äre lördag så är det.

hyrt sex filmer, gjort Cassandras super goda "Cake Pops", vindruvor & massa godis. herregud kommer snart rulla istället för att gå. kollat en film, tog slut för 5 minuter sen kanske. Imorgon då, klädbytardagen, sen ska jag vidare till centrum med mamma och köpa byxor. Underbart. vi hörs senare, pusshejj!
bjuder på 3 små för jag ser så fruktansvärt sliten ut, thihi.

lördagsjobb.

spenderat min dag på pappas jobb, lagret alltså. monterat ihop godislådor till alla ICA butiker osv. min plånbok mår bra nu iallafall. hah.
ska ta och käka lite mat nu och sen göra efterrätt. anteckna också att jag snart flyttar här ifrån, syrran går mig inte lite på nerverna alltså.. hörs senare. pusshejj!

Vadfaaaan?!

Vad trött jag blir. Jag som skulle ta första doppet och allt.. Tror vi väntar lite med det.. SNÖ?!


ett fel närmare rätt.

det gick ju inge bra det där, fastnade på nästsista sidan så nu ger jag upp.
ner och hämta nått att käka & hoppa i one piecen till big brother sen blir det nog sängen för min del. otroligt skönt med fredag, behövs verkligen, känner mig som en levande död eller nått liknande. Hoppas på att jag tjänar lite pengar i helgen också. får väl se vad vi hittar på för skoj imorgon.. pusshejj!
tss..

störd som jag är..

håll ögonen öppna, video eller bilder kommer ska ni se! herregud, haha.

here we go..

3 sidor kvar att göra på matten, liten paus för hjärnan, det rullar på.. kommer få hjärnsläpp imorgon men då har jag iallafall gjort vad jag kan. Sitter och kollar lite ishockey, varför vet jag inte.. det är ju tillomed djurgården, uscha.
men ska snart fortsätta med pluggandet så har jag det klart till big brother! duktig jag känner mig, tackar Anthon för hjälpen.. eftersom att han också sitter och pluggar kunde jag, genom telefonen få hjälp. Så nu ska jag nöta. hörs senare! pusshejj!
2 från i somras.. snart så, typ 70 dagar kvar bara..

prov,inlämningar,läxor, redovisningar..

det är inte speciellt lätt att plugga när man inte har nån lust alls, ändå får man ångest över att man inte har gjort nått för att man har prov imorgon & sen börjar man inse att de kommer bli väldigt jobbigt om man får fram provet och inte vet vad man ska skriva. typ exakt såhär är det nuförtiden när jag ska plugga. Nu är det matte och de är tamigfan de svåraste ämnet i skolan, förutom kinesiskan då. Helt hundra på att jag kommer få mitt första IG och det känns väl sådär.. men vad ska man göra när man inte fattar nånting, trots att man pluggar. Och som om inte det vore nog så har jag so,no,svenska och kinesiska som ska göras tills nästa vecka, 2 redovisningar, 1 prov & en inlämning.. rätt trött på att våran skola jämt lyckas sätta allt på samma vecka. Ska sätta mig med musik och försöka göra dessa sidor.. wish me luck. Sen blir det långdusch och kanske att jag uppdaterar innan jag lägger mig annars hörs vi imorgon! tjing!

Svar på frågestunden del 1


godnatt.


jag leveeer.

Hej på er!
kom nyss hem från Stinsen, var där och myste lite. Nu ska jag ta och käka lite sen blir det plugga. Uppdateringen blir inte den bästa idag, ledsen för det. Glöm inte frågestunden. pusshejj!

godnatt hörrni!

4 bilder som jag tog för nån timme sen. nu ska jag sova, jag vet att bilderna är snea men nu har jag suttit här i en timme och försökt vrida på dem, blev bara arg. sååå godnatt!

frågar ni inget, skiter vi i det.

Brukar inte vara så många som frågar nått, men fråga på nu så svarar jag i ett videoinlägg om någon dag.
kom igen nu.

somebody that I used to know.


