Världens bästa ♥

Pappa, jag älskar dig. ♥

godnatt.

inte min dag idag, alls. godnatt.

trött tjej, ohyes.

Endast en enda uppsats kvar nu och en redovisning, uppsatsen ska vara inne på måndag, plus att den är lätt att skriva. Känns så jävla bra. sista uppsatsen i nian alltså. det här året har varit förjävligt med läxor + att jag har blivit bedömd helt fel i vissa ämnen, hatar min jävla skola alltså. men snart är det över. yeah, och om endast några dagar är de bal också, dock blir det ingen limousine som planerat, fuck. Jajaajaa.
hare bra nu! pusspuss

fuck this.

Nu är det alldeles för mycket på en och samma gång. Somnade vid tre och vaknade åtta. Jag har en huvudärk som inte kan förklaras i ord, jag har även lyckats ligga hukad över toan, ja jag delar med mig av all information. Stress och hemskt mycket att göra + lite sömn innebär att jag får sjuk migrän och just nu vill jag typ försvinna. Min lillasyster är bara för go som ger mig mat och tar hand om mig, hon vet väl hur jag blir. har flera inlämningar och presentationer på fredag, jag orkar verkligen inte! trots att de är sista veckan så tar det här kål på mig. Plus att det endast består av diskussioner och tjafs i skolan. Nä nu vill jag här ifrån ett tag känner jag.. vi hörs senare!

14 dagar kvar på min skitskola.

matteprov imorgon, soinlämning och redovisning på fredag, teknik till fredag och kinesiska muntligt på fredag.
Sen är jag klar med allting i 9:an, vet ni hur skönt det är eller? sen har vi cosmonova, gokart, avslutning, bal och även fotbollsmatch på schemat. Det gäller bara att ta sig igenom dessa inlämningar, vilket inte är det lättaste - orken är verkligen helt borta just nu. Men ska sätta på en film nu sen blir de väl plugga. tjaaao.

10 saker..

1 - Jag börjar alltid. alltså alltid skratta i väntrum och typ utvecklingssamtal för att jag får panik av tystnaden..
2 - Jag dricker alltid juice med sugrör för jag har fått för mig att de smakar godare så..
3 - jag har otroligt lätt för att gråta.
4 - Jag älskar att umgås med killar, det är så fruktansvärt "lätt".
5 - Som dem flesta redan vet så har jag sjuk fotfobi.
6 - Jag har svårt att lita på folk sen mitt senaste förhållande, de finns alltså inte många som jag faktiskt berättar saker för.
7 - Nått som irriterar mig nå sjukt är en smiley som folk jämt skickar i sms, denne jäveln.. skicka inte skiten till mig!
8- Jag trivs mycket mycket bättre uppåt i landet än här hemma, hade utan tvekan flyttat upp om jag fick chansen.
9- Hade jag haft pengar hade jag haft en cross nu - min dröm typ. haha, det trodde man inte va?
10 - nu är det brist på fantasi här men jag säger tremänning och inte syssling.
intressant, huh? ;)

If someone hates you for no reason, give that motherfucker a reson.

-

lite club play bilder - mer kommer!


Svar på frågestunden.

nu ni, är det dags igen. de spelas en låt i slutet så ni inte har på högsta volym, lyckades med de när jag tittade igenom den, haha och som ni förstår spelades den här in tidigare idag.

Morsdag idag hörrni!

Jag älskar dig så otroligt mycket mamma, finare kvinna finns verkligen inte.
Ha en underbar dag nu, de är du värd!

oj så gamla bilder, men ajaaa.

men tjenare snygging, hänger du här?

Goodmorgon alla goa människor!
Jag är vaken och är på bästa humöret, mina ben är dock kaos tack vare alla mygg igår.
Men nu ska ta och fixat till mig lite, klä på mig och så sen får vi väl se vad som händer,
klockan sju så drar jag iallafall till Club Play, VIP biljetter jaaao.
haha tycker de är grymt, så blir det när ens baldejt och bästavän är dj denna kväll.
Kom dit ni också! Era biljetter kostar bara 100:-
ääh men vi hörs senare! Imorgon kommer svaren på frågestunden upp också!
tjarååå!


grym kväll!

