Face it.

Vaknade - duschade- fixade mig - skolan - hem - må skit - plugga - telefonsamtal med ludde - svulla.
Så har min otroligt roliga dag sett ut, en helt vanlig tisdag.. imorgon är det ungefär samma sak som gäller. Skola sen plugg. Herregud vilket intressant liv jag har känner jag. ingenting händer.. Jo juste! Körde Zumba på idrotten och jag måste säga att jag aldrig skrattat så mycket, men det var riktigt kul. Sånt som jag gillar ;)
haha! Ska nu kolla lite bloggar sen lägger jag mig ner i min nybäddade säng och sover.. förhoppningsvis slipper jag dö på den muntliga engelskaredovisningen imorgon.. ph.. hatar det alltså.. godnatt kära ni! ♥
oldie.

Ordet kärlek det är någonting som inte existerar..




Hatet mot dig bara växer och växer. Att du säger sådana saker för att du själv inte kan stå för det du gjort, att du själv inte kan acceptera att jag faktsikt är bättre än dig, för att jag faktiskt kan vara mogen, och trogen för den delen. Det gör så ont att höra när du pratar bakom min rygg, att höra din äckliga jävla tankar. Jag är inte en sån som skriver ut sånt här, jag är inte en sån som gillar att hänga ut någon. Men så som du beter dig just nu är fan inte mänskligt, så som du håller på gör man inte.
Du har under flera månader läxat upp mig om hur man ska vara mot andra, om hur lite skit jag ska ta och hur man ska bli behandlad. Jag har lyssnat och följt, jag har stöttat dig genom allt, jag har delat med mig av sånt ingen annan på denna planet vet. Jag har tillomed lagt ner min kropp och själ genom att göra det du säger.
Jag vet, jag var ett jävla pucko, men jag var också kär i dig, eller om de nu var du, för jag skulle aldrig kunna älska den du är nu.
Så jag vet inte om jag älskat dig eller bara någon som spelade, någon som inte visste vem han själv var. Du sårar mig nå fruktansvärt, du förstör nå fruktansvärt..

& jag kommer aldrig mer kunna se dig i ögonen. Jag kommer aldrig någonsin förlåta dig.
Jag hoppas du läser det här, för nu har du gått över gränsen.. det där med att "vi kommer kunna vara vänner sen" är bullshit. Du finns inte längre i mitt liv. du är död i mina ögon..
NU TÄNKER DEM FLESTA "HON ÖVERDRIVER" MEN NEJ VERKLIGEN INTE.. Jag står för den här texten, jag orkar inte med de här längre. så jävla lätt är det inte.

You make me smile..



Jag ryser när jag hör ditt namn..

Ditt fuckade liv kommer aldrig göra så att jag inte orkar mer. ditt fuckade liv är ditt problem. du kommer snart inse att det du håller på med nu inte kommer hjälpa. att dem aldrig kommer kunna ersätta mig.

okej gott folk, drog till stinsen efter skolan med ett helt killgäng och hade det galet mysigt. shopping, fika och ah gud vet vad. fick iallafall en pratstund med mina finaste ♥ det behövdes och nu har jag ätit och ska nu ta fram matteboken och engelskagrejerna och ta tag i plugget jag glömde igår, eftersom att jag däckade. haha.
så ikväll tar jag tag i det. imorgon blir det matteprov. och jag kan ingenting.. blir jag godkänd blir jag nöjd iallafall..
min kära pappa är borta enda till onsdag.. ganska tomt här utan honom, har inte träffat honom sen torsdagkväll.. uscha. Men nu tar jag tag i det här. hör av mig senare eller imorgon. pusshejj!


jag lever!

Har lagt bloggen åt sidan ett tag och tog tag i lite viktigare grejer. I fredags åkte jag upp til kilafors med lillasyster, spenderade natten hemma hos Oliver med Danne, skitmysigt hade vi det, var ute på kvällen sen hem och satt och pratade hela natten. Och vid 11 på lördagmorgon kom Alle till mig och jag spenderade min dag med honom. dessa 2 dagar var riktigt underbara och jag kan inte säga nånting annat än att det verkligen behövdes. Dock väldigt surt att mina planer som jag hade idag ändrades totalt och istället för att åka och bada med trevligt folk så tar jag nu ett tidigare tåg hem och sätter mig och pluggar matte. Anledning till att det inte blev som planerat var att det vart så jävla krångligt med skjuts osv. Riktigt surt och hela min dag har bestått av depp. Dock har jag haft sällskap av min lilla kusin och en fet fruktsallad så lite mysigt är det ändå.. nu ska jag packa sen bär det hemåt. typ orkar inte.
Kanske kommer blogga lite dåligt men jag mår inte så bra, så hör av mig när jag har lust och ork. pusshejj!

Tandläkaren..

Känner mig hängig hela jag, men har tid hos tandläkaren kvart i 2 eftersom jag självklart lyckades bita sönder nån grej dem satte in.. Så ska fixa en ny sån, köpa nån god godis. Sen blir de plugga för mig.. orkar inte leva alltså. mår piss just nu, inte bara munnen utan även huvud och mage.. jag är ju så dum i huvet så jag har inte käkat nått heller.. Hörs senare. Pusshejj.


om mig:

Fick en fråga om jag kunde skriva ett inlägg om mig och typ mitt liv så här kommer det gott folk.
Matilda Wallin heter jag, född 24 november 1996 i en liten stad vid namn Bollnäs, där jag har lantställe idag (eller ja lite utanför..) där har jag även släkt och vänner. Bodde i Bollnäs till jag var ca: 2 år då min kära pappa fick ett jobb här nere så vi flyttade ner, och vi bor kvar än. Har flyttat 8 gånger i mitt liv. Men idag bor jag i Sollentuna med min mamma, pappa och lillasyster.
Jag är alltså 15 år och ska, efter sommaren, börja mitt första år på gymnasiet.
Jag har bestämt mig för att söka Samhälle/ Media på Rudbeck sen även nån inriktning, men det har jag inte bestämt än. När jag blir äldre vill jag utbilda mig till Polis, ohyes I will. Hur jobbigt det än kommer bli så ska jag klara det.
Har någonting som kallas ibs, vilket innebär att jag inte kan käka vissa grejer utan att få sjuka magsmärtor.
har även ansträgningsastma, allergi för pälsdjur och hö. haha problembarn.
har mer problem men det tar vi inte här! ;)
Jag håller inte på med någon sport. Ska köpa mig ett gymkort och börja med det men annars spenderar jag mer tid på shopping än sport. Brukar även spendera väldigt mycket tid med mina kompisar och framför min dator, där jag mest sitter framför youtube, tro det eller ej. Enligt mig finns de inge bättre än covers på låtar.. haha.
Spenderar själv väldigt mycket tid i musiksalen och på scenen i skolan, ;)