- Nu kan du få mig så lätt -

skulle göra ett inlägg tidigare igår men appen på mobilen funkade inte - förvånar det er?
har varit i centrum iallafall och fikat lite och så, sen käkade jag och halvsov. hade så förbannat ont i huvet så det var kaos. Nu ska jag kolla lite tv - kanske plugga lite om jag orkar. hörs sen! pusshejj!

ohyeah!

Med en arg kommentar från Anna om att jag ska blogga så gör jag väl det då!
Skola hela dagen, förbannat drygt  - försov mig och blev då även så att jag missade mötet jag har 2 gånger i veckan.. lyckat!
Sitter nu och kollar på familjen annorlunda, väntar på att Maria Wern ska börja sen så ska jag sitta bänkad framför tv:n, lätt de bästa med måndagar! Ska även ta mig en dusch sen lägger jag mig och sover. Har även fått en uppgift att göra på pappas jobb - Pengarna bara rullar in! Imorgon ska jag och Ellen ta oss till Sollentuna Centrum och köpa lite grejer sen drar vi på oss löparskorna och går ut och springer. Ska kanske ta Livmoderhalscancer sprutan också. fullspäckat schema. Hare gött sålänge! pusshejj!
- 3 från idag -

Sov så gott kära ni! godnatt!


whoopa!

Fixat hela dagen, handlat, kollat fotboll, sovit osv. har hunnit med rätt mycket. Ångesten för att de är söndag är däremot sjuk.. eftersom att jag har 2 prov den här veckan, och jag kan inte ett skit om dessa saker heller. Men snart lov igen, då blir det åka upp till landet och även Funäs, skulle egentligen till Lofsdalen men nejnej. men jag får iallafall komma uppåt, underbart. Nu blir det vila ett tag innan det är mat och sen blir det nog film. nås på mobilen, pusshejj!

bild från förr.

god morgon!

sliten brud här.. blev uppe till 5, satt och skrev med Alle och facebook och ah herregud. Nu ska jag ta och kolla lite bloggar sen hoppa in i duschen. hoppas ni får en grym dag. pusshejj!

det är såhär va..

att jag pratade med min mamma för 2 veckor sen ungefär om allt mellan himmel och jord och vi pratade såpass mycket så att jag faktsikt mår otroligt bra, hon vet exakt allt som jag har gått runt och tänkt på och allt som hänt och det känns helt sjukt skönt. Har även tid hos en psykolog, 2 gånger i veckan som vissa vet, vilket jag inte tycker behövs längre men det är skönt att ändå göra det. Så just nu är allt förjävla bra. 80 dagar kvar till sommarlov och sen börjar jag om efter sommaren, ny klass och allt sånt. det behövs men kommer vara otroligt svårt att slitas ifrån mina finaste.. Jag har kommit fram till en hel del faktsikt:

Du kommer aldrig vara älskad utav alla, det kommer alltid finnas någon som snackar skit eller som är fruktansvärt avundsjuk och vill förstöra. Det kommer alltid finnas någon du vill ha, men som du aldrig kommer få.
Du kommer alltid höra rykten om dig själv som är långt ifrån sant. Det kommer alltid finnas någon som gärna vill slänga en kommentar och vara lustig. De kommer alltid komma kvällar då du vill försvinna ett tag, sånt är livet.
Trots att det gör fruktansvärt ont och allt känns förjävligt så kommer de alltid bli bättre. För mår du så dåligt, kan det knappast bli värre. Jag har också märkt att kärleken kommer när man minst anar det, alltså oftast inte när man letar. Vissa kvällar kunde jag må så dåligt så jag tyckte hela grejen med att leva var meningslös. Men det bästa är då bara att prata med någon eller sova. det är ingen ide att ligga och tänka.. Jag har min kära mamma att tacka för att jag inte längre mår så dåligt, och sen måste jag säga att, hur konstigt de än låter så har musik och weheartit varit till hjälp också. glöm allt ett tag, lyssna på en bra låt - ingen depp alltså. Sen så, det löser sig.
Så dudär, som läser och känner igen dig i mitt lilla peppinlägg, skit i allt. ha förjävla kul istället för att sitta där och må skit.
nu kände jag att jag verkligen inte var mig själv när jag skrev det här, för sånt här brukar inte jag göra. men de är mina småtips iallafall. nu ska jag sova, så, sov så gott hörrni! godnatt!

