är ungefär som att någon bara njuter av att se mig lida.
Det var inte såhär det skulle bli..


I thought everything was okay..

Igår var en hemsk dag. Idag fick jag min skotertur som jag tjatat om hur länge som helst. det behövdes.
Slutade med att jag körde och ah, eftersom att min inställning ligger på "det ska gå fort" så satt min mamma bakom, livrädd. Men grym var jag ;) ska packa lite nu, sen även städa mitt rum. Sen bär det hem.. en vecka med en massa godsaker, Romme och musik hela veckan. Kan inte bli så mycket bättre ♥
Försöker lämna det dåliga utanför bloggen så slipper ni alla läsa allt skit jag skriver.




when you call my name..

Inte min dag, därför har jag inte bloggat nått. Jag går och sover, bjuder på 2 bilder från nån dag sen också.
Hoppas ni får en mysig lördagsnatt allihopa, take care ♥

Vart tar man vägen när sånt här händer?


..

ah men såklart, fuckade liv.. orkar inte mer.

tur att jag har dig kusinvitamin ♥

När går tåget? ..

efter flera år med en fet glugg och en massa annat mellanrum ser det nu ut såhär. och ja, jag är glad. Var ju hos tandläkaren idag och fixade allt. Tänkte visa före & efter bilder, men ni får bara efter, eftersom innan ssågdet förjävligt hemskt ut. Första bilden där jag visar mina tänder i bloggen också.. wow!

that for me, It isn't over..

Magonten börjar dra sig upp mot vänster bröst, och helt plötsligt känner jag mig jätteklen. Vad händer med min kropp egentligen?

Varit och tränat med mina fina vän Calle, bara han som orkade, underbart var det. Har inte tränat på hur länge som helst. Sprang väl 3-4 km på 20 minuter, vilket innebar att med min kondition var jag helt död efter. Men så ska det vara! Sen kom jag hem, somnade. ovanligt..huh?.
Och har nu käkat och så, ska ta tag i lite plugg tänkte jag.
Imorgon ser min dag ut såhär: Skola 8-13.20 sen tandläkaren klockan 2, sen ska jag hem och typ slagga. Sen är det fredag, herregud vad otroligt skönt, men läskigt fort det har gått... hoppas ni får en skön kväll, det kommer inte jag få - eftersom att det är kinesiska jag ska plugga, kommer få en del utbrott eftersom att jag inte förstår ett skit. wish me luck. godnatt eller så hörs vi senare!
har fler bilder men dem kommer nån annan dag. pusshejj.

Ett test, du vet.

SENASTE:
Dryck: Cola.
Telefonsamtalet: Mamma.
SMS: Calle ♥
Sång du lyssnade på: Party all night (sleep all day..).
Gången du grät: Inatt, vaknade av att jag grät. måste drömt nått.. hah.

HAR DU NÅGONSIN:
Har någon varit otrogen mot dig: Jo, det har hänt.
Varit kär?: Ohja.
Förlorat någon speciell person: Ja det har jag,
Varit deprimerad: alldeles för mycket förr.
Varit så trött att du somnat sittandes: haha, i skolan, jämt.

I ÅR HAR DU (2011-2012) :
Lärt känna en ny vän: Jarå!
Fått ditt hjärta krossat: Ja, tyvärr.
Skrattat så att du har börjat gråta: händer väldigt ofta..
Träffat någon som förändrat ditt liv: Ja det kan man väl säga..
Insett vilka som är dina äkta vänner: haha ohja.
Fått reda på att någon har pratat om dig: Mhm.