Spenderade kvällen på översjön med ett gäng grymma människor. grillning & bara mysa på var det som stod på schemat. riktigt lyckad kväll med riktigt bra väder, dock åt myggorna upp oss där ett tag.lägg märkte till mina otroligt fina foppatofflor på bilderna som kommer upp, så blir de när man har helt sjuka skavsår..
men nu ska jag sova & imorgon kör vi igen, club play!
hare gött'

några bilder från idag,

30 grader ute, vilket innebar torparängen med ett helt gäng, bad, picnick, musik och skitsnack - de är nu jag välkomnar sommaren för den är fan här! Måste plugga vidare nu men vi hörs imorgon eller nått, hare gött!

Life's too short to be anything but happy.

.

ett tips, lyssna.

han är för bra han, Mat Kearney ♥



sun is up, move your body.

Hellu!
somnade halv sex imorse tack vare min äckliga mage som kaosar typ varannan dag nuförtiden. Jag fick sådär en halvtimmes sömn, sen ringde klockan och jag insåg att det var "operation dagsverke" idag, vilket innebar att jag kunde sova vidare till 1 och sedan måla staket i några timmar. Nu är färgen slut och staketet målat och jag ska sätta mig ner och göra dem 3 uppsatserna som ska vara inne på fredag och nästa fredag. märks att betygen sätts nu, det är förjävla mycket just nu alltså. Men först ska jag kolla lite film på datan ute i solen, haha, skjuter jämt upp pluggandet meeen vafan, 30 grader ute ju! hare gött hörrni!


du är för bra du hjärtat!


Stoffe levererar..

hittat något som är värre än Mange Makers... STOFFE. riktigt skön men att folk seriöst tycker han är bra är ju bara sjukt.

äntligen är dem hemma, mina älsklingar.

Jag är mer än kär alltså, så jävla perfekta!

We don't sleep when the sun goes down.


Nu kör vi igen hööörrni!

Kommentera med en eller flera frågor om nått du undrar så svarar jag i ett videoinlägg senare, fråga på ba! vaaad som helst.


Måndag 21 maj.

Köpt mig ett par balskor - score!
25+ ute och vi är instängda i den här skolan.. bara en lektion kvar dock - kämpa kämpa.

jag är heeemma.

Vi gör såhär för att sammanfatta långhelgen, det här har hänt:

Onsdag: tåg upp med systeryster, spenderade kvällen i en bil i Bollnäs, åkte runt runt. Sov hos fam. Brinley.

Torsdag: Spenderade dagen hemma, gjorde inte speciellt mycket, kollade lite fotboll och så - senare bjöd jag alla killar på MAX, bra snäll jag! sen vart det även den här kvällen, åka bil i Bollnäs. Spenderade även denna natt hos Brinley.

Fredag: Dagen var rätt seg, hände inte alls mycket förns på kvällen då jag och några friends drog på 3trappor, hade det gaalet kul, även fast det vart lite småkaos där ett tag, haha. Även här blev det nattkäk på MAX.

Lördag: firade lillasyster hos farmor och farfar med släkten, riktigt mysigt. Fick träffa lillkusinen också! Drog igång lilla fyrhjulingen och pappas cross. Sedan drog jag och mina pojkar till Söderhamn för lite Cruising, galet kallt men det var helt okej det också. och väääänta - nattkäk på MAX.

Söndag: Vaknade sjukt sent, packade lite och sen drog vi hemåt till Stockholm igen, det bästa är väl att det ska vara 20 grader och sol heeela veckan. yeeeah.
Jag har träffat helt sjukt mycket nya människor, har haft det galet bra - lite småjobbigt också men inget man dör av.
här får ni lite bilder:

Nu jävlar hjälper ni till!