Svar på tal:

Av: Jenny
Hur lärde du känna ludde? jag menar, ni bor ju på olika deler i Sverige och allt.. kan du inte berätta? nyfiken. hehe.

Svar:
Haha, jahaja. jovisst kan jag berätta. För 2 år sen var jag uppe och hälsade på en barndomsvän som jag idag inte har nån kontakt med alls. Iallafall, dem gick i samma klass och jag kan väl säga att jag var rätt.. intresserad utav honom. och jag vet att han var lite småkär i mig också, trots att han inte erkänner de! haha! iallfall.. redan då började han ställa upp otroligt mycket och mina telfonräkningar blev skyhöga & är än idag. Han är en utav mina bästvänner som vet allt om mig, verkligen allt & det är fruktansvärt jobbigt att ha honom flera timmar bort.
Ja det var inte mer intressant än så :)

raaajt naaaow. - whooopa!


så uttråkad så varför inte..

Jag

Namn - Matilda Wallin
Piercingar - Öronen
Tatueringar - zero än sålänge ;)
Längd - 163 cm, tror jag.
Skostorlek - 36-37
Hårfärg - Blond
Är du kär i någon - Näru
Önskar du att du bodde någon annanstans - Ja och nej, vill ju bo uppåt i landet, men ändå inte.
Tänker du på självmord - nejje!
Tycker andra att du är attraktiv - det vet jag inte, får väl hoppas på att nån tycker de iallafall! hah.
Använder du droger - Nej
Vilket shampoo använder du -  Bobby.
Vilken parfym använder du - Använde Christina Aguilera, tog dock slut imorse..
Vad är du rädd för - Mörker typ. haha.
Gillar du att tvätta - näe.

 

Din första:
Operation: hm.. har nog bara opererat munnen så måste vara de..
Första piercingen: Öronen
Första priset: Pris? ingen aning..
Första sporten du började med: Fotboll, ett väldigt kort tag.
Första husdjuret: Hund - sen märkte vi att jag var allergisk. 
Första semestern: Ingen aning, :o
Första konserten: oj, rockweekend kanske, men det var ju utanför också så.. haha!

 

Just nu:
Äter du: godis såklart.
Dricker du: Cola
Ska du: kolla bb snart.
Lyssnar du på: den här underbara listan, klick.
Väntar du på: ingenting.
Tittar du på: Dataskärmen
Har på du på dig: rosa mjukisar och south park tröjan!

 

Din framtid:
Barn: Förhoppningsvis.
Giftemål: kanske det.
Karriär: Ingen aning..

Har du någonsin:

Kysst en främling: yes, förr.
Tappat bort glasögon/linser: Ja, hade ju glasögon förr..
Brutit ett ben: Nej
Rymt hemifrån: nejje
Röntgats: nej
Gråtit när någon dött: Ja herregud..

Ljugit för någon: Jo har väl hänt de åh.
Varit i slagsmål: Hm, njae.
Blivit arresterad: Nej


Tror du på:

Gud: vet inte..
Mirakel:  näe.
Aliens: näe.
Magi: nej ;)
Himlen: aa.
Tomten: nejje!
Änglar: Jarå

"Spöken": Självklart. De gör jag faktiskt..

 

Senaste:
Film du hyrde: drive, den sög-
Film du köpte: oj.. kommer inte ihåg.
Låten du lyssnade på: fix you.
Låten du hade på hjärnan: somebody that I used to know. 
personen du ringde: ludde ♥
program du tittade på: en film vare, annars 112 på liv & död.
person som du tänkte på: ludde, eftersom att jag skrev hans namn nyss. haha.

 

Favorit:
Mat: oxfile och vet inte vad de heter, nå pommes liknande grej med bea! finns inget bättre.
Låt: oskar linnros och daniel adams ray, där har vi 2 stjärnor som har dem bästa låtarna. lätt.
Sak att göra: sova, älskart! annars så är det väl .. hm.. haha.
Dryck: Cooola
Bil: haha, ööööh.. pappas volvo. läätt.