Är rätt pojkflicka när det gäller vissa grejjer, det coolaste jag vet är typ tjejer som kör cross. älskar att åka skoter, bil och allt sånt som går fort. Är livrädd men älskar kicken. haha.
och om jag någon gång får för mig att köpa moppe så ska det självklart vara en crossmoppe, det är liksom det som är moppe i mina ögon - ohyeah! ;)
Har en del grejer jag verkligen inte klarar av.
har fotfobi, finns inget värre. nu gäller inte de här alla fötter men dem flesta.
Är nå galet rädd för björnar och skogen, inte bara på natten utan även dagen, har sett för mycket på tv tror jag.
Jag är väldigt bra på att diskutera, om det är nått jag tycker är fel så hugger jag direkt. Säger dem emot, ger inte jag mig. Speciellt om någon säger att man gjort/sagt nått man själv vet att man inte har, då kan man se en arg Matilda. det är det värsta som finns. haha.
det var väl det jag kom på, fråga om det är nått ni vill veta. puss på er!

lite morgonfunderingar..

ni som känner mig vet att jag kan tänka på rätt konstiga saker.. nu har jag suttit här ett tag och jag förstår inte..
okej, nu ska jag berätta vad jag tänker på..
Tandläkaren, alltid när man är där så stoppar dem in en massa saker i munnen på en, och så frågar dem jämt frågor just precis då. "hur går det" "vilken klass går du i nu?".
lätt att svara när jag har hela munnen full med grejer, det är jämt så!
Sen i skolan så lyckas lärarna alltid alltid sätta proven på samma vecka, det kan gå fleeera veckor utan nått prov, sen kommer det en vecka och helt plötsligt har man 4 prov.. hm..
& man blir alltid jätte jätte hungrig när det inte finns nånting hemma, man går hundraarton gånger till kylskåpet, lika tomt varje gång.. just dessa dagar är man som mest hungrig..
är det inte rätt konstigt? ännu mer konstigt är det väl att jag sitter och funderar på det här nu, men det är sånt här jag kan tänka på när jag har tråkigt..
haha. men ni måste ju hålla med om nått? eller? ;)

lista dåråå;

- Fyra frågor om förhållanden

är du singel? - Jajjemen!

tror du på kärlek vid första ögonkastet? - nej, det gör jag inte.

hur många har du varit kär i? - två.

är du kär just nu? - vilken svår fråga, men de är jag.

 

 

- Tio frågor om dig själv

namn? - Matilda

när fyller du år? - 24 November

några piercingar? - öronen

vad har du på dig just nu? - Pyamasbyxor och en stor t-shirt.

vilken årstid är bäst? - sommaren helt klart! - vintern är bra när det gäller skoter. haha.

hur ser den perfekta morgonen ut för dig? - en riktigt lång sovmorgon och en stor frukost.

vad tycker du mest om hos dig själv? - oj ingen aning.

vad är du bra på? - skratta och vara störd..

vem älskar du mest på denna jorden - hela min familj.

sover du hellre själv än tillsammans med någon? - beror helt på vem, men annars med någon, helt klart..

 

 

- 10 frågor om dina vänner

vem vet allt om dig? - ingen vet allt, men det finns några som vet mycket.

vem är den roligaste av dina vänner? - Ellen måste jag skriva här, knäppbrud ♥

vem är snyggast av dina vänner? - alla mina vänner är snygga?

vem är den du helst har filmkväll med? - har helst filmkväll med mig själv faktiskt. skönt ju.

 

- 10 Frågor om din familj

vem står dig närmast? - Min mamma nu, eller ja både mamma & pappa.

har du bra kontakt med båda dina förädrar? Ja, det har jag.

vem är farligast i din familj? - Jag är farligast, kan vända från en superglad brud till ett dampbarn på 1 minut.. ;)

vem ser roligast ut i din familj? - Alla ser roliga ut, hihih

vem är coolast? - Eh, hallå? Sjävklart jag.

har ni något husdjur? Nej, inget nu - hade 2 hamstrar förr.

vem har du mest gemensamt med? - min älskade lillasyster..

vem står för underhållningen? - det är jag, den mest störda i familjen..

vem sover du oftast med? - mig själv, men efter att vi hade haft inbrott sov jag inne hos pappa väldigt länge. men det var många år sen nu.

roligaste kvällen med familjemedlem? - oj, jag vet inte. om jag får spendera en hel kväll med min familj borta nånstans så vet jag att den blir grym. kommer inte på nån speciell nu.

 

- 10 frågor om idag

vad har du gjort? - Vaknat, mejlat supporten på Halebop, typ.

har du varit glad idag? - Jarå

har du varit ledsen idag? - Ja, fast över min smärta.

har du gjort något bra idag? - haha nej inte än.

vad ska du göra nu? - sitta här, göra listan sen käka.

har du gjort något dåligt idag? - haha, har inte hunnit göra så mycket.

vad har du ätit idag? - ingenting, tabletter, typ. haha

har du duschat idag? - Nej, vaknade nyss?

är du trött nu? - njae, faktiskt inte.

vad händer imorn? - Skolan sen blir det packa.

går du i skolan? - Ja men inte idag?

du varit i skolan idag? - Nej!

 

- ANNAT

Hur mår du just nu? - Skit över att jag inte kan använda mobilen, ont i käften men glad är jag!

Har du piercat dig? - har bara i hål i öronen, räcker gott för mig det.

Är du hungrig nu? - ah skit hungrig.

Vad är klockan nu just nu? - kvart i 8.

Vilka sidor på Internet är du inne på just nu? - nån blogg, och blogg.se

 

- TELEFON/MOBIL

Vem ringde dig senast? - mamma

Vem ringde du senast? - syster

Vem sms:a till dig senast? -  Alle

Vem sms:a du till senast? - Alle

 

- FAMILJ

Hur länge sen var det du träffa din morsa? - vaddå morsa? mamma heter det.. typ halvtimme sen.

Hur länge sen var det du träffa din farsa? - pappa* typ samma.

 

- ÖVRIGT

Gillar du punk? - nej

Har du sminkat dig idag? - nejje.

 

- MUSIK

Lyssnar du på musik just nu? - nej men ska snart,

Vilket är ditt favoritband? - har inget favoritband - men daniel adams-ray och oskar linnros är mina bejbs, (a)

Vad gillar du för musik? - allt nästan.. förutom SKRILLEX gott folk, förstår inte hur ni kan lyssna på det! ;o

 

- KLÄDER

Har du fler än 4 linnen? - ja

Har du fler än 3 jeans? - ja

Har du fler än 5 tröjor? - ja

 

- SMINK OCH HÅR

Använder du mascara? - ja

Använder du wax? - nej

Använder du ögonskugga? - nej

Använder du kajal? - eyeliner.

Använder du hårspray? - nej

Använder du volymspray? - nej

Andänder du mousse? - Ja

Använder du parfym? - Ja

Använder du läppglans/läppstift? - nej

Använder du brunkräm? - nej

Använder du rouge? - Ja

Uppsatt hår eller hängande? - hängande - har aldrig uppsatt..

Plattar/lockar du håret varje dag? - Oftast, ja.

Duschar du varje dag? - nej, inte exakt alla dagar men nästan varje dag.