Gå in och tryck "gilla" så är ni hur gulliga som helst, min fina vän måste få mer hjälp. puss på er!
klicka här, eller här, eller här, eller här

En lögn blir lätt en sanning när den kommer inifrån.

-

Hey baby, I'm gonna leave you now.

Packat klart och imorgon drar jag till Hälsingland och stannar där till Söndag så uppdateringen kommer ju suga, meeeen ni klarar er nog. Nu ska jag kolla klart på big brother sen blir det faktiskt sängen för mig!
Ni får ha det så bra dem här dagarna så hörs vi när jag har tid! puss på er! ♥

Svar på tal!

mickis om .:
guuud vad fint hår du har!! & bra blogg oxå :D 
jag undrar om du har nåra bra hårtips? hur ofta tvättar du ditt hår & hur ofta klipper du topparna? :) färgar du något? sjukt fint somsagt! kram

Tack vad gullig du är! :)
Njaee, har inga tips så kanske..  jag tvättar håret ungefär 4 gånger i veckan, alltså inte varje gång jag duschar och klipper mig gör jag typ aldrig för jag har aldrig blivit nöjd, så är lite anti frisörer, haha. Jag har blekt håret några gånger, vilket gjorde de rätt slitet men annars kan jag väl bara tipsa om att sova med fläta! :)
kram på dig!

.

helt galet trött tjej. bara 2 lektioner kvar, kämpa kämpa..


Cry me a fucking river, bitch.


-

godnatt. imorgon blir de packa satan sen drar jag uppåt i landet på onsdag, underbart! tjiiing.

ta mig tillbaka - helst nyss.

Lillbruttans födelsedagsmorgon ♥

Grattis ännu en gång min 12 åring, jag älskar dig ♥

Fall seven times, stand up eight.

Tänkte bara uppdatera med att jag har bakat 3 kladdkakor tills imorgon, jag har även tagit ett bad och hunnit med en film. nu blir det karatefylla tills jag däckar. godnatt.

måste bara..

säga någonting som jag inte kunnat sagt tidigare.. att jag mår så jävla bra.

just nu är det så mycket som händer, det är så otroligt skönt..

  • Kilafors - vi börjar väl med de då, på onsdag drar jag och syster upp till kilafors och tar långhelg, om allt blir som planerat spenderar jag 2 nätter hos familjen Brinley, sen kommer resten av familjen upp på fredagen.
  • Om bara 23 dagar har vi niansbal, som jag seriöst har väntat på hela högstadiet. haha. det enda som är kvar där är boka limousinen och köpa skor!
  • Om ungefär 30 dagar är det även skolavslutning, vilket innebär att båda niorna splittras, efter 10 år tillsammans, hur jävla sjukt är inte de? ändå otroligt skönt att slippa min skola som seriöst spårar, tycker den bara blir sämre och sämre.
  • Snart är det Club Play och jag ska se min bästavän vara DJ, vilket jag tycker är rätt ballt, så grym! kom dit ni också, biljetter kostar 80:-
  • Efter sommarlovet blir det förmodligen en resa utomlands, eftersom att de inte blev nått nu i Maj som vi tänkte först..
allt känns så jävla bra, bara tanken om ett långt sommarlov uppe på landet och här hemma med mina fina vänner, sena sommarkvällar och ha det så jävla bra gör mig otroligt glad. Men först måste jag ta mig igenom dem sista dagarna i skolan och dem sista nationellaproven, därför kommer uppdateringen inte vara speciellt bra. Men de tror jag ni förstår faktiskt.. åh låt dessa dagar gå fort nu!
bjuder på lite härliga bilder från i somras:

helg förfan!

hela dagen har sett ut så att jag har, sprungit, hoppat, kastat, stött - tror ni förstår att de var friidrott vi har sysslat med, började med 2 varv i spåret, vilket är 4,8 km om jag minns rätt, gick väl en del också tack vare min kondis men tyckte ändå jag var duktig, musik i öronen så blir det en helt annan sak. Slutade typ nyss och nu ska jag hoppa in i duschen. På schemat står det Indiskmat och även hockeykväll med min käre pappa, låter grymt.
& vi hörs senare, pusshejj!
bjuder på 4 stycken bilder från idag som ligger uppe på instagram:


Grattis älskade lillasyster!