Antal:
Gånger ditt hjärta brustit: jadu, på riktigt. 2 kanske.
Hjärtan brustit på grund av dej: Ingen aning.. :o
Personer från grundskolan du har kontakt med: alla? efterom att jag fortf går grundskolan..
Ärr du har på kroppen: mååånga.

 

Senaste:
Tidning du läste: Mitt i sollentuna, men de var bra längesen.
Personen du fick mail av: Öh.. nån skräpmejl.
Personen du fick brev av: också reklam om gymnasiet.
Personen du fick sms av: Nu var de ludde.
Saken du köpte: Maaat.

 

Övrigt:
Vad har du gjort idag: inte ett skit!
Var det kul: Näe
Hur tidigt stiger du upp: vardagar 6 annars efter 12.
Gillar du att slåss: Nej, finns inget värre.
Vad ska du göra ikväll: Sova.
Är du seriös: Inte alltid, haha!
Var har du ont: nacken, eftersom att jag har sån oskön "säng".
Använder du hårspray: jajjemen
Kan du stå på händer: jarå
Håkan Hellström eller The Ark: Hellström
Salt eller socker: Beror på.
Gillar du ketchup: Jorå
Är du glad nu: yes!
Var du glad igår: Jaarå, det var jag!
Känner du nån som jobbar på sjukhus: hm.. kanske jag gör.
Stockholm är: speciellt. 
Kan du sjunga: hoppas de låter lite bra iaf, annars har jag skämt ut mig. 
Mer värt än guld: Familjen, mina fina vänner!
Spaghetti eller makaroner: makaroner.
Ett land jag helst vill besöka: Barbados eller Maldiverna, ja Cassie, samma som dig! :)
Påsar: öhh..?
Ska bli skoj: att tjäna cash nästa helg, haha!
Ska inte bli skoj: -
Sparar till: ingenting.


Be happy for this moment

this moment is your life..
min kväll spenderades först i soffan sedan ute på en långpromenad med Ellen. Nu ligger jag och tjockar mig med en godispåse och cola. Ska kolla Elsas värld och även big brother innan jag slocknar ikväll. Hoppas ni får en grym kväll nu! puss på er!

-


Goood morgon?

hej på er!
Jag har haft fullt upp och har därför inte skrivit nå, men iallafall, igår då:
Jag var i skolan - hade mitt SOprov somsagt, blir väl ett G iallafall. Sen drog jag till Stinsen med mina fina vänner, sen kom min faster dit. Vi käkade lite, drog vidare till centrum sen blev det hemmakväll, drog förbi mina kära vänner en sväng också som hade kul.. Rätt skönt att bara vara hemma åh! haha. dagens planer är väl mest att mamma och pappa ska komma hem. sen vet jag inte..
Imorgon däremot, ska det färgas hår, jag ska plocka iordning en massa kläder & sälja och ojojoj, min söndag är smockad med grejjer! haha. Vi hörs senare idag hörrni! pusshejj!'
oldie

Godnatt.

blir uppe några timmar till, måste plugga.. om jag inte tar livet av mig innan. faaaaaan. hejddå.

Torsdag 22 mars

bikinin är köpt på Cubus för dig som frågade, skriv namn nästa gång, jag är inte farlig :)

Känns ju att jag har varit hos tandläkaren idag iallafall, snart är det över iallafall, den här skiten. Alvedon och soppa är de jag ska trycka i mig. Sov i 2 timmar, förbannat jobbigt känner jag nu eftersom att jag måste plugga. Kan nån ge mig ork? fyfan, kan inte förklara hur skoltrött jag är. Men får jag G på det här provet är jag nöjd, så nu börjar vi innan klockan blir allt för mycket. Vi hörs inatt eller imorgon, pusshejj!
haha, ooooops. så går det när man sover.

It beats for you so listen close..

Har inte pluggat ett skit. Sitter och skriver med Alle och Anna., inte duktig.. får plugga arslet av mig imorgon helt enkelt. Fick hem ett mejl av skolan också som inte gjorde det bättre. Nu säger jag godnatt här och lägger mig och försöker sova lite, morgondagen blev helt plötsligt väldigt jobbig.. godnatt! :)

heyheyhey!