Målar du tånaglarna efter varje gång du duschat? - haha nejnej, men målar dem jämt så dem ser nymålade ut.

 

KÄRLEK

Är du kär just nu? - Jo, lite iallafall..

Har du kysst någon idag? - Nej.

Har du ett förhållande? -Nej.

Är du romantisk? - hihi, ja det tror jag faktiskt..

Har du gråtit framför någon du tyckt om någon gång? - ohja, det har jag.

Vad hette din senaste flickvän/pojkvän? - Robin.

Hur länge höll det? - sju månader.

Vill du vara singel eller ha ett förhållande? - beror helt på, singel är skönt men saknar lite av förhållandedelen..

Har du varit tillsammans med två samtidigt? - haha ja, när jag gick i 3:an typ.

Vem sov du senast bredvid? - oj det var längesen.. har nog inte sovit bredvid nån annan sen efter Robin, inte ens en kompis.. haha. oops,

Vem sa senast att han/hon tyckte om dig mer än som vän? - ...

Har du varit tillsammans med någon som du sen hade ett KK med? - haha, skulle aldrig hända..

När fick du din första kyss? - bakom en sten på skolan tror jag - väldigt längesen.

Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans? - vet inte, men alltså .. dem fick barn vid 22 så..

Har du någon gång velat ha ditt syskons pojkvän/flickvän? - hahah, men usch nej.

Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn på armen? - nej, det skulle jag inte.

Hur ser drömkillen ut ? - han ska ta hand om sig själv, inte vara alltför slapp. och sen är det mest insidan som spelar roll, men han ska självklart vara sådär galet snygg. haha.

 


Hello there..

Godmorgon!
Vaken nå galet tidigt trots att jag är hemma idag, munnen ger mig panik. men nu är det rätt bra, tog nyss min dos tabletter. haha. Iallafall.. mina gratissms tog slut så nå sitter jag och bombar halebops hemsida och kollar om jag på något sätt kan fixa det för jag kommer aldrig kunna klara mig i ca: 2 veckor utan sms + att om jag smsar ändå vet jag någon som kommer ha skyhög smsräkning. som förra gången.. ååh. FML.
vi hörs senare. pusshejj.
Lite gamla bilder sådär på morgonen.

.

Baby come, tear me now, hold me now
Make me come alive
You got the sweetest touch

I'm so happy, you came in my life ♥


tjugofjärde januari.

Hej på er!
Dagen bestod av so och idrott sen drog jag in till stan och gjorde min "operation", och ah de var verkligen en operation. Låg där, med massa gröna dukar på mig, det enda som syntes var munnen, fick 3 sprutor med bedövning, nära på att jag började gråta. fuck vad obehagligt det är. För er som inte vet så var det munnen jag opererade. Kände exakt vad dem gjorde - tror det faktsikt är det värsta jag gjort, trots att jag har varit med om mycket när det gäller det. Efter ca: 1-2 timmar var det klart, svalde en massa tabletter och hoppades på att smärtan skulle försvinna, men den sitter i ännu. Några stygn blev det och dem åker ur den 6:e, sen så var den här delen avklarad. Det som var mest jobbigt var väl att jag får käka fil och mackor till middag. haha.
Ska kolla lite fejsbok och bloggar och så nu, blir hemma imorgon.. men vi hörs! pusshejj!
bilder från igår.

-

You can take it all from me, and it wouldn't mean anything
Turn the whole world against me, as long as you don't leave ♥


Godmorgon gott folk!

Uppe med tuppen! haha. nerå, som vanligt uppe vid 6 och är helt färdig, så har alltså 40 minuter på mig att bara sitta och kolla The voice och så, men tror ni inte att det är nå jävla "vikarier" idag eller? sääämst.
Så jag bloggar istället. Ska på So:n sen även lite utav idrotten tror jag.. sen drar jag in till stan.
Så vet inte hur bloggandet blir men ah, det är skitsamma, ha en grym dag nu alla härliga människor så hörs vi nått.

Vilka jävla människor alltså..

Finns så sjuka människor. Sånna som själv inte kan skaffa sig ett jobb, slita arslet av sig och tjäna egna pengar och köpa egna saker till bilen. Nejnej, dem ska istället gå och ta ifrån våran kära volvo som min pappa köpt, min pappa sliter och jobbar jämt. Han förtjänar varenda öre och grej han äger. men varför då förstöra för dem som verkligen förtjänar det? Mamma ställer bilen på en parkering inne i stan, där alla ser. Och det finns människor som ställer sig och plockar bort ljus, märken .. allt.
Jag är arg, för jag är så trött på att människor är så jävla egoistiska.
Samma sak när mina fina vän Calle blev av med moppen - och när dem tog handtag och allt sånt på dem andra mopparna. nej usch, klarar inte sånt här.
Tjäna era egna pengar - köp era egna saker. alltså åh...

bilderna är från när pappa köpte bilen.

hej på er!

Hej gott folk!
tror att jag är tillbaka igen,iallafall lite smått. Igår var jag helt borta och ah, mådde skit.
Men tack vare världensbästa ♥ så har jag insett att jag ska sluta med de här.
Det tar för mycket på mina krafter. Så idag börjar jag om, idag kör vi på med skolan och allt som händer denna vecka. Jag är riktigt glad idag - trots att det är Måndag. För att på fredag tar jag mig upp till kilafors och spenderar helgen där med min fina vän, underbart!
Imorgon vid 11 tar jag mig in till stan och gör operationen som jag talat om ett tag. Sen blir jag hemma på onsdag, även då ska jag till tandläkaren. Sen somsagt på fredag tar jag med syster upp och bor hos min farmor & farfar över helgen. Det kommer bli nå grymt skönt att komma bort härifrån alltså!
Ni får ha det så jättebra, ska kolla klart guldbaggegalan nu. Pusshejj!

meeen då.

paniken som uppstår när man känner mig som fetaste lodisen med fettigaste håret  och sen får reda på att det varken finns värme i huset eller varmvatten till en dusch... gaaaaaah. haha.


Nu tar vi det en gång för alla..