Grattis på 12-årsdagen pruppunge , hoppas du får en grym dag!
Jag älskar dig ♥

-

godnatt hörrni!
2 bilder från landet i vintras.

Mange Makers

Som nästan alla vet så avskyr jag Mange Makers, alltså nå sjukt, spelas deras låtar klarar jag knappt av att höra dem. Låter sjukt men sant. Men nu har dem gjort en helt okej låt, tycker den är mycket bättre än dem andra. lyssna vettja, kolla helst videon samtidigt, den är grym! ;)

Give it to me baby.

Dagen spenderade jag i skolan, gick till 12 sen hem och fota lite som ni kanske ser på bloggen. haha.
Sen har jag legat och kollat på Rebecca & Fionas dokumentär typ i timmar, dock har jag sett avsnitten förut men ändå. Sen drog jag och köpte myrmedel med mamma eftersom att dem där äckliga krypen har tagit över vårat hus. Just nu kollar jag på en dokumentär om unga mammor i Sverige, ska kolla på det nu sen lägga mig, imorgon ska jag upp tidigt och fira lillasyster som fyller hela 12 år. hare bra sålänge så hörs vi nog senare, pushejj!

Fuck it, I´m young.


put that a$$ to work


IT'S ALWAYS GONNA BE THERE, ISN'T IT? YOU AND ME.

-

- stay with me -

Legat i sängen hela dagen och känner mig sjukt klen, hoppas på att det inte är så att jag snart blir sjuk. Har även haft de riktigt jobbigt med min mage, sådär så man vill lägga sig ner och dö typ, men tagit medicin och lagt mig ner framför en film nu och hoppas på att de går över. två dagar kvar sen helg, vilket innebär endast en vecka kvar innan jag äntligen får komma upp till mina pojkar uppe i norr, om jag inte åker upp redan på onsdagen och bor hos farmor. Nu ska jag kolla filmen, vi hörs senare. Annars imorgon. pusshejj!
bjuder på några bilder från i Somras.

Onsdag 9:e maj.

hej på er. Vaknade vid nio, tog mig till tandläkaren och sen nu är jag hemma. Är ledig idag av olika anledningar, galet skönt tycker ja. Min käre mamma vill att jag ska städa lite så får väl se om jag är en ängel, men först - sooova. pusshejj.
image descriptionimage description

Lär känna mig lite bättre?