Galet vad skönt att ha även den här dagen avklarad. skola - tränade i nån timme - duschade - åt, och nu plugga. känner mig grymt duktig idag. Allt har flytit på, enligt Helena fick jag grymt bra betyg på nationella idag, jag drog mig till pulspasset på friskis, duktigt gjort eftersom att de är förjälva jobbigt. Har även varit 18 grader, vilket gör en på jävligt bra humör. Nu ska jag ta tag i mitt pluggande och även mejla min lärare.. Sen blir det big brother avbrott, sen plugga igen. Imorgon slutar jag 13.20 och sen så, iväg till friskis igen. thihi. Bästa sättet att ta sig igenom dessa 80 dagar som är kvar av skolan är nog att tänka på utomlandsresan och även fjällen på lovet. Wohoo! men vi hörs senare kära ni!

och Emil, det här var väl ett intressant inlägg? ;)


helvetes jävla skola..

Gjort nationella - gick väl typ grymt bra. förengångsskull
Nu ska jag ta mig igenom engelskan och mentorstid sen lunch, hungrar ihjäl.. Försov mig imorse också, duktig.
Tänkte bara berätta att jag lever, så vi hörs senare hörrni! ♥


godnatt på er!


I´m gonna live my life, tralalal..

Ja den sitter fast i hjärnan på mig, pratar om den här låten -> klick <-
Kollade nyss big brother, ska snart lägga mig och sova. Nationella imorgon. vill typ dö. haha!
hursomhelst, ska ta och fixa lite grejjer, byta till en tillfällig header eftersom att jag vill ändra lite här. Hörs senare eller imorgon, de märker vi. pusshejj!

party people, now shake that bottle and make it..

tjenare!
Matilda lyckades, igen! Sov som en stock ja i 3-4 timmar.. jättebra verkligen, kommer ju aldrig somna inatt alltså. fuck. Ska ner och käka och sen blir det plugga.. jag orkar inte alltså.
hare så bra så hörs vi, pusshejj!
tack till dig som kommenterade om fejkkontot på mig ♥


fyfan..

Vilken sjukt seg dag alltså, lunch-matte & slöjd kvar. värsta ämnena. nyss haft idrott så väntar på att matsalen ska öppna så jag kan få i mig en macka eller två för idag bjuder våran underbara skola på.. Fisk i dillsås.. Efter de blir de gymmet - äntligen. hörs senare'


godmorgon hörrni!

pigg & gla - eller?
har nyss duschat och klätt på mig, ska nu sminka mig och föna håret sen käka, och sen drar jag vidare till skolan. efter det drar jag & Sandra och biffar till oss lite. sen blir det plugga hela kvällen, 2 engelskauppsatser ska in imorgon. herre.
Men vi hörs senare, puss på er!


Godnatt kära ni + svar på tal!

Får kommentarer dagligen om hur det är mellan mig & Robin så tänkte väl ta upp det nu då.
Vi är varken vänner eller tillsammans som folk frågar. vi pratar inte ens med varann.
Vilket är rätt jobbigt, ja. men det är nog bäst så eftersom att jag knappt klarar av att orka med mitt liv längre. men det är såhär de är, vilket är sorgligt. men jag var världens lyckligaste brud under dessa sju månader, så se och njut hörrni! nu vet ni så sluta kommentera nu. pusshejj!

10 saker du kanske inte visste om mig..