BLANDAT:
Hur många av dina msn-kompisar har du träffat: Typ, alla.. förutom 10 pers kanske ;)
Hur många barn vill du ha: typ.. 2.
Har du några husdjur: nejnej.
Vill du ändra ditt namn: Nejje!
Vad gjorde du under din senaste födelsedag: Var i stan och käkade gottgott.
Vilken tid vaknade du idag: tio i sex, skulle få duschen uppe först.. men nejnej.
Vad gjorde du igår runt midnatt: vred och vände, kunde inte somna.
Någonting som du längtar till: Sommaren, helt klart. Sen gymnasiet, ska bli så skönt!
Senaste gången du träffade din pappa: För en timme sen.
En sak du skulle vilja ändra om ditt liv: oj, vet inte.. finns mycket men vet inget nu.
Vad lyssnar du på just nu: Long time feat: Andreas Moe
Har du någonsin pratat med en person vid namn Jens: Jarå.
Vad gör dig irriterad just nu: att min fot har somnat..

Vad är ditt namn: Matilda Wallin
Singel/upptagen: Singel såklart!
Stjärntecken: Skytt.
Gymnasie: Har sökt Sam/media.

UTSEENDE:
Hårfärg: Blond
Längd: 1,65 cm, typ.
Piercings: öronen?
Tatueringar: Har ingen.
Höger eller vänster: Höger.

DIN/DITT FÖRSTA:
Piercing: Öronen
Tatuering: Har ingen
Bästa vän: Emma Jansson!
Sporten du spelade: Fotboll
Husdjur: Hamster, eller okej.. typ hund, det var då vi insåg att jag var allergisk!
Förälskelse: oj, shit.. ja, oliver tror jag.. eller walle.
ligg?: nyfikna?

JUST NU:
Äter du: Ingenting.
Dricker du: Ingenting.
Är du på väg att: nysa, tro mig.. gaah.
Lyssnar du på: musik? ;)
Väntar du på: att jag ska bli trött.

DIN FRAMTID:
Vill du ha barn: Ja.
Vill du gifta dig: Jag tror det.

VAD ÄR BÄST MED MOTSATTA KÖNET?:
Läppar eller ögon: Ögonen.
Kramar eller pussar: Pussar men även kramar, bakifrån. hih
Kortare eller längre: Längre!
Romantisk eller spontan: Båda såklart.
Snygg mage eller snygga armar: båda dårå.
Känslig eller inte: lite av båda, inte känslokall - finns inget värre.
Ragg eller förhållande: Förhållande, men ragg går också bra. (a)

HAR DU NÅGONSIN:
Kysst en främling: Jarå.
Tappat glasögon eller linser: Ah, hade ju det förr ja..
Krossat någons hjärta: Har jag gjort, ja.
Dissat någon: hehe, ah
Gillat din killkompis (mer än som vän): yes.

TROR DU PÅ:
Spöken: Ah det gör jag faktiskt, seriöst..
Mirakel: njae, kanske.
Kärlek vid första ögonkastet: Inte en chans, kanske att man blir lite intresserad..inget mer.
Himlen: Jarå.
Tomten: haha, nej.
Att kyssas på första dejten: Varför inte? mysigt ju.

SVARA ÄRLIGT:
Tror du att det är möjligt att vara trogen hela livet ut: det tror jag, om man bara vill så går det.
Vad kan du verkligen inte leva utan: mobil, data, mina vänner och min familj. och.. pengar.
Har du nån gång gjort någonting som du sen ångrar med en kille?: Oj, nej det tror jag inte.
Har du någon gång druckit så mycket så du spytt?: ja tyvärr.. inte bra.

Gooooodnattt!

Ska inte sova än, men orkar verkligen inte blogga. Vi kör på musik och data sen så.
Vi hörs imorgon. pusshejj ♥
gammalt är gött.

bästavän, jag älskar dig.

Jag önskar att jag kunde säga fuck you och bara glömma dig.
För du gör mig så jävla arg, efter allt som hänt så skiter du i mig, eller ja, du hör aldrig av dig.
Känslan av att du klarar dig grymt utan mig gör ont.
Men kom ihåg att jag finns här om nått händer, för dig kommer jag aldrig lämna,
Du är min bästavän, nu och föralltid. Glöm aldrig det.

