121031

Hejsan!

tänkte uppdatera lite snabbt och säga att jag lever! Har spenderat några dagar uppe på landet med massa sköna människor. Har varit på haloweenfest och min käre vän Oliver fick åka ambulans då han ramla i trappen och blev medvetslös, haha jag orkar inte ens förklara. Sen har jag åkt en massa bil, umgåtts med världens bästa killar och kollat film, käkat mat osv. haha. Jag har haft ett riktigt bra lov hittils och tror nog att de kommer bli bra nu också.. eller ja, ganska dött nu men vi ska nog komma på nått. även plugg står på schemat, fya. Ha de så bra nu!

pusshejj!


121025

Hur härligt är de inte då? fredag imorgon, sen en veckas lov. Skolan har även gjort ordning hela skolan, eller ah delar av den eftersom att de är halloween, spännande! Jag älskar verkligen halloween, fest och grejer med massa utklädda, haha! Jaråå..
 
Dagen då; Spenderade eftermiddagen med mitt hjärta, Emma alltså. Hennes tandställning åkte även ut idag så ah.. satan vad snygg hon är min tjej! Min käre pappa bjöd oss på donken, igen. Sen drog vi till Vallen och kollade när Albin hade hockeymatch. Höll på att frysa rumporna av oss där inne. Sen kom vi ut och viips så var de hur mycket snö som helst ute. Men nej jag tänker inte klaga, jag älskar snön. Iallafall ett tag, snart kommer jag tröttna. haha. Iallafall, sen drog vi hem och jag la mig och kollade och drägglade till Johan Falk. Nu ska jag bädda ner mig och sova, imorgon väntar massa skoj. Inte bara fredag utan jag drar till landet i några dagar, tre trappor på kvällen och jag får äntligen träffa mina norrlänningar och Emil, det var bra längesen de! Godnatt babes! 
 
Bjuder på några otroligt fula bilder från några helger sen, de gillar vi!

121024

exakt:
1 månad kvar till min födelsedag.
2 månader till julafton
3 dagar till lov och halloweenpartay
2 månader och 1 vecka till nyårsafton
 
ohyes, härligt! 
 

121023

Tjenare! 
ligger i min mysiga säng efter en jävla kaosdag. Ja kaos är bara förnamnet. Imorse när jag vaknade kände jag hur de tryckte mot bröstet, de var riktigt obehagligt men trodde de skulle gå över.. efter ett tag blev de bara värre och ju mer timmar som gick ju mer dåligt mådde jag, vänsterarmen domnade bort och jag började känna mig lite yr. Åkte in akut och hamnade på Danderyd och gjorde massa hjärttester då domningar i fingrar/armar inte alls är bra. Gjorde EKG och annat. Som vanligt säger dem att de ser bra ut.. men sen kom dem fram till vad de förmodligen var, och jag orkar inte ens försöka förklara. Så ska till doktorn igen snart och göra mer tester. Men jag mår bättre nu! Ska sätta på en film och somna till den tänkte jag! Ha en bra kväll, pusshejj!

121021

Tjenaaa!
Så var denna helg över, igen. Skitkul verkligen, går ju för fort. 
Var och handlade lite grejer idag, tills fredag.. skulle köpa massa utklädningssaker men eftersom att de bara finns typ super sexig sjuksköterska eller ett jävla spöke så kör jag och Engla på samma sak, ni får se på fredag! 
Blir inte så mycket utklädnad med de blir bra ändå! Nu ska jag krypa ner i soffan bredvid min lillasyster och fortsätta kolla på Beck. Ha de så bra babes! 
pusshejj!'

Instagram.

Eftersom jag är så fruktansvärt dålig på att uppdatera här ibland kan ni alltid lägga till mig på instagram, där lägger jag upp bilder ganska ofta. Den är privat så ni får helt enkelt skicka en förfrågan! @matildaawallin
 
 
 
 

 

121021

Av: Mickis
Tycker det syns att du inte har extensions! Kan inte du skriva en massa hårtips?? Du har så fint hååår! (skrivit det förut oxå) hihi. Har du tex nåt i håret efter tvätt? Som leave in conditioner, eller liknande.. & hur ofta klipper du det? Kram kram
 
Svar: Jamen vilken tur! Jag kan egentligen inte göra de för jag gör inget speciellt, men jag klipper mig nästan aldrig eftersom att jag typ aldrig har blivit nöjd. Därför är de rätt slitet längst ner men de är inte så illa! Har ett super bra schampoo och balsam, som är som en slags "inpackning", de är väl de jag kan tipsa om! :)
 

 
Hej alla glada- och sura!
 
Sitter hemma i min mysiga säng och kollar lite bloggar nu sådär så tänkte väl slänga in ett inlägg också! 
Nu är de nämligen så att jag har haft fullt upp och inte hunnit blogga.. hehe men nuså.
 
