121114

Sverige - England på tv och jag sitter bänkad, hade jag inte varit sjuk hade jag vart där med padre!
Gjorde även nya naglar igår, behövdes! Imorgon blir de skola för min del, för nu måste jag tillbaka. Hade planerat skola idag men de vart ju som de vart, sängen istället.. Hoppas allt är bra med er, uppdaterar när jag har nått intressant att skriva om. pusshejj!

Baaaam, de går bra nu!

Swedish house mafia om 9 dagar
Min födelsedag om 11 dagar
Julafton om 41 dagar
Nyår om 48 dagar
och pension om 17908 dagar. 
tjohooo

121113

Hallooj!
Ligger och mår allt utom bra hemma i min käre säng, gick på en lektion igår sen kände jag att jag mådde allt utom bra så åkte hem och var även hemma idag. Imorgon byter vi till period 2 i skolan vilket innebär helt nya lektioner, då även idrott. blää. Men så är de! Hoppas allt är bra med er! Kanske ska uppdatera vad som hände i helgen också, i fredags hände det inte mycket, jag spenderade kvällen med min familj med mysmiddag och allt möjligt, även ett bad och läste SOLO, hehe. Sen på lördagen var jag ute och träffade massa goa människor, vilket slutade med en stukad fot! Och söndagen spenderades i en sporthall då jag peppade lillasysters basketlag och de slutade 58-28 eller nått liknande, grymt! Nu tänkte jag kolla på ytterligare en film och krya för imorgon måste jag till skolan.... En vecka och 2 dagar kvar till Swedish house mafia också, taggaråå!!

Jag har gått från väldigt kär till obegripligt ensam

 
 
 
inte har jag somnat än, här ligger jag och lyssnar på Linnea Henriksson och dricker te. Ge mig sömn.

Jaråå!!

Även jag ska på Swedish house mafia mina vänner. Jarå, dem släppte fler biljetter i tisdags och mina päron satt bänkade för att få tag i biljetter till mig och Emma, vi går på torsdagen då de är den enda dagen som passar Emma. Förra gången fick jag ju ingen biljett så nu är jag glad kan jag lova. Sen på lördagen, den 24 november fyller jag år och spenderar min födelsedag i Norrland med mina pojkar tänkte jag. underbart!

121109

Tjabbaaa!
Världens jobbigaste och äckligaste dag, haha ja. Började med att försova mig sen vart de kaos och jag kände mig bara väldigt ful hela dagen, man har sina dagar! Hursomhelst, efter skolan blev de shopping.. lite iallafall, jag lagade min klocka osv. Hemma nu och är såå galet trött, ska krypa ner i sängen och kolla på en film och somna till den, sounds great. Fredag imorgon. hur grymt? 
Godnatt på er!

Grekland del 2

 
men ni anar inte hur mycket jag vill tillbaka.. trött på 3 grader och kräksnö, eller ja.. regn iallafall.

Luckiest girl

Jag som inte gillar Ulrik speciellt mycket annars men nu dör jag lite här, fyfan vad bra!
 

121104

Hej alla goa människor! 
Äntligen har min lillasyster kommit hem med datorn vilket gör att jag kan blogga. Helgen såg ut såhär:
Hade en dökul kväll i fredags med mina brudar. Sen i lördags vaknade jag rätt sent, sen vart de middag med min käre far eftersom att de bara var vi hemma - vi tog självklart O'Learys och snackade massa skit och kollade lite fotboll, sen drog jag vidare till Kista och kollade på bio med mina babes, blev Paranormal Activity och de var ett väldigt dåligt val, jag ville försvinna där ett tag .. fy så hemsk dem är. Men hursomhelst så hade vi skitmysigt. Imorse vaknade jag och var helt galet glad och har vart hela dagen, varför vet jag inte men de är ju kul att man känner så ibland, haha. Började med att skriva 2 uppsatser och skicka in dem, sprang några km och sen vart det en mysig dusch och även en film. Så otroligt skönt att släppa pluggandet och allt de där som har varit en plåga hela lovet. Senare i veckan kommer en liten bloppis ut för er som har frågat. nu ska jag krypa ner i sängen, pusshejj!

RSS 2.0