You can take it all from me, and it wouldn't mean anything
Turn the whole world against me, as long as you don't leave..♥

- Vet inte om du läser det, men gör du det så tror jag att du förstår att det är dig jag menar -


exakt ett år sen, jag saknar det..

För exakt ett år sedan stod jag och mina fina vänner på scenen framför en hel bunt folk, tjänade ihop några tusen till rädda barnen. Som vi slet för att det skulle bli bra, och tillslut så! underbart var det.

Godmorgon!

Tisdag, alla ♥ dag och allt de där. Idag går jag i skolan till typ 3 sen ska jag nog dra på bio med mina fina vänner. Ska även plugga lite so. Idag har vi även noprov som kommer gå åt helvete, har pluggat som en galning men nu pratar vi om ett område inom skolan som jag suger på. haha. Har so just nu så ska väl sätta igång jag också. Vi hörs senare gott folk. pusshejj

Måndag.. inte taggad för en hel vecka..

Hej på er! har pluggat, sovit, gått i skolan och laddat upp bilder på facebook. Så har min dag sett ut. Har panik för att no:n går åt helvete.. har panik för att jag kanske har nån kineiskaprov grej imorgon om jag har otur och jag orkar bara inte med skolan. Det är så sjukt mycket nu så jag däckar typ efter varje skoldag. jaja skitsamma, ska lägga mig och läsa igenom no:n en gång till, sen lägger jag mig och sover. Det kan behövas.
Vi hörs imorgon eller nått. pusshejj!

Nya grejen är tydligen..

skvallerkonton på fejsbok.. min fina vän skickade ett mms till mig och jag blev väääldigt intresserad. haha patetiska människor det finns..

Dunderpiller för magen, nån?

torkar tårarna som rinner pga min mage och hoppas på att de blir bättre.. måste sova alltså.. fml.
alltid är det nått. Jag säger iallafall godnatt till er nu. vi hörs imorgon..

haha lite roligt sådär..

vill ni veta vad jag har märkt? jag får panik för såkallade "skomakartummar" alltså jag vet inte varför men såfort jag ser en bild kan jag inte titta.. alltså det är så jävla udda men sant.. haha.
bild från google.

Men helvete..

nått är fel med min mage. har så jävla ont så jag spricker, stannade arton gånger när jag var ute och gick. pain. kanske ska ta ett bad istället för film?

Hemma igen!

var ute och gick en timme, rensade huvet. Mår nu grymt och ska ta tag i no:n ett tag, sen blir det kanske någon film innan jag somnar ikväll. Får se om jag hör av mig nått mer ikväll, tror jag, pusshejj!

Åh underbart väder idag..

0-gradigt, sol - snö. Underbart väder och jag sitter inne och pluggar.. hm.. ska bära in några pelletssäckar som jag lovat pappa sen ska jag nog gå ut och gå lite.. Ska träffa några kompisar ikväll kanske, får se. Finns inte ett skit att göra nuförtiden ju.. Plugga är iallafall ett måste idag, mer ikväll och mer om nån timme. Nu drar jag mig ut med musik i öronen.. kan inte bli bättre! hörs senare! pusshejj!

haha, ni måste kolla! Tim rakar benet..

fyfan vad roligt vi hade, kolla, det är värt de.

Jag har nu gjort de - såhär blev det.


godmorgon!

Sitter och kollar facebook, ska dra igång lite musik och plugga - men först gymnasieval!
puss på er!'
bild från i somras.

på något sätt fick jag fram en massa bilder på gammelfarmor.. & det fick mig att tänka på allt som händer henne just nu. Jag har inte träffat henne på väldigt väldigt länge, och det skäms jag för. Det enda jag vill är att träffa henne igen, hon har gått igenom så sjukt mycket, så många problem men klarat det. Människan är stark.. vi vill fortfarande få trisslotter varje jul, det är så det ska vara. Farfar ska veta att han har dig där. Trots att det var år sen så kan jag inte säga nått annat än att när jag får chansen ska jag träffa dig älskade gammelfarmor. du är bäst ♥

word.


huehuehue

Im going down - ska göra plankstek, bilder kommer senare gott folk! puss!
hahaha, hittade en gammal bild.. och jag dör här.. haha! :´)

.....