Just nu är mitt liv kaos, jag försöker verkligen klara det i skolan och allt sånt. Jag ligger uppe på nätterna och det är omöjligt att sova, få nätter jag faktiskt inte gråter. Har så fruktansvärt ont överallt, känner mig riktigt trött på allt. Tänker inte ta upp exakt vad jag tänker på eftersom det inte kommer hjälpa.
Men jag är en sån person som faktiskt brukar må rätt dåligt, men har nog aldrig mått såhär. Hur mycket jag än försöker, vad jag än gör så går det åt helvete. Trött på människors syn på livet, att det viktigaste är ligga och supa. Att det är det enda som är viktigt.
Är trött på att man jämt ska se ner på andra och prata skit och trycka ner folk istället för att ge fan i vad andra har på sig eller gör, gör det inte till ditt problem vad just hon eller han väljer att ha på sig..
Trött på att livet jämt är en tävling, perfekta bröst, perfekt rumpa. Man ska ha just dem kilona, inte för stor inte för smal. Allt ska vara perfekt.. och har man inte det, kan man inte vara intressant..
Visst utsidan ger insidan en chans, så är det väl och har alltid varit så men det har gått över gränsen, när man börjar tvivla på sig själv för att man vet inte om man är bra i andras ögon, då har det gått för långt.
Förstår inte varför man ska slänga den där kommentaren, eller varför man ens kollar snett.
Jag menar inte att jag är mobbad och blablabla .. men det jag menar är att jag tex. har fått krama om min otroligt ledsna lillasyster flera gånger för att små skitungar tittar för mycket på hur tjejer "ska" se ut. Kroppsfixerade så in i helvete. och dem är elva år.. sjukt.
Och sen kör man jämt och ständigt på den klassiska "jag bryr mig inte om vad dem säger".. yeah sure. Du kommer hem och kollar dig i spegeln och tänker "är det verkligen så?"
Vet inte om det är jag som har blivit en bitter tonåring eller om jag bara har öppnat ögonen.
nu vet ni iallafall lite av allt detta otroligt jobbiga och jag är ledsen över att det går ut över bloggen men det är ett sätt för mig att få andra att förstå och för mig att skriva av mig.


Godmorgon!

Kommer spendera hela dagen framför matteboken och en stooor kopp choklad! Vi hörs senare eller imorgon, beror helt på. tjarååå'


en kväll utan dig och din närvaro gör mig så fruktansvärt ledsen och ensam.
Jag vet nu att jag aldrig någonsin skulle klara mig utan dig.. det här är så sjukt plågsamt,
du är verkligen det finaste jag har ♥

SVAR PÅ TAL!

Wiwwi: Om jag bara fick så skulle jag flytta upp till Bollnäs, nu och gå där. men mina föräldrar du vet.. :/



Svar på tal!

För er som frågade - jag ska gå gymnasium i väsby förmodligen. bort från äckliga sollentuna ska jag iallafall.
Inte riktigt bestämt om det blir just väsby men förmodligen blir det de annars blir det stan. ska gå:
Sam/beteendevetenskap iallafall. funderade tidigare på Rudbeck och sam/sam och så men ja vet inte.. ska dit på öppet hus, men vill verkligen inte gå här så vi får se..

..

mitt liv är kaos. uppdaterar sen nån gång. hejj!

18:de Januari - Oooonsdag.

Hej på er!
sitter och kollar lite bloggar och så, väntar på att ludde ska ringa så ska vi prata lite innan jag lägger mig ner och sover. Somnade rätt sent igår, vilket ledde till att jag somnade efter skolan 3-8. kommer jag kunna somna ikväll? nej. haha. menmen, vi har väl en del att prata om också, har inte pratat med honom på hur länge som helst. Imorgon går jag till halv 2 sen ska jag träna med mina bruds, alla har börjat - alla förutom jag. haha. men nuså, ska jag också börja, får se, kanske köper mig ett årskort där sen. Ska även göra en uppsats imorgon om kineiskanyåret, sen har jag gjort alla dessa inlämningar denna vecka. Nästa vecka; operationen tar fart. Har ett prov och en inlämning, vad jag vet än sålänge. så blir väl inte så mycket bloggande då. Helgen är inte planerad alls, nästan alla mina vänner ska iväg på middag så får ringa några sköna typer och ta hem dem till mig eller nått. blablabla.. vilket tråkigt inlägg. Godnatt!
bilder från idag:


Nooo liiiife- ohyes.


för du är det finaste jag har..


Tips, One Tree Hill!

Kollar one tree hill och gulliga Jamie sa precis nått som jag var tvungen att citera här.
Han har precis fått tandställning och säger sedan det här..
Some people look a little different. Some people are a little different. I think that's cool.
Sitter liksom fastklistrad här, har några skivor kvar på box 8 sen är det bara att vänta på att 9:an ska komma ut.
Så för er som inte har sett det, kolla. Passa både killar och tjejer - trust me.
Har aldrig skrattat och gråtit så mycket åt nått på tv förut, älskar´t.



Läääs! ↓

Bloggar när jag har tid och ork. Just nu tar jag tag i mitt fuckade liv, ha det så bra kära vänner så hörs vi snart igen. kanske kommer nått inlägg då & då men måste lägga ner mer tid på att fixa, mig.
:) puss på er!

.

tack kära tandläkare för att du satte in den här grejen i min mun, kan varken äta eller prata..

Godmorgon!

uppe ovanligt tidigt, kollar the voice och myser. ältar över att jag faktsikt har en riktigt lång dag framför mig.. min skoldag slutar halv 3 och då tar jag fram one tree hill boxen och tar det lugnt, tar pluggandet imorgon. vi hörs senare! pusshejj!
bild från i julas.

The truth hurts lies are worse

Ta mig härifrån. vart som helst, orkar inte med detta ställe. Isolerar mig inatt, ingen mobil, ingen facebook..
Hoppas på att morgondagen blir bättre, nu ska jag sova iallafall & det tycker jag ni också ska.

you look great honey ♥

Lägger mig och kollar på hipp hipp hora. får se om jag skriver nå mer ikväll, behöver lite lugn och ro. ska prata med underbara Ludde ikväll också- var ett tag sen.. vi hörs senare, eller imorgon! pusshejj!
bilder från förra sommaren, har lite bildbrist, därför ni får gamla bilder ;)

tryck f5 om ni inte ser..

Ny header, slängde ihop på några minuter, trött på den gamla! lite nytt är alltid skönt.
Ska ändra med hela designen nån dag, ska bara få ork och tid, sen så.
nu ska jag plugga vidare, pusshejj!

16 Januari - Måndag.

Hallo på er!
försökte göra ett inlägg tidigare idag med mobilen men den ville inte riktigt vara med.
Sitter och pluggar, eller ja, tog en paus nu eftersom att jag har fastnat totalt i matten, alltså det går inte och jag behöver hjälp! Men eftersom att ingen utav mina föräldrar kan förklara på sånt sätt som vi lär oss, utan på det sättet dem lärde sig när dem var små så blir det blir kaaaaos. Och jag blir arg när jag inte klarar nått, hade sånt flyt i början ju.. haha.
Kineiskan ska jag bara kolla igenom, känner att det är rent ut sagt, omöjligt att kunna hela 30 tecken till imorgon.
Morgondagen då:

har tandläkartid kvart över åtta, då jag sätter in plåt i käften, nere.
sen skola, mattetest, kinesiskaförhör.
sen hem och ... det var nånting jag skulle göra men nu fick jag hjärnsläpp. haha.
Vi hörs senare kära bloggläsare! pusshejj!
bild från i helgen, Tim, jag & paou ♥


För det är alla känslor
som lever upp på nätterna
så tar ditt hjärta och ditt leende på läpparna
den du brydde dig om som spela din vän
som sedan hugger dig i ryggen vi vet hur det känns


Juste! bloggen ja..