Sju fakta
Hemstad/ort: Stockholm
Hårfärg: blond!
Längd: 165 tror jag.
Ögonfärg: blå:a
Humör: Glad såklart.
Vänster eller högerhänt: högerhänt
Tio saker om ditt liv
Har du nånsin varit kär? - jajjemen!
Tror du på kärlek? - Aarå.
Har du gjort något inom kärleken som du verkligen ångrar? - ja, det har jag nog.
Har du någonsin fått ditt hjärta krossat? - Ohja, det har hänt.
Har du någon gång krossat någon annans hjärta? - Säkert.
Har du nånsin blivit kär i din bästa vän? - nä, inte kär precis.
Har du nånsin tyckt om någon utan att tala om de för honom? - aa
Är du rädd för att starta ett förhållande med någon? - inte rädd alls.
Har du nånsin haft en hemlig beundrare? - det vet jag inte, kanske?
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? - Nej.
Tio saker
Kärlek eller pengar? - båda.
Vin eller öl? - helst inget av de men vin då om man ska välja nått.
Dag eller natt? - dag.
One night stand eller förhållande? - de är väl mysigt med förhållande, men ah.
Tv eller internet? - internet
Pepsi eller cola? - Cooola.
Vild fest eller romantisk hemmakväll ? - wild and crazy baby! fast, självklart är det skönt med mys ibland också.
Färgfoto eller svartvita? - beror på..
Telefonkontakt eller face to face? - face to face.
Bilddagboken eller facebook? -  Fejsboken.
Nio har du någonsin
Har du nånsin blivet upptäckt när du smitit ut? - nä, har aldrig hänt.
Har du nånsin viljat ta livet av dig? jo. men det var längesen de.
Har du nånsin gjort något du ångrar? - säkert nått litet men inget stort så.
Har du hoppat bungy jump? - nej det har jag inte.
Har du nånsin varit med i en olycka? - Hm.. vet inte.
Har du nånsin ätit en hel tårta? - nej, uscha.
Har du nånsin önskat att någon ska göra sig riktigt illa? - har jag säkert! ;)
Har du nånsin gått på bio ensam? - nej det har aldrig hänt, haha.
Har du nånsin tyckt att världen suger? - Jorå!
Tio  K ä n s l o r
Saknar du någon just nu? - ja ohja"
Är du glad? - absolut!
Är du fundersam? - lite kanske.
Är du uttråkad? - nej, skönt att inte göra nått.
Är du tysk? -  vad har de med känslor att göra? - men nej
Är du italienare? - vad har de med känslor att göra? - men nej
Är du finsk? - vad har de med känslor att göra? - men nej
Är dina föräldrar fortfarande gifta? - nej, varken gifta eller skilda - förlovade
Gillar du någon just nu? - klart att jag gillar nån, men i kärlek? njaae.
Om dig:
Hur mycket är klockan just nu? - 15.54
Namn? - Matilda Wallin
Hur många barn vill du ha? - runt 2.
Vill du gifta dig? - hm, jarå men inte för tidigt.
Rullar du spaghettin eller skär du den? - båda, men oftast skär jag den.
Har du ätit sushi? - yes och jag hatar de.
Favoritglass? - Sandwich, lääätt!
Hur många olika sorters flingor har du i köksskåpet? - inga alls.
Fyra Grejjor
Har du någonsin blivit jagad av polisen? - yes, men inte mig dem var ute efter.
Har du en hund? - Nej det har jag icke.
Sover du helst själv eller med någon? -  beror väl på med vem, men helst tillsammans med nån, såklart.
Tror du på spöken? - Haha, jaa faktiskt.
S k u l l e:
Skulle du vilja vara längre? - nej!
Skulle du vilja kyssas nu? -  varför inte?
Skulle du vilja dricka dig full nu? - nej.
Kan:
Kan du röra på öronen? - nej
Kan du slicka dig på näsan? - kan nästan, shit!
Kan du kolla i kors med ögonen? - Aarå!
Kan dina föräldrar lita på dig? -  jomen, till en stor del, sen är det väl vissa saker man måste ljuga om.
Kan du låta bli att prata på 4 timmar? - ja, när jag sover men annars kommer de inte gå.
Kan du va på en fest utan att dricka?- ja de är klart.
Kan du tänka att pierca dig i naveln? - kan tänka mig men inte speciellt sugen nu faktiskt.
Kan du suga? - öh, ja eftersom att de typ var det första jag lärde mig när jag föddes så, självklart!
Kan du låta bli att spendera pengar i en affär om du har pengar? - jarå!
Har:
Har du någonsin ljugit för dina föräldrar? - yes..
Har dina föräldrar sagt att dom älskar dig? - absolut!
Har du syskon? - yes, ett.
Har du någonsin haft sex med någon? -  jo.
Har dina föräldrar ljugit för dig? - haha jarå, det har hänt!
Har du redan tröttnat på dom här frågorna? - aadu!
Har du borstat tänderna den senaste timmen? - senaste timmen? imorse.
Har du pussat någon som är fyra år äldre? - alltså.. njae typ 3 år
Har du haft sex med någon som är tre år äldre? - maybe baby
Har du haft ett förhållande med någon som är fyra år äldre? - nejnej.
Har du ljugit på någon fråga än då? - nä, då känns de onödigt att ens göra skiten.
Vem:
Vem älskar du? - familj. vänner.
Vem hade du senast sex med? - vill ni gärna veta va?
Vem vill du bli full med? - haha knepig fråga du!
Vem är den bästa artisten/gruppen? - Daniel adams ray, Oskar Linnros eller Norlie & KKV - lätt.
Vem pratade du senast i telefon med? - Maamma.
Vem är snällast i världen? - jaag ;)
Vem vill du prata med? - ingen, jag ska titta film nu.
Vem sov du senast med? - vet faktiskt inte, haha.
Vem vet allt om dig? - ingen vet allt.
Vem hatar du mest? - hata är ett starkt ord du.
Vem kramade du senast? -  Tim
Vem kan berätta allt för dig? - jadu, alla kan om dem vill de.