Just say fuck you and smile.

Sitter och kollar fejbok och bloggar, ska snart dra mig ner och hjälpa till med maten. Idag kör vi på plankstek och annat härligt. Känner att det blir en skön kväll det här med. dega framför melodifestivalen och så. Träna och plugga blir det imorgon iallafall. Hör av mig ikväll! puss!
bild från i somras ↓

åååh ♥


Hej på er!

Sitter framför brasan här hemma och myser. Känner att det blir en lugn helg, vet inte ens om jag kommer hitta nån att spendera den med.. men det kan vara skönt det med. Jag ska iallafall vara hemma ikväll, var nyss nere & käkade med familjen.. Trött som satan efter gymmet och det idag, haha. galeeeet alltså! Inväntar träningvärken! Herregud får lite småpanik, inget är planerat i helgen. ingenting.. usch.. Däremot kommer jag spendera min söndag med plugg eftersom att vi har prov på tisdag. Har inget mer att skriva nu, men nu vet ni. Hörs senare!
bilder från idag ↑

15 saker du kanske inte vet om mig.

  • Jag har tandställning, som oftast inte syns.
  • Jag har världens sämsta tålamod och temprament.
  • Jag har problem med vikt och sånt skit..
  • Jag älskar att mysa, finns inge bättre, kramas och ha sig.
  • Jag får verkligen damp på människor som klagar på andras kroppar eller slänger kommentarer, jag säger till och blir arg.
  • Jag har varit kär.. 3 gånger, sista gången var typ väldigt nyss.
  • Jag har väldigt svårt att sitta stilla i ett klassrum/väntrum och sånt där allt är knäpptyst, får panik.
  • Jag kan inte spara pengar, det är omöjligt.
  • När jag gick i 4:an var jag en utav typ 5 mobbare i skolan, jag var 10 år och gick i en mobbinggrupp. fyfan, snorunge alltså.
  • Jag blir väldigt, väldigt lätt svartsjuk & det kan påverka mig nå sjukt - blir väldigt ledsen oftast.
  • Jag ska försöka utbilda mig till polis, mitt drömyrke.
  • Jag har börjat bli peppad utav skitsnack istället för ledsen, snackar någon skit om mig så gör det bara så att jag blir starkare, svårt att förklara.
  • Jag börjar tveka på om kärlek finns i sån här ung ålder - låter sorligt men faktiskt.
  • Jag älskar att umgås med killar, har mest killkompisar & jag trivs bäst så.
  • Jag älskar uppmärksamhet - det är inte alltid bra men det är de gör mig glad & ibland kan de bli liiite mycket kanske.'

Beach 2012 babe!

anna och jag - jag kör spinning och hon kör min favorit, haha
förra gången vi tränade, mina bejbs ♥

Hello hello!

Uppdateringen är väl sådär men jag bloggar när jag har lust och så, nu har jag lust för´t!
Började dagen med nationella, skrev 4 sidor - ett brev. Gick väl rätt bra, hoppas jag. Sen hade jag 1 lektion till sen slutade jag, drog till centrum och träffade min saknade Jenni. Sen drog jag med mina brudar på ett gympapass och även gym blev det, wihooo! Älskar att träna, man mår så sjukt bra efter. Nyduschad och nyäten (haha, heter det så?!) så nu kollar jag lite tv sen däckar jag i sängen. Love it. ♥
Imorgon är det fredag och jag vet inte vad som händer, vi får väl se! Sov så gott nu kära ni! :)

Lite halvt övertaggad brud i lördags, innan kaoset. huehue.