Vilken jävla söndag alltså.. deeeg!
jobbigt trött och inte alls sugen på skolan, har nämligen en del grejjer som ska göras.
Skriva uppsats om kineiskanyåret.

lära mig hela 30 tecken utantill, förhör på tisdag.

Göra mattediagnos - inte min grej, procent. gaaah.

Ikväll ska jag duscha & ta hand om mig själv. Måla naglarna, inpackning, raka benen osv. ni vet vad jag menar ;) min höft har ett riktigt stort blåmärke efter att jag ramlade igår, så kan inte ligga på vänstersida, vilket jag märkte inatt när jag vaknade 150 gånger för att de gjorde så ont.
Tror även att det blir nån god middag ikväll, som alla andra söndagar.
Men vi hörs senare!
pusshejj!
förra vintern..

heeeelllooooo.

Hej på er!
ursäkta usel uppdatering men har haft fullt upp.
Fredagen spenderade jag med mina bästa, drog på New years Eve på bio, somnade dock. Var skit trött.
sen vart de popcornkrig och sånt skoj. Somnade i tid.
Lördagen spenderades med en massa skönt folk & även icke härligt folk.
käkade hos Ellen och så, sen hade vi riktigt kul, framtill 12 kanske, då jag började bli på väldigt dåligt humör av olika anledningar. somnade runt 2-3
Men nu ska jag kolla klart på Rasmus på luffen, haha.

Snabb uppdatering.

skola (check)
hem till Sandra (check)
skrattat tills jag ramla ihop (check)
bio (check)
popcornkrig (check)
tryckte i min super dyra & goda thaimat på 7 minuter (check)
gått på promenad med brudsen (check.)
dusch .. det kommer, snart.. haha.

Blir galen, just nu säger alla hur dem har bokat resor utomlands - jag vill också... åh varför?! brukar jämt boka, ska tjata lite så får vi se.. haha.
nu ska jag hoppa in i duschen, fryser sen promenaden, hörs senare! pusshejj!
2 bilder från landet, fick det bli!

Music ON - world OFF

godnatt.

Det räcker nu.

Det enda ni skriver till mig, är patetiska jävla saker. visa lite respekt. för knappt en månad sen avslutade jag ett förhållande med en kille som jag älskade mest av allt för att han inte riktigt var trogen om man säger så. Det var inte det jag ville men jag var tvungen, det tar tid att komma över något sånt här. Det tar tid att förstå vad som har hänt och det är fan inte lätt & plus det här har jag förlorat vänner som verkligen har vänt ryggen emot. En utav dem betydde nått oerhört mycket för mig, och hon vet nog allt om mig. men istället för att ställa upp och säga nej så vart hon någon som svek mig nå sjukt..

Och det här blir inte bättre av att ni sliskar runt, jag behöver er som vänner inget mer. Det räcker nu, visst jag kanske är den där galet knäppa bruden, men även jag har känslor och även jag kan må skit. Hoppas ni förstår vad de är jag vill komma fram till.

Att komma över något sånt här är betydligt mycket svårare än man tror, speciellt om man inte har varit där själv. Jag hade planerat att inte skriva nått här, jag hade planerat att skita i allt men det är för mycket nu.
Vill ni sitta och vara ledsna varje kväll så är det upp till er jag vill inte det, men så har jag det idag - förstör inte mig till botten bara för att ni är så förbannat jävla kåta.


måste bara..

Gratta min fina vän som fyller hela 18 år idag, hoppas du får en grym dag underbara du! ♥'

You can say what you want..

Vaknade 2 inatt, låg och vred och vände, somnade aldrig. Smsade lite.. klockan 6 ringde klockan och min magont var kvar, jag sov 2 timmar under hela natten så jag blev hemma. Somnade, vaknade 1 och kollade film hela dagen, pratade lite med ellen. Badade, då brast det totalt och några tårar rann, av olika anledningar. Har nyss käkat och kollar på nån dokumentär just nu. Tror inte jag skriver nå mer ikväll så ni får nöja er med det här. Skriver mer imorgon, då det är fredag! pusshejj!

Godkväll gott folk!

Fick 2 timmars sömn pga min mage så blev hemma idag, ska käka mat nu. Skriver mer sen sötnosar!
pusshejj!

So tell me why we're talking when we dance so good?



Jag bygger upp - du river ner allt.


godnatt!

Hello! sitter och kollar film nu, ska kolla den sen sova. Imorgon ska jag ragga till mig ett paket vindruvor och sätta mig och plugga matte & kinesiska, på kvällen iallafall. Tar nog på mig träningskläder och går ut och går lite efter skolan. Skriver inge mer ikväll utan ni får ett inlägg imorgon, pusshejj!

Bara för att..

Eftersom att typ ALLA lägger ut bilder när dem har ritat och visar hur duktiga dem är så tänkte jag, varför inte:
haha, grym ju, eller hur?! ;)
nej sanningen är att jag faktiskt är rätt avundsjuk på dem som kan rita.. jag suger på det.. haha.

Just nu;

Kollar lite gymnasium, ekonomi, media, beteendevetenskap...
men har nog bestämt mig.
1. Rudbeck - sam/sam
2. Rudbeck - sam/media
3. Kunskapsgymnasiet globen- Sam/beteende.
ni vet, vill ju bli polis jag så kan gå det mesta men ah, får se.
skulle bara berätta att jag lever, skriver mer ikväll!
pusssheej!

Fejsboook.

En gång är ett misstag, två gånger en upprepning och tre gånger en vana..'
Har so, ska kolla på rapports årskrönika men internet laggar sönder så jag kan inte titta utan att det buffrar..
så sitter här.. gör ingenting, kollar bloggar och sånt. Efter skolan ska jag hem till min käre mor och kolla gymnasium, så jag har lite koll vad jag vill gå. Sen blir det plugga kinesiska och sen efterlyst senare ikväll - äntligen. haha, som jag har tjatat.. Nu ska jag kolla om det funkar att kolla. vi hörs senare idag, lär nog skriva nå mer under dagen. Puss på er!

ge mig sommar..

Ons tree Hill..

Är det som gäller just nu, mina ögonlock känns som stora stenar, så jävla trött. Lägger mig runt 8-9 ikväll tror jag.. Tidigt! Dagen slutade med ett ont lillfinger efter en basketmatch och en mycket trött Matilda. Har även beställt hem tyg till en klänning jag ska göra på slöjden, ska fixa MVG!
Men nu ska jag kolla vidare, vi hörs senare kära vänner! Puuuueeess!


Kinesiska..

har kinsesiska nu, jag tråkar ihjäl.. hörs senare! puss

"dagens"

Sådärja, nu var jag klar.. kör en dagens outfit då, gör jag aldrig men nu har jag ju tid så varför inte, lite orättvisa bilder men ni förstår nog:
image descriptionimage description

Hur förjävligt det än känns, hur orättvist och jobbigt det än är så ska du veta att det kommer bli bra tillslut,
trots att det verkligen inte känns så. du är värd det här, du förtjänar verkligen det här. Du har hjälpt mig igenom så sjukt mycket, nu är det min tur att hjälpa dig och jag gör allt för att du ska må bra. du är värd guld min fina vän, det hoppas jag att du förstår. Och oavsett vad som händer nu så kommer det lösa sig. Du vet vart du har mig..
A ♥

bild från weheart it.