Igårkväll spenderade jag kvällen med Emma, pappa köpte hem indiskt och vi åt och myste lite. Tog sen bussen till Linus där de var fullt med roligt folk och var där till halv 2 nångång, hade riktigt kul! Sen drog vi hem till mig, snackade massa skit och fortsatte våran natt ett tag innan vi sen slocknade båda två runt halv 4. Imorse vaknade vi rätt tidigt och sen drog hon hem och jag blev själv. sov vidare och sen åkte jag med och kollade när lillasyster spöade Tureberg i basket, joråå 38-12 blev de, trodde hon skulle skämmas ihjäl när jag satt och heja, haha. Sen har jag bara suttit här och kollat film och så. Fullt upp alltså!
 
Imorgon drar jag nog in till stan med Emma för att kolla lite saker på buttericks, halloweenfest på fredag. Jag hatar verkligen att klä ut mig så vi får se hur de blir med de.. nånting ska jag väl komma på kanske! 
Men vi hörs nånting, riktigt långt inlägg för er som orkade läsa. haha! 
pusshejj!
 
 
och bilderna vill inte vända på sig, har försökt i evigheter så ni får vrida på huvet helt enkelt.

svar på tal, eller nått.

Fick frågan häromdan om jag har löshår, och ja de brukar dem fråga rätt ofta och nej de har jag inte, de är mitt alltihop! Och nu är de min riktiga hårfärg också, för lite mer än ett år sedan var de väldigt blekt..

121015

Hellu!
Sitter i soffan och kollar på ensam mamma söker nu. hatar programmet men de finns ju inget annat att kolla på, haha. Hade en sjukt jobbig dag idag med redovisning och prov men de var en ändå en sjukt bra dag. Imorgon då, sovmorgon till halv 2. skapligt skönt. Sedan utvecklingssamtal och skolfoto. känns bra de! 
Tänkte bara uppdatera med att jag lever. Var ju på bio i lördags, den var helt sjukt bra. Vi såg filmen Ted. Senare på kvällen drog vi hem till Andreas och hade kul, partaaay. Men nu ska jag ta och kolla nån film. Vi hörs mer inatt eller imorgon, kyyyss!
 

Grattis på födelsedagen hjärtat!

 
Jag älskar dig!

121012

Tjena tjena mittbena!
Ja min kväll blev ju verkligen inte som jag hade planerat, istället är jag fruktansvärt arg och irriterad på folk som beter sig som arslen rent ut sagt. Men vad gör de, min käre pappa åkte iväg och köpte massa svullsaker för att göra sin dotter på bättre humör och ja, det lyckades han väl med för en dejt med sängen och en film låter faktiskt väldigt lockande just nu.
Super dålig dag igår, jobbig natt med sjuk migrän och bara en jävligt dryg dag idag. Ja jag är rätt opepp på allt just nu.
Men tur som jag har så spenderar jag morgondagen med underbara Paulina inne i stan med lite bio och shopping och sen på kvällen får jag träffa mitt andra hjärta för lite myskväll med massa skitsnack och annat skoj, ja de är självklart Emma jag pratar om. Ni får ha en bra fredag ni som sitter inne som jag, haha pussheeejj!

visste du att...?

Jag är kär i Joel Kinnaman  Jag hatar skånska  Jag älskar röda pringles  Jag ska ta skoterkort i vinter  Jag har absolut ingen koll alls på mina pengar  Jag är sämst förlorare  Jag tycker verkligen inte om Justin Bieber  Om nån annan gråter börjar jag också gråta, gäller även film  Jag älskar att bada  Jag vill bli polis  Jag har en sjuk fotfobi  Jag älskar norrland  Jag älskar att skämma ut mig  Jag hatar folk som tror sig vara bättre än andra  Jag älskar utmaningar  Jag är allergisk mot pälsdjur  Jag har flyttat 8 gånger i mitt liv  Jag kan sitta i flera timmar och kolla på weheartit  Jag hatar när folk ber en att gilla ens bild på instagram, bläää  Jag kan inte laga mat  Jag har alltid velat ha en storebror  men min lillasyster är det bästa jag har  Jag har haft problem med vikt och mat, men nu älskar jag mat  Jag älskar att umgås med killar  Jag är riktigt morgontrött Jag ska, nån gång i mitt liv flytta till ett annat land, ett eller två år.
 
 
Jag tyckte de var dags att uppdatera bloggen lite, här har ni lite goa saker om mig som ni kanske inte visste, vad vet jag. Nu ska jag krypa ner och ta en dejt med Mr. Bed.
Godnatt på er!

-

 
At some point, you have to make a decision. Boundaries don't keep other people out. They fence you in. Life is messy. That's how we're made. So, you can waste your lives drawing lines. Or you can live your life crossing them. ~ Grey's Anatomy

åh hon är bäst! kolla nu!

 

RSS 2.0