Yes I´m happy today, wihooo!

har dragit åt tandställningen, beställt hem saker till munnen "haha" . Så nästa vecka försvinner mina luckor och jag har värsta leendet, okej, tandställningen kommer vara kvar ungefär exakt ett år, tror jag. Men ändå. fyfan vad härligt, ni anar inte! Dock inte lika härligt nu eftersom att jag har så förbannat ont.. Men men, ska kolla igenom svenskan inför nationella imorgon & även engelskan. Sen klockan 8 blir det Efterlyst, sounds great! Lördagen är även planerad, iallafall kvällen, den spenderar jag med min käre familj förengångskull & en fet middag! :)
Vi hörs senare, eller imorgon! puss!
Ursäkta mitt stökiga rum, men jag gissar att det inte bara är mitt rum som ser ut såhär just nu? ;)

Jag saknar dig mindre & mindre..

ny profilbild på fejsboken.

Good night people.

Sitter och dricker varma koppen. Dagen har gått fort och jag kan inte säga nått annat än att den har varit skön, glada miner och humöret på topp - nu ropar sängen så sov gott kära ni, vi hörs imorgon!

READ IT:

För några dagar sen bestämde jag mig helt för att ändra på hur jag lever, jag har bestämt mig för att jag aldrig mer ska falla ner i de djupaste jävla mörker igen, jag ska vara glad. se allt positivt och resten kan ta sig. Jag har tröttnat på att jag jämt ska vara den som gråter och har sig. Fick urgulliga kommentarer på bloggen och jag kan inte säga nått annat än att det kommit tårar, bra tårar. inte alls ofta jag får höra nått sånt. Det har hänt mycket, eller ja, det händer mycket just nu. Men jag ska sköta mig och jag ska skita i alla, precis allt. Jag har blivit totalt dissad, folk har backtabbat mig nå sjukt och jag har förlorat en pojkvän genom otrohet. nu tänker ni "har väl jag också vart med om.."
men när allt är på en och samma gång blir det för mycket.
Så nu hoppas jag att ni som läser det här också kan få lite inspiration och faktiskt göra som jag.
Det finns dem som hatar dig - fine, det är deras val om dem mår  bättre av att hata.
Det finns dem som dissar dig - okej, det är dem som förlorar på det ;)
Det finns dem som backstabbar dig - Synd för dem att dem är så omogna & falska.
Det kommer alltid finnas någon som sårar dig och det får man leva med, men jag tänker inte slicka röv och lägga ner tid på att gråta bara för att dem inte kan bete sig.. & alla som inte kan visa lite omtänksamhet eller kärlek kommer jag inte ens lägga ner tid på att träffa. Så är det bara.
Så tack för alla gulliga kommentarer och fejsbokmeddelanden mina fina läsare ♥

Nytt till rummet..

Behövdes verkligen, tack mamma!


Älskar studiedagar..

Hello, sitter i soffan och hare mys. Dagen spenderade jag i stan med mamma & syster, skulle ta bort mina stygn så nu är dem borta iallafall, sen käkade vi lite, fikade. Gick i en massa butiker, jag var dock väldigt depp eftersom att jag bokstavligen talat inte har ett öre att handla för.. men vet vad jag ska köpa när jag får pengar, gaah. fml, det är förfan nästan en hel månad dit.. :(
Juste, klev utanför dörren imorse och solen sken och det var ett riktigt perfekt skoterväder, då man bara vill vara i fjällen, eller på landet och åka runt och grilla korv och ååh vad jag saknar det vi gjorde förr, var jämt där uppe då & åkte skoter.. hm.. surt..

Aja hursomhelst, är hemma nu och jag börjar bli sjuk känner jag, rinner i näsa och halsen känns och blablabla, men kan verkligen inte vara sjuk den här veckan eftersom att jag har galet mycket i skolan.. nationella och så. Menmen, imorgon kör vi SVENSKA DEL A. börjar en halvtimme senare, ganska skönt.
hör av mig senare, nu ska jag gå ner och kika om jag hittar nå gott att äta.. glass kanske?
pusshejj!
hm, vintern kan vara rätt underbar ändå..

lyssna och njut.. älskar den ♥


Life is wonderful.