2 sköna spotifylistor.

tänkte dela med mig utav 2 spotifylistor jag är ägare av, för alla er som gillar lite blandat sådär.
Sleepmode - bästa sovlistan, lätt
eller
Typ bästaaa - lite blandade låtar sådär.


tack & hejj, nu ska jag forstätta med pluggandet!

.

Isn't it ironic? We ignore those who adore us, adore those who ignore us, hurt those who love us and love those who hurt us..

.

.

med denna bild säger jag godnatt, puss på er!

Remind yourself that it's ok not to be perfect.

.

2 gamla kommentarer.

Eftersom att jag inte har bloggat så såg jag dessa kommentarer nu, bättre sent än aldrig!

Ida om en dag är du min. tro mig.:

Vart har du köpt linnet? :)

Svar: tröjan är köpt på salt :)

 

Lisa om .:

hörde att din förra pojkvän var otrogen? jag har gått igenom samma sak nyligen och undrar hur du tog dig igenom det? hur mår du idag och hur känns det, har du svårt för att träffa nya och så? tacksam för svar..

fin blogg förresten!

 

Svar: Hej tjejen, det stämmer. jadu, har inte riktigt tagit upp det här för att jag känner att det inte har angått er men nu är det ett tag sen så kan väl de nu då. Jag mådde otroligt dåligt och allting var typ kaos, tror inte riktigt man förstår hur de är förns man varit där själv. det var förjävla jobbigt. Jag ska nog inte ge tips eller så utan det gäller nog att du själv tar dig igenom det på ditt sätt, det enda felet du kan göra är att lägga skulden på dig, vilket jag gjorde, det gjorde det bara värre kan jag lova. Sen om ni ska fortsätta erat förhållande är väl upp till er men jag klara de det inte, jag tycker man ska kunna lita på den andra utan problem, annars är det bara skit. Jag har inte alls svårt att träffa nya, lita på dem är svårt men annars så är det inga problem. det hände, jag mådde skit men nu mår jag hur bra som helst, och det krävs mycket för att jag ska må dåligt istället, vilket är skönt. Glöm inte bort att du har dina vänner också.
Tack vad gulligt av dig, skriv till mig på facebook om du vill nå mer. kram!

I´m back bitches!

Jag lever! men jag är otroligt dålig på att blogga bara. haha.
Spenderat helgen med mina finaste, i fredags var vi somsagt på LMFAO, vi och 15 000 andra, det var kaos ett tag där med biljetter och skit. Köpte mig ett kort på grönan som jag skulle ha i sommar, vad tror ni händer? tappar skiten, så ah.. får köpa mig ett nytt senare i sommar. haha. Iallafall, det var så jävla grymt & ni som inte var där missade nått kan jag lova! I lördags drog jag och bowlade och käkade på O´learys, riktigt mysigt. Kvällen slutade väl inte riktigt som planerat. Jag och 2 brudar cyklade till Rotebro och träffade lite folk sen hem och kollade film. Idag har jag råpluggat, ändå kan jag ingenting. känns bra, prov på tisdag. Men nu är det typ 5 veckor kvar så!
tänkte bara berätta att jag lever och vad jag har haft för mig. hare gött! pusshejj!
lite bilder som är tagna i helgen, med min ajfååån:

jag älskar dem här..

så sjukt alltså, några som jag diggar dårå:


svar på tal, eller nått. haha.