Yeah I like it.

Uppe med tuppen! eller ja, sanningen är väl att jag inte har somnat än heller, jag hatar det här, sov 2 ynkla timmar. kommer vara död i skolan. Nu ska jag sminka mig och klä på mig. Kommer vara klar väldigt fort men de får väl bli lite one tree hill innan skolan då! Vi hörs efter skolan eller senare under dagen! puss på er!
bild från när vi var hos ellen efter skolavslutningen, lite smått random sådär!

egoboost bitches.



Mitt i natten..

somnar 12, vaknar 2, skit pigg. Kan inte somna om. alltså det är så galet, ni anar inte. Har plattat håret och väntar nu på att klockan iallafall ska bli halv 6 så jag kan gå ner och käka, får sova imorgon istället. Ska kolla bloggar och sånt nu, har bränt sönder halsen på en jävla plattång.. aaaaj. puss på er! hörs imorgon!
image description

Haha kolla nu kära vänner, vi är grymma!


Godnatt!

Du som kommenterade min blogg "du vet nog vem de är", du får gärna skriva till mig på facebook, vet inte säkert vem det är. Det är verkligen inte meningen att se ut så, är rätt dryg av mig, sant. Men inte på det sättet, skriv till mig på facebook så löser vi det. kan inte ritkigt förstå vem det är.. sorry..

Godkväll gott folk!
Lägger mig nu i sängen och välkomnar sakta in första dagen av denna skoltermin. Den kommer bestå av.. Nationellaproven, gymnasieval, plugga upp mina betyg och allt sånt skoj. Men nu måste jag sova, upp 6 imorgon! och första lektionen är so med våran förra lärare, yesyesyes! Hörs imorgon, eller nått! godnatt!
spanien ♥

Så sant så.

Vi tjejer älskar:
Pojkar som börjar skriva i chatten
Pojkar som skriver långa sms & uttrycker sina känslor
Pojkar som kramar dig bakifrån
Pojkar som pussar dig i pannan & säger "jag älskar dig"
Pojkar som tittar på dig som om du vore den enda tjejen han ser
Pojkar som inte bara skriver "okej" utan som fortsätter konversationen
Pojkar som vågar visa vad de känner för dig inför andra
Pojkar som lånar ut sin hoodie till dig
Pojkar som kysser dig för att få dig att vara tyst
Pojkar som talar om för dig att han älskar dig precis som du är ♥


Godmorgon.

En del till på frågestunden:
Från Ellen:
Men okej då, favorit film? 
Favoritskorna?
Vad skulle du absolut aldrig ta på dig? 
Vad tycker du om migi? Ärligt! (obligatorisk fjortisP12 fråga) 

Pöss
Oj, alltså inte film så men one tree hill. kollar inte så mycket film så får bli det som svar ;)
Converse! ;)
oj vad svårt.. ingen aning, haha.
Du är världens finaste tjej & du vet att jag älskar dig med hela mitt hjärta. Det bästa är att du alltid finns där.

Godmorgon världen!
okej, vaknade 9 men ändå. Sitter och kollar one tree hill nu, ska snart göra mig iordning och dra mig till stinsen, där jag ska möta ellen, ska köpa en klocka och kanske nått annat skoj. Ikväll kanske det blir bowling eller nått annat skojj med mina fina vänner! hoppas ni får en grym sista lovdag, vi hörs inatt eller imorgon. pusshejj!
Kolla söta bilden. naw.

Svar på frågestunden dårå!

Vem var det du träffade i Edsbyn? nyfiken.
: Ni som har mig på facebook såg ju vem det var, Alexander Eriksson heter han, underbar kompis de där som jag har lärt känna riktigt bra under detta lov! ♥

Hur många barn vill du ha när du blir stor?
: Just nu tänker jag mig, 2 barn

Oskuld?
: Nej.

Vad hände mellan dig och din kille? vem dumpa vem? varför?
: Tar inte upp sånt här, men jag dumpade honom för att han gjorde en del grejer. resten får ni undra över.

vill du ha tillbaka honom?
: Nej.

gillar du katter?
: Jag tycker katter är skit söta, men jag är allergisk och klarar inte av dem alls så mitt intresse för dem är väl inte sådär jätte stort.

vad har du för kamera?
: En canon eos 1000D

1. Vänster eller högerhänt?
: Högerhänt!

2. Intressen?
: Shopping, vara med vänner och sova. haha.

Varför är du så sjukt snygg! :O <333
Svar: Sjukt snygg vet jag inte om jag är men vad gullig du är, tack!

Från: Anna
1. Kilafors eller Stockholm?
: Har ju underbara vänner både här & där, men om jag ska välja så kilafors, inte så mycket stress och sånt där.

2. Hur kan du tycka blått o orange passar ihop? haha
: Hahahaha, så jävla söt du är! Älska Bollnäs! (a)

3. syssling eller tremänning? (retorisk fråga)
: Haha, du vet babe: TREMÄNNING allihopa - Det heter TREMÄNNING!

4. Favorit mat?
: Älskar potatismos och sånt lätt.. haha, faktiskt.
men annars.. donken ;)

5. Favorit affär?
: Oj, hm.. H&M eller Gina.

6. Favorit fäääärg?
: Svart!

7. Bästa killkompis?
: Har inte bara en..
Ludvig, Alle, Tim, Oliver osvosv

8. Varför så fin?
: Du om nån är fin mitt hjärta! ♥

Har du någon gång haft mörkt hår? Elr typ brunt? Kan du visa bild isf ?
: Föddes med svart hår, har mörkare i verkligheten men har aldrig haft brunt liksom & tyvärr, tror inte de finns nå bilder på det.

1. vem är din allra bästavän? du får bara välja en.
: Omöjligt, eftersom att alla mina vänner är mina bästa.

2. vad använder du för smink?
Mascara, eyeliner, puder och foundation.

3. hur mycket får du i månadspeng?
: Olika, 700 sen mer om jag behöver.

4. hur gör du för att ha sån snygg kropp? tränar du och tänker du på vad du äter?
: För det första, håller inte med.
för det andra, nej jag tränar inte och jag är jätte onyttig av mig, jag har dock svårt att gå upp i vikt.. men tack för kommentaren, gullig du är!

Ni får gärna fråga mer om ni undrar nått. Jag svarar i ett nytt inlägg isånnafall!
puss på er!


vadfan vi kör igen, FRÅGESTUND!

RANDOMBILD.

Fråga på nu, svarar på allt. puss på er!

lilla du..

Trots att du är så jävla jobbig ibland och gör så att jag blir tokig så är du det finaste jag har.
älskar dig lillasyster ♥

kommer du ihåg? haha.

.