  • Jag säger oftast saker innan jag tänker - vilket leder till att jag låter väldigt blåst.
  • Folk som inte känner mig, får oftast bilden av att jag är den bitchigaste personen på jorden, har iallafall hört från vissa att de är så. Men jag är helt tvärtom, sålänge ingen är bitch mot mig såklart. haha.
  • Jag bryr mig otroligt mycket om mina vänner, vill hellre att dem har de bra och mår bra än att jag gör det.
  • Jag har jämt på mig strumpor - alltså jämt. och det måste nog ha med min fotfobi och göra kanske, men jag tycker de känns bäst så.
  • Min lillasyster är mitt allt och jag skulle göra allt för den lillbruden.
  • Jag tror på andar och sånt.
  • Jag tror jämt att jag kan mer än vad jag egentligen kan - och vill gärna visa att dem andra har fel, trots att de oftast är jag som har det.
  • Jag har ingen koll alls på mina pengar och min ekonomi, är jämt nollad dem sista 2 veckorna på månaden.
  • Jag hatar, alltså verkligen hatar när folk köper likadana kläder som mig eller annat. det finns inget värre. visst vissa saker som är "populärt" är ju en sak, alltså som alla har men näe, jag blir så sjukt trött på sånt. haha, de låter sjukt .. men det är riktigt irriterande.
  • Jag har mer killkompisar än tjejkompisar - dem tjejkompisar som jag har älskar jag med hela mitt hjärta. men det är grymt mycket lättare att prata och umgås med killar.

impulsgrej sådär mitt i natten.

Ja hörrni, tog saxen och klippte mina favoritbyxor till shorts. varför? jo för att dem ändå hade blivit så användna så dem var för stora vid benen. rätt nöjd! nitar ska dit också, såklart. men de lär jag köpa i veckan nångång :)
nu vad de här urusla bilder - men bara för att visa. har även gjor det lite slitet sådär, men ni får se bättre bilder i veckan! pusshejj!

Maria wern!

Sitter & kollar Maria Wern & eftersom att jag älskar sånna här filmer så är de perfekt avslut på denna måndag! pluggade några sidor i so:n men ska fortsätta imorgon.. ska även gör 2 engelska uppsatser till onsdag. yeah. Tänkte även berätta att jag ska bleka håret i helgen - blondare, underbart!
Nu tog reklamen slut, pusshejj!


Känner du lyckan genom sorgen..?

Gräver ner mig i mina uppsatser och skit efter några timmars sovande, tvtittande och "äh jag gör det sen"
- min dag har varit otroligt skön & rätt rolig faktiskt, pratat om den här helgens roligheter. thih.
Hare gött så hörs vi - antingen senare inatt eller imorgon. pusshejj!
2 bilder från tidigare idag - och 2 från nyss.

big plans - 5 april.

hej på er! ja, jag är vaken.. och klockan är snart 2, tur för mig att jag får sovmorgon till 10 imorgon. thihi.
om ni undrar vad jag menar med 5 april så är det våra planer inför sista uppträndet på runan, grymt.
Idag har varit en jävla bra dag, vi har bestämt att vi ska utomlands. Jag har fått ett jobb att göra nästa helg så jag kommer tjäna feta cash & jag har fått träffa min saknade morfar. Nu lägger jag mig ner i min otroligt osköna bäddsoffa som jag har sovit i, i fleera veckor av nån anledning. sov så gott inatt. puss på er ♥

Just nu:

Svull & film - de var inge bandy på TV4sport som de stod på datan.. Men de står 2-1 till Bollnäs just nu iallafall! :)
Skriver sen! Pusshejj!


Ut i skogen ba sådär.

Tog en sväng till min kära morfar idag, hittade 2 otroligt fina bilder på mig & mamma. thhi.
hursomhelst, min söndag kommer vara så att jag sitter bänkad framför bandyn sen blir det en 3 timmars lång film. Hoppas ni får en grym söndag. pusshejj!

bästavän ♥

Finns liksom inga ord, du är så jävla bra & jag älskar dig.

nu såå! drar ut till mina fina vänner..

hoppas ni får en lika grym kväll som jag kommer ha. tjaaao!

we like to sleep all day, and party all night!

tjejmiddagen var helt sjukt grym igår och jag tror aldrig jag har skrattat och skrikit så mycket på en kväll alltså! haha! De var riktigt mysigt iallafall! vaknade nyss och ska ta och duscha och så sen får vi se vad som händer. ikväll ska jag iallafall träffa lite folk & ha kul. Vi hörs senare!
2 otroligt heta från igår!

Tagga simning imorgonbitti!

Köpt en ny bikini, rosa - älskar den. Nu ska vi köra på simning i 2 timmar sen 2 lektioner i skolan.
så nu taggar likbleka jag simhallen. ha det så bra så hörs vi imorgon natt.. pusshejj!