Ligger i sängen och gör inte ett skit. lyssnar på musik och tycker allt bara är underbart. Orkar inte med alla problem så nu får allt sånt bara vara ett tag. skiter i allt sånt, trots att det är rätt mycket sånt just nu.
imorgon åker jag in till stan med mamma och syster, ska även ta bort mina stygn. yeah. härliga mini lördag. ♥
Såg även nyss att jag, eller någon ritade på min mage igår.. garvade lite eftersom att jag verkligen inte kommer ihåg det.. hm.. någon som kan förklara?

Värsta natten på länge..

Spårade igår, slutade med att jag låg hukad över toaletten och nån jävla balja.. var tvungen att ringa hem till ett par riktigt besvikna föräldrar.. & jag kan säga att jag ångrar det nå sjukt eftersom att jag legat och spytt hela natten och morgonen, det är lätt att vara efterklok.. Nu mår jag bättre men är rätt sliten, som tur är så är det studiedag imorgon, vilket innebär att jag får sova ut ännu mer. Måste tacka alla som tog hand om mig igår, både genom telefonen och här hemma. nu ska jag kolla på 112 på liv och död.. tjarrååå.
jag är ledsen att jag inte är den du drömmer om..

Jag älskade att höra hur värdefull jag var..


nu hör jag ingenting förutom hur misslyckad jag är & det gör mig ledsen.
men jag kommer inte låta de trycka ner mig. Jag kunde leva innan dig, då kan jag leva utan dig nu också.


Sluta vara så rädd för att lyckas.


Klackarna i taket brudar!

Godmorgon!
Vaknade halv 8 med paniken "shit, vi börjar om en halvtimme" sen inser jag efter att ha hoppat upp och börjat klä på mig, att de är lördag och att jag får sova hur länge jag vill.. sov dock en timme till sen ville kroppen inte ligga ner längre. Gårdagen då, åkte och tränade i 2 timmar. Sprang en held del, och gjorde även en massa saker så träningsvärken idag känns, kan jag säga. Gårdagen spenderades även med mina finaste, ett helt gäng på kanske 7-8 pers var hemma hos mig. Myste med lite prat och en massa svull (man får svulla när man tränar...) Vart lite debatt om olika saker, självklart vart det jag mot alla typ, haha. Calle och Eddie stannade till halv 2, resten till kanske 12. Idag sover jag hos Paulina med ett gäng, nu kööör vi! woop woop!

bilder från snart ett år sen..

hej du gjorde min dag!

hej matilda!
det kommer att komma dagar då du bara vill ge upp, då du bara vill gå under joden...
jag har haft sånna perioder i mitt liv, då just allt och alla sög!
jag vet att du e en stark tjej, för att när jag ser dig i skolan så ler och skrattar du alltid och det är bara starka personer som ler och skrattar när de har det som jobbigast!
jag vill och hoppas att du alltid är lika stark som du är nu! jag vet att du kommer klara dig bra i livet för att du har underbara personer runt om kring dig som du kan lita på. bry dig om de som är underbara och skit i alla falska, 
de betyder inget och är inget värda! 
hoppas att det här fick dig att må en smula bättre! kram :)

fick denna urgulliga kommentar idag, och jag vill väldigt gärna att dem som skrev den skriver till mig. Underbara du, tack så jättemycket! ♥

...

Jag vet hur det kommer sluta, du kommer lämna mig helt, du också..


oops it happened again, gaah!

Jag tror att man alltid kommer komma in i sånna perioder då faktiskt allt går åt helvete och att allt känns piss.
Idag var en sån dag som allt kom samtidigt, men det som var så otroligt skönt var att jag hade några att prata med, att jag nu slipper bära på allt själv. Har blivit galet sårad idag.. och jag har grinat som en unge. Men jag är så otroligt glad för dem som faktiskt säger "Matilda gråt inte, det kommer bli bättre" och sen kramar om mig. Har även fått hur gulliga sms som helst.
Nu känns allting mycket bättre och jag känner mig taggad för träning..
Underbara pappa ska köpa ett årskort till mig på gymmet så nu blir det gymmet och skolan det enda jag lägger ner energi på. Killar skiter jag i, det liksom funkar inte, lyckas jämt bli sårad..