Anonym om bara för att ni ska ha nått att läsa..:
alltså det här låter säkert konstigt, men du ser ut som en tjej med ett riktigt fult mellannamn, hehe. 
kan inte du berätta i ett inlägg vad du heter? alltså hela namnet?
svar:
hahah! det här måste vara den sjukaste frågan någonsin, alltså vaa? haha, jo visst kan jag de?
Anna Matilda Elisabeth Wallin är hela mitt namn.. haha cp.

bara för att ni ska ha nått att läsa..

KÄRLEK:
Är du kär just nu? – skulle inte kalla det "kär"
Har du någon kille just nu?- Näruu jävel.
Har du dumpat någon?- Ja det har jag gjort.
Har du sagt att du gillat någon för skojs skull? – haha nej, det tror jag inte.
Vem kramade du senast? – Måste vart min mamma då.
Är det okej att din kille hånglar med en annan tjej? – långt ifrån okej.

SKOLA:
Är du duktig i skolan? – helt ok, hoppas jag.
Har du bra betyg? – för att vara mig så - ja.
Har du fått göra om ett prov någongång? – hm.. 1 prov vad jag kan komma på.
Har du fått ett bra resultat på ett prov? – njae, inte precis.
Sköter du dej i skolan?- Försöker väl.
Har du tuggat tuggummi under skoltid? – Yes.
Haft mobilen på lektionstid? – Hehe..
Fått skäll av en lärare för att ha snackat i telefon? – Närå.

FAMILJ:
Du bor tillsammans med dina föräldrar? – Yes, det gör jag.
Trivs hemma? – Aarå, det gör jag
Har rymt hemifrån för att du inte orkat med familjen?- Nä
Har skrikit och slagit din mamma? – Inte slagit, aldrig men skrikit har jag.
Har fått en rejäl utskällning på sistonde? – Hm, nä
Vem betyder mest för dej i din familj? – Allihopa!
Du älskar din familj oavsett vad som händer? – jadå.

VÄNNER:
Du har vänner? – Ja? haha
Du brukar vara med? – Olika.
Vem/vilka var du med sist? – Hm, skolan då - så typ alla.
Älskar du dina vänner hur dom än ser ut? – Ja men självklart?
Är det okej att ha kill-kompisar? – absolut!
Har du pussat någon av dina kompisar? – jaa klart!
Skulle du kunna döda någon av dina kompisar? – ja men gud, allihopa..
Har du blivit av med någon vän på sista tiden? – hm, njae.. tappat kontakten skulle jag väl kalla det.
Har du fått nån ny kompis denna månad?- 3 maj idag så näe.

FJORTIS:
Du sminkar dej varje dag? – Nej, men nästan varje dag.
Tar kort på dina bröst? – Gör inte alla det? haha nej.
Super dej packad varje helg? – Haha ohyes! nej..
Du plattar håret och har en typ av fjortisfrisyr? – Plattar, ja.
Ditt hår e knallblont? – blond men inte knallblond.

ALKOHOL:
Har druckit alkohol? – Ja.
Brukar du dricka alkohol? – varje dag, varje timme, varje minut - alkis.
Har du druckit öl? – Ja.
Tycker du om öl? – Nej.

KRIMINELLT:
Är det okej att vara kriminell? – nej.
Vill du bli kriminell? – mer än gärna!
Varför gör du sånt här? – Va?
Skulle du sno en bil om du inte orkade gå hem? – haha, vilken fråga - näe?
Har du suttit i fängelset? – Inte det!
Vill du hamna i fängelset? – finns det dem som vill de? haha.

DÅLIGA TIDER:
Vart på dåligt humör den senaste tiden? – Nej tvärtom!
När grät du senast? – idag, haha.
Du har gråtit över en kille? – Men oj, jadu det har hänt!
Vem bråkade du senast med? – jadu.