"Innan du dömer mig, ta på dig mina skor. Gå samma vägar som jag har gått.
Bearbeta förlusten av människor jag förlorat, orka med alla känslor och händelser som jag har erfarit, snubbla på alla stenar som jag har snubblát på.
Res dig alltid upp igen och gå precis samma väg som jag har gjort.
Efter du gjort allt detta, kan du döma mig eller mitt liv."


TRÖTT? NEJ.

Kan inte somna, paniken som uppstår alltså. ska åka 1 imorgon..
äh säger godnatt nu men somnar väl om nån timme. pusshejj.

nu har jag tråkigt hörrni...

1. Vill du ta ditt ex tillbaka? nej, det vill jag inte.
2. Har du någonsin förlorat en nära vän? nej..
3. När var sista gången du verkligen skrattat? idag, på bandyn.
4. Något är fel, den första personen du vända dig till? Någon utav mina fina vänner såklart.
5. Är det någon som inte gillar dig på grund av något du gjorde? jorå, det finns nog.
6. När var sista gången du grät mycket? förrgår, ni såg ju, bloggen var på deppmode.
7. Är det någon du vill göra allt för? mina vänner? eller va?
8. Hur många kan du berätta allt för? ingen, har jag lärt mig. men det mesta till dem närmsta vännerna.
9. Har du någonsin sett en fallande stjärna? Ohja, det har jag.
10. Har personen du senast höll händerna med betydelse för dig? skoja inte, underbara människa.
12. Beskriv dig själv med ett ord? störd. haha
13. Har du något som hör till ditt ex? nej. inte längre.
14. Har du någonsin kysst någon av det motsatta könet? Jajjmen.
15. Fullständigt namn? Anna Matilda Elisabeth Wallin
16. Favoritlåt? hm oj. snarare favorit artist/er : oskar linnros och daniel adams-ray ♥
17. Favoritfärg? svart och vit.
18. Bästa vänner? Jag har rätt många, men det finns endast några få som jag berättar allt för. tar inte upp vilka.
19. Person jag saknar ? Ludvig och Lovisa i östersund, var ett tag sen vi sågs nu.
20. Första kyssen? oj, haha. på ett disko, eller ja galaxen. 10 killar samma kväll. ouuuuäääk vad äckligt.
21. Sista kyss? det vill ni veta va? hihi.
22. Första kram? haha, typ när jag kom ut från mamma?
23. Senast kram? Oj, hm.. måste varit igår.
24. Senaste meddelande från? Ellen!
25. Senaste person som jag någonsin sett? Mamma.
26. Mitt missbruk? coca cola, definitivt
27. Favorit butiker? h&m och gina.
28. Vem jag berätta allt för? ingen.
29. Favorit djur? hund om nått.
30. Lång? ca 164 cm.
31. Vem har mitt hjärta? haha, jadu..
32. Favorit film? ingen aning, sherlock holmes 2 kanske. så jävla rolig.
33. En hemlighet? om jag berättar är det ju ingen hemlighet?
34. Hur mycket bryr du dig om ditt liv, 0-10? 10000
35. De flesta minnen med? me alla jag känner såklart.
36. Människor har du nyligen blivit mer ”nära”? Alle och Jonathan och dessa sköna typer.
37. Den hetaste person? undra vem...? 
38. Vem jag inte kunde leva utan? familjen, mina vänner.
39. Vem förväntar jag mig att känna för evigt? alla vänner.
40. Vem jag älskar mest? "familjen, mina vänner osv?

.

måste bara släppa dig innan det växer mer
men i drömmen är det vi mot dom
"måste bara släppa dig innan det växer mer, men i drömmen är det vi mot dom."



Godkväll/godnatt/godmorgon?!?!

Vaknade 15.00 idag, gick på bandy, hem, somnade vid typ halv 10 och sov till nu & jag är pigg. Helvete.. Kommer bli svårt att gå upp 7 på tisdag alltså.. Bollnäs vann iallafall på bandyn mot Edsbyn med 4-1, rätt kul med bandy faktiskt! Imorgon spenderar jag morgonen men att ta hand om mig själv, gå upp i tid och duscha, inpackning osv. Sen drar jag vidare och spenderar resten av dagen i Edsbyn hos min fina vän, för på söndag åker ju jag hem sen. Men jag skriver mer imorgon och så, nu sätter jag mig nog framför Facebook ett tag. Hare bra! Puss & godnatt!


Godnatt! För 5:te gången..

Alltså haha, var tvungen att kolla hockeyn så nu lägger jag mig! Upp senast om 6 timmar- dags att vända tillbaka dygnet. Yeah. Godnatt!


"Är du glad, så är jag glad.."

Jag har slutat tycka synd om mig själv, jag har slutat varit så negativ. Det här har fått mig att inse hur stark jag ändå är, alla får gråta, alla har sina kvällar. Det är okej att gråta. Jag är så fruktansvärt glad för att jag spenderat mitt lov här uppe, alla dessa människor som hjälpt mig och som har gjort mitt lov perfekt. Alla ni underbara människor som bryr sig och som har ställt upp, jag hoppas att ni förstår att ni är värd guld. Trots allt skit så är jag så galet glad, vissa saker är fortfarande jobbiga. Men jag har lärt mig att man inte behöver fundera så mycket.. Jag vet att det kommer bli annorlunda när jag kommer hem, men de klarar jag. Nu ska jag bara ta mig igenom det här med att flytta.. Vill ju faktiskt inte bo i Stockholm. Men de är nog kört för min del.. Mycket saker händer framöver med gymnasieval och sånt men de här blir bra! Njuter av dem sista dagarna med bandy, vänner, party, shopping och allt sånt härligt. Låt detta halvår gå fort & låt det snart bli sommar..


Hörrni..

Ursäkta alla stavfel och så, men de är min ajfån som ändrar. Ni förstår vad de ska stå hoppas jag.. haha.


GULD FÖRIVELETE!

Gott folk! Sverige är bäst i världen! Sverige tog guld! & trots att jag inte är så insatt i sport så rann några tårar och jag satt & skrek där ett tag! Jävlar vad underbart! De här behövde vi! Sveeeeerige :DDD!!!!


Word.

Playa inte runt för mycket, för tillslut kommer du fastna för någon som redan kan din lek.


Tooorsdag hörrni'

Dagen spenderades med Alle, först in till Bollnäs och käkade, gick vidare till max & satt där sen vidare till Spökhuset, inte alls läskigt (ironi..) sen hem till mig och käkade, grym vän de där! Sen säckade jag när han hade dragit och sov en timme, sen väckte mamma mig, käkade lite mackor, satt & pratade med mamma & hennes kompisar och nu ligger jag i sängen mesans dem kollar hockey. Hoppas ni haft en grym dag för de har jag haft, nu lägger jag mig och dejtar sängen och hoppas på att få sova lite, magen vill inte samarbeta känner jag. Godnatt kära bloggläsare, skriver mer imorgon. Då står vänner, bandy och annat kul på schemat, såg kan ju ändras men ändå. Haha. Godnatt!