Ikväll kör vi, ska vara hos Ellen tjugo över 5.

Kan ju säga att det även känns otroligt skönt att det är en dag till i skolan sen är jag ledig hela helgen + måndag. Tackar för den studiedagen! & sen ska jag och mina kära vänner även göra den här helgen till den bästa eftersom att vi ska glömma allt skit. sounds great! vi hörs senare kära ni, hihi. pusshejj!

perfekt låt, underbart ♥

det är ditt val inte mitt, kom ihåg det.

Jag har gjort det igen, deppfia.
dock rann tårarna i skolan hela dagen, inte min dag idag alltså.
Nu däremot ska det inte gå ut över bloggen!
Ska lägga mig ner och sova ett tag sen ska jag vidare och träna & helgen är även planerad! woop woop! :)
men är det nått jag behöver nu är att tänka på annat.
lägger kärleken & allt sånt där skit åt sidan, nu ska jag ha kul med mina vänner!

sommar - åh ge mig..

Hej på er!

Sitter på svenskan och gör ingenting. Slutar tidigt idag och sen hem och sova en sväng sen vidare och träna.
hör av mig sen.

Godmorgon!

vaknade för tjugo minuter sen, har nyss duschat och ska nu klä på mig lite. skola sen hem ett tag sen vidare & träna. Idag är jag inte direkt på bättre humör, men det kommer! måste skynda mig nu så det inte blir stress sen. haha är rätt seg. Vi hörs senare! puss på er!
oldie - bildbrist

the truth hurts lies are worse.

det hände mycket den här kvällen.. jag inser själv att det har varit fruktansvärt. men inser även att jag ska börja inse att det kanske är så att jag bara behöver låta det vara.
jag kanske inte betyder så mycket för honom som han för mig. och? jag skiter i det nu, är han lycklig så är han.
jag har världens finaste vänner.
jag är okej, skiter i vad folk säger om mig och min kropp
jag bryr mig inte om du tycker jag har liten rumpa och små bröst.
jag har världens bästa familj och ingenting ska låta mig sumpa det.
jag lyckas inte alltid, men jag gör iallafall mitt bästa - mer kan man inte begära.
det är fruktansvärt jobbigt just nu men nej, aldrig igen.
så mycket tankar som snurrar, och så många tårar som runnit ikväll.. nu ska jag lägga mig mellan min mamma och pappa och prata mysprat innan jag sen lägger mig i min säng och sover.
bra start på denna månad? nej.. gaaah. tränar bort alla tankar imorgon. godnatt people.


.

Det räcker inte riktigt till, orken. jag går och lägger mig istället. klockan 7 .. vet, men det brister nu. godnatt.

..

"im fine" ?

Hey I heard you were a wild one?

Hej på er! slutade skolan för någon timme sen & sitter nu framför tvn och äter lite. Ska snart ta tag i mitt pluggande, kinesiskaförhör imorgon.. & imorgon slutar jag även 13.20 så blir en rätt kort dag. Ikväll kommer jag även ta ett bad och ta hand om mig själv, rätt skönt att bara ligga och lyssna på musik och tänka på annat.. hårinpackning, raka benen och allt sånt härligt ♥ vi hörs senare! pusshejj!

Ny månad, nya problem, välkommen februari..

Godmorgon!
Sitter på so:n och ska kolla film, men det går inte så bra att få igång den.
idag händer det absolut ingenting. Skola sen plugg. men jag kommer blogga senare, lovar.
nu ska jag kolla filmen sen ska jag förbereda engelskaskiten. har panik.. hörs senare! pusshejj!
bild från nyår.

RSS 2.0