LYSSNA, JAG ÄR KÄR.

min bästvän har återigen gjort en låt - jag älskar den ♥
lyssnnnaaaa!

Bloggtips hörrni!

Killen är sjukt skön och bloggen är grym, snygg är han också - dock är han homosexuell och har pojkvän så lär väl ge upp tankarna, haha!
så klicka er in här tycker jag!

mina babes ♥

Jag börjar få sån sjuk nojja. Jag tycker att det ska bli skönt med lite nytt, men jag får panik. Om 90 dagar lämnar vivårat underbara gäng och vi splittras allihopa - så sjukt sorgligt så ni anar inte.. 10 år på samma ställe & nu bara lämna allt och börja på ett helt nytt ställe och vara minst. Nu ska vi ta vara på den sista tiden i skolan tillsammans. Sommaren är planerad och jag hoppas att det blir lika bra som jag tror. kärlek till mina finaste

Kvällspromenad med mina finaste.

Var nyss ute med Calle, Ellen & Tim på en kvällspromenad, var ute i 2 timmar och snackade om allt möjligt. - hade fler bilder men tydligen så vill inte min data sammarbeta. tänkte bara uppdatera lite. pusshejj ♥

Somebody that I used to know.

Hej på er. Avklarat den jobbigaste dagen på veckan. Har nu 2 lektioner kvar bara & även en simlektion.
& nä jag är inte som er andra och skyller på mens för att slippa det eftersom att jag vill bada. det ska bli grymt kul med mina knäppa kompisar.. haha! Men först ska jag till tandläkaren och fixa lite grejer. Sen på kvällen ska jag hem till min fina vän Cassandra på middag. Blir grymt! får se om vi drar vidare sen också. Hoppas ni har haft en grym torsdag, min har väl varit sådär. rätt galen. Vi hörs imorgon om inte senare ikväll. pusshejj!
bild från idag.

Tagga simning!

Köpt en ny bikini, rosa - älskar den. Nu ska vi köra på simning i 2 timmar sen 2 lektioner i skolan.
så nu taggar likbleka jag simhallen sen kör vi. ha det så bra så hörs vi imorgon natt.. pusshejj!

goodnight babes.

Gjorde nationella, tog väl 3 timmar sammanlagt med labrationsrapporten och det. Sen vidare till Sollentuna Centrum och firade Calle, thaimat - galet gott. Sen shoppade vi lite, köpte mig en bikini, vilket är behövligt eftersom att jag ska till simhallen med skolan på fredag.. skönt att slippa språk och det. haha.Sen blev det pulspass med mamma, tro mig, det var inte lite jobbigt. Men det behövdes de med. Nu har jag precis kollat big brother och ska bädda ner mig med min babe.. ja hörrni, nu pratar jag om min mobil. Godnatt på er! vi hörs imorgon!

3 bilder från idag.

Right know:


pluggapluggaplugga - nu tar jag en paus och käkar lite, sen.. plugga ännu mer.
älskar verkligen mitt liv..?

Summer feelings baby.

Avklarat två dagar i skolan. vilket innebär att det är tre kvar, dock är det halvstudiedag imorgon, alltså har vi nationella vid halv nio sen slutar vi vid elva. På torsdag är det vanlig dag och fredag simhallen och två lektioner. sounds great. Termometern står på 10+ och det är riktigt skönt ute. Trots att jag vill lägga mig & sova nu så trotsar jag min trötthet och bänkar mig framför kemiboken och skriva & klura lite, jag kan ingenting.. haha, Sen ut och springa ett tag. Skulle bara berätta att jag lever, ha det så bra sålänge!
Inte för att skryta men .. min pappa är rätt snygg faktiskt. thih.

Jag finns nu på youtube bitches.

Efter lite tjat & sånt så har jag nu lagt upp några videos, från lite olika tillfällen..
Jag är medveten om at tdet låter rätt knäppt ibland, men jag skyller på min sjuka scenskräck.
Men gillar ni inte, kommentera in ens. puss på er.