Be strong girl, you can make this.

ringde några paniksamtal, smsade några långa sms. fick peppande sms tillbaka. min dag har varit hemsk & jag är hemskt ledsen just nu. förlåt för att det går ut över bloggen, men det känns som att det är skönt att skriva lite här.
det är lite svårt att berätta här vad det är här men skulle uppskatta lite sms inatt, somnar nog rätt sent.
hatar att må såhär, jag hatar känslan av att all ork är slut. förlåt hörrni, vi får höras mer imorgon, nu måste jag nog ta tag i det här, väcka mamma kanske, godnatt.

alltså haha.

Brandlarmet går.
Pappa: Ojoj, vad händer? brinner det?
Jag: Nej, alltså .. jag rostar bröd och brödet fastnade lixom i brödrosten.. hehe
Pappa: Hahah! jadu, så kan det gå.
Jag viftar som en idiot under det där jävla larmet som aldrig slutar, och slutar det går det igång en sekund efter.
Men nu är det vädrat och jag tror det mesta är borta. Dock var min macka - KOLSVART.

halli halllååå.

hej på er! sitter och kollar feeejsbooken och sådär, myser med mig själv.
Som jag skrev innan så har den här dagen varit sämst, alltså så galet tråkig och ah, kan inte förklara.
Ska upp rätt tidigt imorgon och åka in till "Bollnäs city" - haha.
Men först.. matmatmat. åt inge middag eftersom att den seriöst var hur hemsk som helst. Så mat först sen dejt med min säng. Godnatt gottfolk, hoppas ni får en bra torsdag så hörs vi nog imorgonkväll. pusshejj.

The voice Sverige.

Kollar tv nu. Denna dagen har varit nå sjukt tråkig.. Imorgon ska jag in till Bollnäs & käka lunch med min fina vän, underbart! Vi hörs senare! Pusshejj.
Ni ser ju, bilden är tagen nyss och jag är rätt sliten, ja.


Yeaah.

Sitter och tråkar och kollar bloggar. och nu måste jag dela med mig av min åsikt att det inte är intressant att läsa hästbloggar, alltså en massa bilder på hästar och sånt. det är typ det enda som finns nu för tiden. :s
så jag klickar vidare och kollar lite, hör av mig snart. Lär väl bli liggandes här tills 8 ikväll gissar jag..

svar på tal!

Anonym om Okej, nu är jag arg..:
Du hänger inte på snyggastchatten va? Bör veta för någon använder en av dina bilder.
Svar: Förstår inte riktigt men nej det är inte jag, isånnafall har någon tagit min bild & använder..
du kan ju mejla mig och berätta istället.
[email protected]

Godmorgon!

Skulle med Anton idag men det verkar inte bli nått så får se vad jag hittar på idag.. Sitter och snackar skit med mamma och så nu. haha me like!
Skriver senare gott folk! Pusshejj!


bästavän, jag älskar dig.

kan inte tacka dig, alltid funnits här, alltid visat att du bryr dig. Du är helt jävla underbar.
kom till stockholm nu L ♥

Okej, nu är jag arg..

JAG LYCKAS ALDRIG, DET GÖR SÅ JÄVLA ONT, JÄVLA RAKHYVLAR, MINA BEN KLARAR INTE MER. ajajaj..
fattar inte. haha.


Godnatt!

Först en bandymatch, då Bollnäs har en jävla tur och avslutar matchen 3-3. Sen vart det en hockeymatch, Sverige vann, som ni nog har sett på facebook! haha. Ger nu upp de här och hoppar in i duschen. Imorgon ska jag träffa Anton medans alla andra gör nått, sen får vi se vad som händer. Ha det bra så hörs vi imorgon eller kanske senare om ni har tur. pusshejj!

Godmorgon!

Väntar på Anton sen drar vi till Bollnäs på dollar & handlar lite skit saker. Hoppas ni får en grym dag. Hörs inatt! Pusshejj!


godnatt.

oldie.

.....

Jag tänker inte låtsas som att allt är lugnt, jag tänker fan inte tänka att det var ett misstag. Jag orkar inte mer nu, du har behandlat mig som skit. Jag tänker inte lägga skuld på mig själv, aldrig. Jag har inte gjort en grej fel.
"Skriv inte sånt på bloggen". Det skiter jag fullständigt i. Fuck dig och ditt äckliga jävla beteende, orkar inte mer nu.

Fejsboook.

Precis som jag skrev på facebook tidigare idag, folk skriver att 2011 var ett hemskt år eller rätt så dåligt iallafall. Men kom igen, det blir vad man gör det till. Man kan inte hoppas på att 2012 ska bli bättre- det får man fixa. Jag är trotsar trenden att skriva "2011 var väl sådär, hoppas på att 2012 blir bättre"
och skriver:
2011 har varit ett underbart år och jag har träffat helt underbara människor.
Har gjort helt galna saker och bara haft det bra.
Nu fixar vi så att 2012 blir minst lika bra gott folk!
Det är jag helt säker på att det blir också.

Det finns så mycket idioter och skit, ibland mår man så sjukt dåligt och ibland behöver man inte ens prata om det, ibland vill man inte tänka på det. Oavsett vad man behöver så hjälper det jämt att komma hit,
det är det bästa med hälsingland. Mina fina vänner ♥



Mitt nyår gott folk!

Hej på er! Nu sitter jag vid datan för första gången på några dagar.

Tänkte berätta hur mitt nyår såg ut:
Igår drog jag till Oliver, hade mys där och ah, åkte lite bil och så. Sen drog jag hem vid 3 fick sällskap i 2 timmar utav en grym vän. Han drog vid 5 sen gjorde jag mig iordning, drog till Belse. Åt mat med mamma och pappa och ah dem andra familjerna. Sen drog jag och 2 kompisar till Lina och hade det skit trevligt. Dans, "jag har aldrig", twister, prat, "allsång"- haha! osvosv. Sen vid 12 slaget skålade vi och kollade på dem helt sjuka raketerna vi hade. Pappa och dem ska ju somsagt jämt vara värst.. Sen åkte jag och min family hem vid 4. Hade en grym kväll!
Och idag då:
Vaknade 4 och gick upp och duschade, gick till bröderna Brinley hade det trevligt där, gick på en låång promenad med Danne och Oliver och bara pratade, kul hade vi! Drog hem till Danne, käkade lite bagutte och sånt gott, kollade lite roliga filmer och sen avslutades kvällen i Jespers stuga. Sitter nu i sängen och kollar runt lite.

bilder från fajsboooooken, stolt över sista- åååh vad snygg, haha. fryser man så gör man!

Nyår, skååål


2012, yeah

God morgon gott folk. Jag sitter och tro det eller ej käkar "frukost" klockan 4. Vaknade för nån timme sen, har legat och smsat och läst en tidning jag fick utav oliver igår, sen har jag duschat! Nu tänkte jag käka lite, läsa lite bloggar sen avslutar jag min kväll med bröderna Brinley osv. om dem inte är allt för trötta idag. Ha en toppen dag så hörs vi! Pusshejj'


RSS 2.0