"Ladies night"

Idag var det "Ladies night" i Stinsen, vilket innebar massa rabatter och annat skoj. Dock utnyttjade jag inte de här speciellt mycket eftersom att jag bara hittade grejer i dem butiker där dem inte hade nått erbjudande. bra där.
Kom hem och skulle köpa balklänningen, så var det slutsåld, igen. fml..
Aja men några hundralappar rök idag och jag har, ännu en gång handlat underkläder - är ni förvånade? haha. vart dock mest presenter till min kära lillasyster som snart fyller år! men det här köpte jag till mig själv:
pusshejj!
sitter som en smäck ;)

nu går jag och sover, godnatt hörrni.


och jag ska sova så sjukt jävla bra. imorgon är det nationella, muntligt i matte. sjukt knas. aja hare gött.

ärligt brudar, lägg ner..

Nej ärligt tjejer. Nu kommer vissa ta åt sig det är jag helt hundra på, och det är bra eftersom att det är meningen. Har skrivit om liknande saker förr en gång, men tänkte ta det igen.
Nu räcker det med det här jävla tjatet om vikt. Det är inte okej att fejka att man har problem, vissa leker genom att säga att man tycker man är jättetjock och sen skäms man inte alls över sin kropp - de kallas uppmärksamhet.
Sen har vi dem som har problem och inte alls klarar av att visa sin kropp, där har vi dem som verkligen har problem och som verkligen mår dåligt över det.
Men ärligt tjejer att gå runt och säga att man inte kan käka en pizza för att man är för tjock men att sen gå runt eller lägga ut bilder när man är i bikini är okej? jag förstår inte grejen, alls. och jag tål inte att folk på något sätt tycker det är ballt att ha problem med maten och vikt. det finns ingenting som är ballt med det, det finns absolut ingenting som gör så att man ska fejka att man ex. har ätstörningar. Tro mig, jag vet. det är inte nånting att "leka med".
Skärp er vafan, antingen så visar ni upp er och är stolt över hur du ser ut och säger fuck off till alla haters eller också så mår du verkligen verkligen dåligt, och då ska du försöka få hjälp med att fixa det. Lägg ner den här jävla dubbelmoralen ni har. Det finns så många andra sätt att få bekräftelse på än att säga att man är tjock och att man inte kan äta vissa saker.
Det roliga är att nu kommer folk kommentera om mig eftersom att jag själv har varit i sitsen och verkligen mått dåligt över min kropp. Men just idag är jag glad över hur jag ser ut, skulle vilja gå upp några mer kilon på benen, det är ett måste för mig. Men jag kan mer än gärna lägga ut en bild i bikini, bara för att. Jag varken skäms eller vill ha kommentarer om hur jag ser ut. Jag är stolt över min kropp just nu. det borde fan alla vara, skit i vad alla andra tycker, huvudsaken är ju faktsikt att du är nöjd.
Det är erat liv, ni gör som ni vill. jag vet. Men jag säger det bara en gång för alla. att fejka att man har ätproblem eller ätstörningar på olika sätt är inte ballt, på något sätt. så, lägg ner det bara.. Lek inte med någonting som vissa lider av.

tack för mig, godnatt.

Just idag saknar jag mitt lillgos nå sjukt,



åh, lilla lilla du

dem senaste dagarna..

Underbara dagar.
Spenderade hela helgen med mitt goa gäng, dock vart det kaos och saker blev snodda. men jävligt kul hade vi! Sen har solen varit framme nästan varje dag vilket innebär att jag har legat ute och solat, yeah.
Har köpt mig ett par nya ballerina & även en tröja. Igår på Valborg, blev det jävligt mycket moppeåkande och även middag med 3 utav mina fina vänner - pojkarna bjöd. hur mysigt som helst! helt galna dagar med mina underbara vänner. Jag kommer börja blogga bättre, lovar. Imorgon är det nationella i matte som gäller och en vanlig skoldag. dötrött på skolan, men 42 dagar kvar nu bara och sen är det bal och avslutningslunch och annat skoj som ska göras. underbart. Vi hörs senare, nu ska jag sova. godnatt!

RSS 2.0