Läs ..

på något sätt har jag lyckats få ett helvete till liv & vill rent ut sagt bara bort från allt.
ta en paus från livet, kan man det?
Jag tar min mammas råd och lägger bloggen och allt annat åt sidan ett tag. Just nu finns det inte en människa som klarar av mig tror jag, brister för minsta lilla.
Men är tillbaka inom kort, uppdaterar på facebook när jag börjar blogga igen.. Kram på er.

bilder från dem senaste dagarna.


finns inget bättre just nu, lyssna hörrni.


home babe.

Hemma idag, är inte sjuk. men eftersom de verkar som att jag är påväg in i en sjuk depression eller nått så vart det inte speciellt mycket sömn inatt, tror jag sov en timme. har ingenting annat att berätta, det blir inge bra känner jag. bara deppigt. vi hörs!
ta mig tillbaka, vill bara bort.. ett tag iallafall..

dear god..

jag tänker inte lägga ner tid på ett inlägg här för jag är verkligen inte på humör, men jag lever och kommer uppdatera när allt är bra igen. Sålänge får ni stå ut. Jag har liksom tappat allt just nu. Legat i soffan efter skolan och sovit med avstängd data och telefon för att jag inte har orkat med allt. Men nu kan jag nås på mobilen om det är nått.
vi hörs!

gammal bild från arkivet.

word.

Alla känner varann
alla snackar skit om varann
alla ljuger för varann
allas hemligheter blir till nyheter.
Det du inte vet om dig själv - vet alla andra
Välkommen till Sollentuna.

godnatt!


word.

Everyone says that love hurts, but that´s not true. Loneiness hurts. Rejection hurts. Losing someone hurts. Everyone confuse these things with love, but in reality love is the only thing in this world that covers up all the pain and makes us feel wonderful again.

bilder från helgen, del 2:

bilder från skoteråkningen med Alle & hans kompis, kan ju säga att vi hade tur med vädret.
Helgen har varit den bästa på väldigt väldigt länge & det känns riktigt jobbigt att gå i skolan imorgon, vill egentligen bara vara med mina fina vänner på landet och ha det mys, men det är snart lov igen. Orkar inte skriva nå mer nu, pusshejj.

bilder från helgen, del 1:

bild1: kinamat i Bollnäs / bild 2: hittade en bild på mig och kusin för 2 år sen, då jag mådde som allra värst. Hade så sjuka tankar om mig & min kropp.. så bilden påminner om så sjukt mycket. min fina kusin och jag på juldagen när jag var barnvakt åt mitt lillgos ♥
Bilden över är från idag, vi tog bilen upp på ett berg och till en sjö, underbart!
också från idag, jag & pojkarna. hihi

Grattis i efterskott Moa ♥

Igår skulle denna otroligt fina tjej fyllt år och jag kan inte säga nått annat än grattis Moa.
hoppas du har det bra där uppe, ♥

lånar bilden från anna

fucking pain.

det går aldrig över, det är som att nån strör salt på såren hela jävla tiden.
men nu lägger jag mig för jag ska upp tidigt imorgon och ska på äventyr med mamma, vi ska hitta i & till edsbyn. spännande. Bilder och sånt skoj kommer imorgon eller nått. Godnatt!

bara för att jag är så sjukt cool!

true shit.

Om du är förälskad i två, välj den andra, för om du var förälskad i den första skulle du inte fallit för den andra..

jag lever! lovar..

har haft fullt upp bara. kom upp till kilababa igår, sen var jag ute på äventyr med danne,oliver och jesper. Tur som vi har så har ju jesper körkort så vi drog in till bollnäs :) sen gick vi ett varv på byn & pratade lite. Idag var jag också i Bollnäs men köpte inte så mycket, kollade mest & klockan 7 drar jag till venedig och käkar med wiwwi - skitsnack och allt sånt härligt blir de ;) haha. Sen imorgon drar jag till edsbyn ett tag och träffar Alle så ah, uppdateringen suger ju men vädret är grymt och jag är på landet så tycker nog faktiskt vi skippar bloggen ett tag. Är tillbaka på måndag, då även skolan börjar. Ha det bra! pusshejj!


RSS 2.0